bende 2011 geliniyim Allah nasip ederse haziran 19 da erzurumda düğünüm olacak ve ankaraya gelin gidicem hem heycanlıyım hemde hüzünlüyüm.bi yandan 9 yıldın mutlu sonuna ulaşıcam diye mutluyum bi yandan ailemden uzaklaşıcam onun hüznü var.Allah huzurlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşalah.
bende 2011 geliniyim Allah nasip ederse haziran 19 da erzurumda düğünüm olacak ve ankaraya gelin gidicem hem heycanlıyım hemde hüzünlüyüm.bi yandan 9 yıldın mutlu sonuna ulaşıcam diye mutluyum bi yandan ailemden uzaklaşıcam onun hüznü var.Allah huzurlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşalah.
ayyy canım valla çok sevindim.ankaranın neresindesin sen canım .nişanlım gazi mah.veya kolej semti varmış oralardan ev bakıyomuş ama kiralar çok fazla ya.:26:
selam kızlar ben de 2011 gelini olucam inşallah. benimde ankarada olacak düğünüm. çok stresliyim, benim nişanlım şuan askerde ve daha işi yok kpss den atanmasını bekliyoruz ben antalyada yaşıyorum, ikimizinde ailesi ankarada nerde yaşayacağımız ne yapacağımız hiç belli deil ve bu beni çok geriyo. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
canım aynen bende senin gibiyim bazen ooo tamam hepsini hallettim nerdeyse diyorum bazede daha dünya kadar iş var hayatta yetişmez düğüne kadar diyorum. ama herkesin hallettiği gibi bizde hallederiz inşallah.
canım aynen bende senin gibiyim bazen ooo tamam hepsini hallettim nerdeyse diyorum bazede daha dünya kadar iş var hayatta yetişmez düğüne kadar diyorum. ama herkesin hallettiği gibi bizde hallederiz inşallah.[/
QUOTE]