2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
2011 de nişanlanacak kızlar buyrun sohbete

Son düzenleme:
hayırlı olsun culyammm topiğinnn
benim nişan tarihim belli değil gelemiycem mi yani bu topike

ben varımm

gelir gelmez nişan yapıcaz nasip olursa..

hemen de düğün inşallah..

slm şekerler bende aralıkta sözlendim martta Allah kısmet ederse nişanım var

slm şekerler ben de aralıkta sözlendim Allah kısmet ederse martta nişanım var.sizin nişan ne zaman?

slm şekerler ben de aralıkta sözlendim Allah kısmet ederse martta nişanım var.sizin nişan ne zaman?

slm cnm bnm nişanım da sanırım temmuz gibi olcak ramazan gelmeden yani

söz falan takıldı mı yoksa kendi aranızda konuştuğunuz bi tarih mi?

cnm 4 senedir çıkıoruz ailelerimz bilio ama daha söz olmadı asker çünkğ bnm sevdiceğim 4 ay sora yani mayısta teskere alıcak kısmetse şuanda konuşulan tarih temmuz ama bakalım

cnm 4 senedir çıkıoruz ailelerimz bilio ama daha söz olmadı asker çünkğ bnm sevdiceğim 4 ay sora yani mayısta teskere alıcak kısmetse şuanda konuşulan tarih temmuz ama bakalım

hımm anladım inşallah hayırlısıyla gelir de kavuşursunuz.4 yıldır çıktığınıza göre gelir gelmez söz ya da nişan yapılabilir.bizim düğün tarihimiz de haziran gibi olcak sanırım.sen nişanlancan evlenicem inşallahhhhh hazırlık sorcaktım ama hazırlık yoktur sende neyse şekercim görüşürük

tatlımm topiğin hayırlı uğurlu olsn
biz eskidik sanırım 2009 ekimde nişanlandık
kısmetse haziran temmuz gibi düğünümüz olacak

nerden biliosun hazırlık olmadığını sen hazırlığı yumurta deliğe gelince mi yapıosun cnm :26: bizde hazırlıklar 1 sene önceden başlar

nasıl yani 2009 ekimde nişanlandınız askere gitti askerden döncek bu yaz da nişan mı? abboooo ne zormuş ya

kanka bnm de nişanım o zaman göbecikleri atcazzz

nerden biliosun hazırlık olmadığını sen hazırlığı yumurta deliğe gelince mi yapıosun cnm :26: bizde hazırlıklar 1 sene önceden başlar

asabiyet yapmaya gerek yok.hazırlıktan kastım ev tutulması mobilyalar falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…