2011 Aralık Anneleri

tmm cnm aklımda bulusun.. zaten doğuma çocuk dr uda giriyormuş.. cumartesi randevum var.. olmadı levent beyide sorarım bir laf arasında... benim özel sigortam olduğuu için açıkcası daha rahatım.. hatta dr .umuza erken doğum olma durumunda küvez ücretlerinin çok yüksek olduğunu bunu sigorta karşılamadığu için zorlanabileceğimizi söyledik o da bizim her zaman B planımız vardır dedi.. Bu şekilde çok hastamız var. Öyle bir durumda başka bir hastaneye yönlendiriyoruz geliyoruz sizi yerleştiiyoruz gibi şeyler dedi.. Bu bile bizi rahatlatmaya açıkca yetti.. Senin ekonomik durumunu bilemiyorum ama ben özel sigorta ile 94,50 fark ödüorum muaneye.. 3 haftada bir gidiyorum.. 1 kontrol 1 muayene oluyor açıkcası.. Sağsolun...
Normalde ssk ile 152 küsür fark sanırım o hastanede.. Doğumu sormadım sigortam full karşılıo çünkü.. ama 3000-3500 arası sanıyorum..

canım bilgiler için teşekkürler,kontrolde güzel haberlerle gel inş

Canım ben yeditepe hastanesinde DR. Gazi Yıldırım'a gidiyorum....ÇOKKKKK MEMNUNUM. Zaten internetten araştırısan tavsiye edilen Dr.lar sırasında 2. Dr, Türkiye çapında.... Arkadaşlarımmmm, İstanbul da olup da ihtiyaç duyan herkese öneririm.....

haberleselim mutlaka.. aralik annelerinden merj+ de rukset hanima devam ediyor. baslangicta onun da dogumuyla yakindi tarihlerimiz ama sanirim degisti simdi.

kararliyim illa burdan biriyle dogum arkadasi olucam sanirim :)

kızlar bende yeditepeden Narter Yeşildağlara gidiyorum, ilk önce aslı hanıma gidiyordum ama çok memnun kalmadım. Narter beye gidince aradaki farkı anladım gerçekten, süper bir doktor, özellikle ikili testler için dışarıdanda hastaları geliyormuş diye duymuştum.

gazi bey içinde çok iyi şeyler duydum,sadece biraz fazla yoğun oluyormuş :) kuzenim tüp bebek tedavisi öncesi ameliyat oldu ve şimdide gazi bey ile tadaviye başlayacaklar, benim muhtemel doğum 29 aralık olarak gözüküyor ama bakarsınız biraz erken gelir :90:

tmm cnm aklımda bulusun.. zaten doğuma çocuk dr uda giriyormuş.. cumartesi randevum var.. olmadı levent beyide sorarım bir laf arasında... benim özel sigortam olduğuu için açıkcası daha rahatım.. hatta dr .umuza erken doğum olma durumunda küvez ücretlerinin çok yüksek olduğunu bunu sigorta karşılamadığu için zorlanabileceğimizi söyledik o da bizim her zaman B planımız vardır dedi.. Bu şekilde çok hastamız var. Öyle bir durumda başka bir hastaneye yönlendiriyoruz geliyoruz sizi yerleştiiyoruz gibi şeyler dedi.. Bu bile bizi rahatlatmaya açıkca yetti.. Senin ekonomik durumunu bilemiyorum ama ben özel sigorta ile 94,50 fark ödüorum muaneye.. 3 haftada bir gidiyorum.. 1 kontrol 1 muayene oluyor açıkcası.. Sağsolun...
Normalde ssk ile 152 küsür fark sanırım o hastanede.. Doğumu sormadım sigortam full karşılıo çünkü.. ama 3000-3500 arası sanıyorum..
sağol canım değerlendireceğim kesinlikle.ben özel doktorum ve anestezi uzmanını dışardan getirtmiştim güven hastanesindeyken hiç ücret ödemedik bizim cepten çıkmadı tamamen kurumumuz karşıladı .anlaşmalı kurumların içnde güveni göremediğim için bu tobb ve medicine mi yeni açılmış hani orasını tavsiye etti doktorum.ama tobb daha yakın bize.cocuk doktorunun gelmesi güzel eğer erkek olursa istemeyebilirim :17: ben epidural anestezi ile normal doğum yaptım oğlumda.memnun kaldım yine aynı ekiple doğuma gidicem inşallah.sonrasındada inşallah ordaki çocuk doktoru olarak levent bey olacak ben levent beye ilk 1 sene götürdüm çok iyi bir doktor ama sonra yine mesafeden dolayı başka doktora döndük .ilerleyen haftalarda 4 lü utrason için falan sanırım tobba gideceğim .
ben erkek doktora gitmiyorum hangi doktora gittiysem değiştiremiyorum sanırım alışkanlık oluyor.:18:

