2011 Aralık anneleri listesi

bizimde cinsiyetimiz belli oldu ERKEK tabloya yazarsanız sewinirim

kızlar bayadır giremiyordum işten ayrıldım ev hanımlığına terfi ettim .... 16+6 günlük olduk 3 kilo aldım tam.. ama dr biraz dikkatli gidelim kilo konusunda dedi... makarna pilav ve tatlılara sınır getirdik..

veee işte teyzeleri benimde oğlum olacakmışş... listeye eklerseniz çok sevinirimmm:)

adıda inşallah emrullah olacak

tüm bilgierini ver ekleyeyim canım,adını eklesem nolcak ki,sat,bdt,yaş,kilo,2. trimester kilo,yaşad.şehir,bebğin cinsiyeti,adı

merhaba adaşım:)))listede adımı görmek beni çok mutlu eder.
sat:18.03.2011
bdt:23.12.2011
kilo:51 -52 arası kilo almadım

deryacım benim bilgilerimi de listeye ekler misin? kızım olacak ve adını şimdilik zeynep duru koymayı düşünüyoruz.

merhaba derya biz de ismine karar verdik bebişimin Hüsnü Yağız olacak Allah nasip kısmet ederse

derya teyzesi benimde kızımı eklersin artık
bir değişiklik olmazsa SARE NUR da kararlıyız isim olarak,öpüyoruz seni ve kızını

benimde oglumun adı hüseyin arda olacak kısmetseee suanki kilomda 79 :)))))))))))))))eklersen sevinirimm derya cımmm DDDDD

son bilgilerim
bebeğim kız ismi NİL SU
toplamda 3 kg aldım
muhtemel doğum tarihi 14 aralık

Son düzenleme:
benim oğlum olacak, adı da EGEMEN olacak teyzesi.
annesi 3 kilo aldı, 65 kilo oldu,yaş 33, eklersen seviniriz , teşekkürler şimdiden...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…