Kına Gecesi 2011 bursada kınası olanlar buraya

nereden aldın cnm hint kıyafetlerini? bende kına grubu düşünüorum arkadaşlarımada kıyafetler kiralıycam 4-5 tane kına yakılırken giymeleri için... resmi varsa ekleyebilir misin?

Son düzenleme:
merhaba canım bende bursada yaşıyoum 20 mayısda kısmetse kınam olacak henüz bir alış veriş apmadım kına ile ilgili

merhaba tatlım ne kadar güzel..mutlu olun müstakbel eşinle

nereden aldın cnm hint kıyafetlerini? bende kına grubu düşünüorum arkadaşlarımada kıyafetler kiralıycam 4-5 tane kına yakılırken giymeleri için... resmi varsa ekleyebilir misin?

eski merinosun orada fuar oldu oradan aldım tatlım..mayısta tekrar geleceklerini söylediler..kutuda en yakın zamanda fotoğrafını çekip koyarım buraya..

Bursada olan arkadaşlar kına kaftanı ve kına ekibi gösterisi yapyoruz firma vermek belki hoş olmaz ama baktım burada bayağı ismimiz geçiyor her konuda yardımcı olurum 6 tane kaftanın var içi elbiseli üstleri kaftan olarak fotoğrafları incelemek isterseniz özelden size mesaj atarım haziran gibide yeni model calışmalarımız var onlar ve özel başlıklar gelecek mutlaka gelin derim kiralamak şart değil bence görün

Back