gerçekten çok iyi olduğunu bilsem ve durumda çok riskli olsa arabayı satarız yine olur ama 4000 bizide sarsar
canım 4 sene önce fiyatlar çok yüksekti bak diğer katıldıgım topicte fiyat çok fazla değil.orası A sınıfı bir hastane ama artık ssk ile anlaşması olduğu için çok kalabalıkda olabiliyor .fiyatlar bu zamanda daha uygun .bir fiyata bakıp dönücem hatta kopy yapacağım orda bazı fiyatları verdi arkadaşım bir dk bekle .

bak canım
komşu tpicte de konusu geçti arkadaş paylaşmış buraya yapıştırıyorum aynen

istanbul Koşuyolu Medipol hastanesi ssk + ücreti normal doğum 1750 sezeryan 1850 +gün ücreti 250
(31 ocak 2011)

Güneşli Medicine hastanesi doğum fiyatları: normal doğum 400-500 tl arası sezeryanla doğum +100 200 tl daha fazla (01-2011 tarihli)

Pendik Bölge Hastanesi: normal doğum fiyatı: 500tl sezeryanle doğum ücreti:800tl zorunlu sezeryan:
700 (10-2010)

Göztepe Medikal park sezeryanla doğum 2200tl (kasım 2010)

Medical park 2500 tl,
acıbadem 9800 tl.
Ethica incirli 2300 tl. 2011 yılı

Ankara Güven anestezi+sezaryen+2 gün yatış (refakatçı dahil) toplam 1280 tl. 12-2010 fiyatı

Kadıköy şifa sezeryan 4600 normal 4200 tl 12-2010

nisa hastanesi normal 850 sezeryanla doğum 1000 tl 2011

Gebze Özel yüzyıl normal 350tl sezeryan 480 tl 2011

Ankara Özel Akay normal doğum ücreti 1850 sezeryan +2gece 2250 (1-2011)

*Alıntıdır

On on beş dakida bir muavine özel durumun söyle demişim biraz zırva bir cümle olmuş:66::66::66::66::66:On beş dakikada bir söylersen muvin sen otobüsten atar valla..:52::52::52:
Şaka tabi devrik cümlemle ne demek istediğimi anlamışsındır da ben cümlemi düzelteyim dedim...

Muavine söyledikten sonra her onbeş dakikada bir yürü. Çünkü bazıları yolcuların mola dışında kalkmasını istemiyor o yüzden...
Sevgiler

:60::60::60::60::60::60::60: bugün süpersin cnm. sana düşmek yaramış.:60::60::60::60::60::60::60: şaka şaka cnm geçmiş olsun. Dikkat et kendine.biliyorsun bizim düşmekten ve karnımızı çarpmaktan sakınmamız gerek. benimde 6 yaşındaki yeğenimle c.tesi pazara gittik. O küçük kollarıyla karnımı korumaya çalışıyor kalabalık çarpmasın diye. ben seni yerim yaaaa.

slm kızlar ve melekleri...nasılsınz?biz iyiyiz çok şükür,,haftasonu küçük bir kaçamak yapıp sakaryaya kaçtık,,gece döndük,,yorulduk ama değdi...şimdi okuldan geldik,dinlenmeden sizi merak ettim:61: herkes iyidir inşallah,,fırsat bulursam geçmişi okuyacağım bakalım...

ohhh iyi yapmışsınız valla. Bi de biz yapsak fena olmaz. bu sene tatilde yok bize. en iyisi arada ufak kaçamaklar. bir araştıralım. bu konuda önerisi olan var mı? şöyle hafta sonu nereler kaçılabilir.

