2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
2011 de nişanlanacak kızlar buyrun sohbete :42::42:

Son düzenleme:
slm şekerler bende aralıkta sözlendim martta Allah kısmet ederse nişanım var :16:

slm şekerler ben de aralıkta sözlendim Allah kısmet ederse martta nişanım var.sizin nişan ne zaman?

söz falan takıldı mı yoksa kendi aranızda konuştuğunuz bi tarih mi?

cnm 4 senedir çıkıoruz ailelerimz bilio ama daha söz olmadı asker çünkğ bnm sevdiceğim 4 ay sora yani mayısta teskere alıcak kısmetse şuanda konuşulan tarih temmuz ama bakalım :16:

cnm 4 senedir çıkıoruz ailelerimz bilio ama daha söz olmadı asker çünkğ bnm sevdiceğim 4 ay sora yani mayısta teskere alıcak kısmetse şuanda konuşulan tarih temmuz ama bakalım :16:

hımm anladım inşallah hayırlısıyla gelir de kavuşursunuz.4 yıldır çıktığınıza göre gelir gelmez söz ya da nişan yapılabilir.bizim düğün tarihimiz de haziran gibi olcak sanırım.sen nişanlancan evlenicem inşallahhhhh :1: hazırlık sorcaktım ama hazırlık yoktur sende neyse şekercim görüşürük

tatlımm topiğin hayırlı uğurlu olsn
biz eskidik sanırım 2009 ekimde nişanlandık:69:
kısmetse haziran temmuz gibi düğünümüz olacak:69:

hımm anladım inşallah hayırlısıyla gelir de kavuşursunuz.4 yıldır çıktığınıza göre gelir gelmez söz ya da nişan yapılabilir.bizim düğün tarihimiz de haziran gibi olcak sanırım.sen nişanlancan evlenicem inşallahhhhh :1: hazırlık sorcaktım ama hazırlık yoktur sende neyse şekercim görüşürük

nerden biliosun hazırlık olmadığını sen hazırlığı yumurta deliğe gelince mi yapıosun cnm :26: bizde hazırlıklar 1 sene önceden başlar

nasıl yani 2009 ekimde nişanlandınız askere gitti askerden döncek bu yaz da nişan mı? abboooo ne zormuş ya :1:

kanka bnm de nişanım o zaman :52::52: göbecikleri atcazzz :32:

nerden biliosun hazırlık olmadığını sen hazırlığı yumurta deliğe gelince mi yapıosun cnm :26: bizde hazırlıklar 1 sene önceden başlar

asabiyet yapmaya gerek yok.hazırlıktan kastım ev tutulması mobilyalar falan filan

Back