ya o değilde ben bu milletteki erkek merakını anlamadım bende kime kız doğuyo içime desem yok yok erkek o diyolar :26:yada erkek olsun daha hayırlı diyolar :26: hayır hepimiz burda kadınız dimi en kutsal olan anneliği yaşıyoruz hem cinsimiz olan bile bunu söylüyo ben ister istemez üzülüyorum buna :59::59:evladın kızı erkeğimi olur hayırlısı sağlıklısı olsunda bana yeter valla :59:

Evet işte ben bu ziyniyet değişmeden kız çocuğu doğurmaktan çekiniyorum açıkçası. Bu kadar değerli bir varlığın kıymetini bilemeyecekler.

canım bu dr. a cts ılk defa gıttım.sırf rısklı gebelıklerı takıp edıyor ve ısın ehlı dıye.ve ense kalınlıgını her dr ıyı olcemıyor sonradan moralımız bozulmasın da ıyı bır dr. baksın dıye gıttım hemde 150 tl para verdım kan testıde 96 tl .evet bızımde hıc hosumuza gıtmedı cok negatıf bır dr. ama ısın ehlı dıye gıttık.ben zaten ozel hastaneye gıdıyordum sılıvrıde ama ordakı dr. um 2 hafta once antalyaya tasınmıs ona cok uzuldum cunku senınde dedıgın gıbı dr. un moral vermesı cok onemlı ben o dr.umu bulana kadar bıle bırsuru dr degıstrmıstım tam buldum dedım sansıma o da gıttı.sen ıstanbuldamısın canım.hangı dr. a gıdıyorsun.ıyı bır dr bulmak cok zor.cogu ınsanı anlamıyor.hele ben 1 yıldan sonra tedavılerle hamıle kaldım .bebegım benım ıcın okadar degerlı kı cok zor geldı cunku.inşallah dedıgın gıbı saglıklıdır ve test sonucları cok guzel gelır.sagol canım cok destek oldun.

cnm sana benim doktorumu önermek istiyorum çünkü sana yakınım. avcılar hospitalde gönül hnm. Çok iyi morfal veriyor. İlk doktorum bana bebğin düşecek dedi. Düşebilirde değil heee düşecek. Bir hafta ağladım sonra bu doktora gittim dedi kesede kanama yok niye düşsün gayet sağlıklı bir kese dedi boşuna telaş yapıyorsun herşey yolunda dedi. Ayy gözyaşlarımı tutamayıp orda da bir ağlamıştım. zaten iyice sulu göz oldum.

kızlar bende yeditepeden Narter Yeşildağlara gidiyorum, ilk önce aslı hanıma gidiyordum ama çok memnun kalmadım. Narter beye gidince aradaki farkı anladım gerçekten, süper bir doktor, özellikle ikili testler için dışarıdanda hastaları geliyormuş diye duymuştum.

gazi bey içinde çok iyi şeyler duydum,sadece biraz fazla yoğun oluyormuş :) kuzenim tüp bebek tedavisi öncesi ameliyat oldu ve şimdide gazi bey ile tadaviye başlayacaklar, benim muhtemel doğum 29 aralık olarak gözüküyor ama bakarsınız biraz erken gelir :90:

haha yeditepeden 4 kisi olduk :)

yalniz ben narter beye cok kizginim. ikili test icin ultrason goruntusunu kaydedecekken dolu cd takmis. haliyle cdye yazilmamis hicbisey :( sen sen ol ikiliyi yaptirirken cd bos di mi falan diye teyid ettir. bebisimizin en uzun ve en hareketli goruntuleri malesef bu nedenle elimizde degil simdi. zaten simdiden 15 cm oldu boyu bundan sonra bidaha butun goremeyebilirim. artik yuz kol el falan diye parca parca incelemeler olur sanirim..

sağol canım değerlendireceğim kesinlikle.ben özel doktorum ve anestezi uzmanını dışardan getirtmiştim güven hastanesindeyken hiç ücret ödemedik bizim cepten çıkmadı tamamen kurumumuz karşıladı .anlaşmalı kurumların içnde güveni göremediğim için bu tobb ve medicine mi yeni açılmış hani orasını tavsiye etti doktorum.ama tobb daha yakın bize.cocuk doktorunun gelmesi güzel eğer erkek olursa istemeyebilirim :17: ben epidural anestezi ile normal doğum yaptım oğlumda.memnun kaldım yine aynı ekiple doğuma gidicem inşallah.sonrasındada inşallah ordaki çocuk doktoru olarak levent bey olacak ben levent beye ilk 1 sene götürdüm çok iyi bir doktor ama sonra yine mesafeden dolayı başka doktora döndük .ilerleyen haftalarda 4 lü utrason için falan sanırım tobba gideceğim .
ben erkek doktora gitmiyorum hangi doktora gittiysem değiştiremiyorum sanırım alışkanlık oluyor.:18:

yanılmıyorsam Burcu Hanım Bayan dr. lar arasında önerilen .. Biz medicanada bayana gitmiştik bence erkek her zaman daha ılımlı yaklaşıyor.. bayan daha temkinki yaklaşıo gibime gelyor.. eşim bile bu dr dan çok memnun... Bayan tercih ediosan onuda deneyebilirsin bana iksinide önerdiler biz erkek tercih ettik..4 lü ultrasonu ayrı bir yere değil. zaten muyane odalarında ultrasın 4 lüye dönüşüo:)

bak canım
komşu tpicte de konusu geçti arkadaş paylaşmış buraya yapıştırıyorum aynen

istanbul Koşuyolu Medipol hastanesi ssk + ücreti normal doğum 1750 sezeryan 1850 +gün ücreti 250
(31 ocak 2011)

Güneşli Medicine hastanesi doğum fiyatları: normal doğum 400-500 tl arası sezeryanla doğum +100 200 tl daha fazla (01-2011 tarihli)

Pendik Bölge Hastanesi: normal doğum fiyatı: 500tl sezeryanle doğum ücreti:800tl zorunlu sezeryan:
700 (10-2010)

Göztepe Medikal park sezeryanla doğum 2200tl (kasım 2010)

Medical park 2500 tl,
acıbadem 9800 tl.
Ethica incirli 2300 tl. 2011 yılı

Ankara Güven anestezi+sezaryen+2 gün yatış (refakatçı dahil) toplam 1280 tl. 12-2010 fiyatı

Kadıköy şifa sezeryan 4600 normal 4200 tl 12-2010

nisa hastanesi normal 850 sezeryanla doğum 1000 tl 2011

Gebze Özel yüzyıl normal 350tl sezeryan 480 tl 2011

Ankara Özel Akay normal doğum ücreti 1850 sezeryan +2gece 2250 (1-2011)

*Alıntıdır

ben henüz bunların hiçbirini araştırmadım bile :S düşük tehlikem var die çapadan bi prof buldum onun özeline gidiyorum. geçen sıramı beklerken başka bi hastasıyla konuştuğumda hastanede yaptırıyomuş ama nasıl olur üniv.hastanesinde doğum hiç bilmiyorm :S c.tesi kontrolde bunları da sorayım bari dr.uma :S

yalniz ben narter beye cok kizginim. ikili test icin ultrason goruntusunu kaydedecekken dolu cd takmis. haliyle cdye yazilmamis hicbisey :( sen sen ol ikiliyi yaptirirken cd bos di mi falan diye teyid ettir. bebisimizin en uzun ve en hareketli goruntuleri malesef bu nedenle elimizde degil simdi. zaten simdiden 15 cm oldu boyu bundan sonra bidaha butun goremeyebilirim. artik yuz kol el falan diye parca parca incelemeler olur sanirim..

of yaa ne güzel doktorunuz cdye falan kaydediyo :S bendemi özel hastaneye geçsem napsam :S doktorumdan da çok memnunum aslında :S

yanılmıyorsam Burcu Hanım Bayan dr. lar arasında önerilen .. Biz medicanada bayana gitmiştik bence erkek her zaman daha ılımlı yaklaşıyor.. bayan daha temkinki yaklaşıo gibime gelyor.. eşim bile bu dr dan çok memnun... Bayan tercih ediosan onuda deneyebilirsin bana iksinide önerdiler biz erkek tercih ettik..4 lü ultrasonu ayrı bir yere değil. zaten muyane odalarında ultrasın 4 lüye dönüşüo:)

ben erkek doktora hiç gitmedim cocuk doktoru bayan olmazsa girmesin diyebilirim de bir onu da araştırmam lazım .
düzen labaratuvarda 4 lü usg falan giderim nst için sanırım hastaneye gitmiştim şimdi hatırladım .bakalım canım
belki ben de 2 hafta önce pırtlatıp aynı haftada doğum yaparız .
benim 19 aralık 2007 doğumlu oğlum var bu bebişimde abisine çektiyse 38+6 da geliverir .
cinsiyet tahmini yaptımı canım doktorun ben cumartesi gittim kıza benziyor dedi ama hareketli bu kız gibi hiç durmuyor bıdık dedi hayırlısıyla sağlıcakla alırız kucaklarımıza.
bu arada ben de platesnde yerleşmesinden kahverengi akıntım olmuştu canım .o yüzden bir muayene iki hafta sonrası kontrol olmuştu şimdi 2 hafta sonra kontrol sonra muayene olacak.sonra aydan aya gideceğim inşallah .

:60::60::60::60::60::60::60: bugün süpersin cnm. sana düşmek yaramış.:60::60::60::60::60::60::60: şaka şaka cnm geçmiş olsun. Dikkat et kendine.biliyorsun bizim düşmekten ve karnımızı çarpmaktan sakınmamız gerek. benimde 6 yaşındaki yeğenimle c.tesi pazara gittik. O küçük kollarıyla karnımı korumaya çalışıyor kalabalık çarpmasın diye. ben seni yerim yaaaa.

ohhh iyi yapmışsınız valla. Bi de biz yapsak fena olmaz. bu sene tatilde yok bize. en iyisi arada ufak kaçamaklar. bir araştıralım. bu konuda önerisi olan var mı? şöyle hafta sonu nereler kaçılabilir.

Evet işte ben bu ziyniyet değişmeden kız çocuğu doğurmaktan çekiniyorum açıkçası. Bu kadar değerli bir varlığın kıymetini bilemeyecekler.

cnm sana benim doktorumu önermek istiyorum çünkü sana yakınım. avcılar hospitalde gönül hnm. Çok iyi morfal veriyor. İlk doktorum bana bebğin düşecek dedi. Düşebilirde değil heee düşecek. Bir hafta ağladım sonra bu doktora gittim dedi kesede kanama yok niye düşsün gayet sağlıklı bir kese dedi boşuna telaş yapıyorsun herşey yolunda dedi. Ayy gözyaşlarımı tutamayıp orda da bir ağlamıştım. zaten iyice sulu göz oldum.

Sağol canım. Düşe kalka büyüteceğiz işte göbişimizi...:66::66:
Haklısın ama düşme konusunda çok başarılıyım. hamilelikte pek iyi olmuyor gerçekten.
Ben de yerim o tatlı şeyiii... Çocuklar çok masum çok sevimli ya...

doktorumu bulana kadar istanbulda olmadığıma üzülüyorudum ama şimdi memnunum.
gerçekten istanbulda olanlar çok şanslısınız orada en iyiyi bulma şansınız var...

canım özel dr ve anestezi uzmanıını nasıl getirttin?onlar kimdi

evet canım artık bütün olarak pek görme şansımız kalmıyor .ama şu kadar söyleyeyim 20. haftadan sonra renkli usg istiyor doktor damarlara kadar inceleniyor onda yüzünü net şekilde görebilirsin hatta videoya aldırırken bu sefer cd kontrol etmeyi unutma hatıra olarak çok güzel bir anı.

of yaa ne güzel doktorunuz cdye falan kaydediyo :S bendemi özel hastaneye geçsem napsam :S doktorumdan da çok memnunum aslında :S

surekli olmasa da sadece bir kereligine elinde kayitli bir hatira olsun diye gidebilirsin bence. madem doktorundan memnunsun hic degistirme bunun icin. arkadaslarin sIKINTIlarini okuyoruz burda iyi doktor bulmak cooook onemli.

bi de esinle falan gidiyosan kontrollere cep telefonuna kaydedebilir usg goruntulerini. ben bizimkine cok kizdim kayit olmayinca keske saglama alsaydik sen de cekseydin die. ziplayip durdu sipam. sanirsin kanguru var icimde :)

üzüldüm gerçekten arkadaşımmm..... benimde ikili testimi Narter bey yaptı, ama cinsiyet tahminini söylemedi... :26: Bende tahminini söylememesine sinir olmuştum :1: Ama çok sakin ve iyi cidden...... Gazi Bey özellikle cmtsleri gittiğim için yoğun çok bekliyorum açıkçası ama ondan vazgeçmem... Güvendim bir kere :nazar::nazar::nazar: Hem bana uğurlu geldi :nazar::nazar::nazar:

Ben 2 temmuz da Gazi Bey'e gideceğim

Back
X