- Konu Sahibi peppermint
kizlar ihtiyac listelerimizi burdan paylasalim.
takibi daha kolay olur
takibi daha kolay olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ayrı bi başlık daha iyi olmuş arayınca tabloyu bulmak zor oluyodu.en son yapılan tabloyuda ekleseydin ilk sayfaya.giderek boşlukları doldururduk demeye kalmadı eklemişsin zaten:)))kizlar ihtiyac listelerimizi burdan paylasalim.
takibi daha kolay olur
evet canım ayrı bi başlık daha iyi olmuş arayınca tabloyu bulmak zor oluyodu.en son yapılan tabloyuda ekleseydin ilk sayfaya.giderek boşlukları doldururduk demeye kalmadı eklemişsin zaten:)))
bir de marka - fiyat mi yazsak? mesela yataklarda su su markalar surada su fiyata özellikleri sunlar, herkes arastirmasini yaptigi seyleri paylasir. benzer bir seyi bebek arabalari icin yapabiliriz, su marka/model surada su fiyata kizlar diye paylasirsak, en bastaki listeyi de ona göre guncellersek daha kolay organize olabiliriz gibi geldi. resim de eklersek cok faydali olabilir. ya da bunun icin ayri bir topik mi acsak? cunku kucuk esyalarda marka/fiyat arastirmasi o kadar önemli olmayabilir ama daha uzun sureli kullanilacak ya da karar veremedigimiz urunler yuzunden zorlaniyoruz. kararsizlik anneleri yipratiyor bence :) bu sekilde belki daha kolay karar verebiliriz. mesela dun aksam bebek arabalarindan ve yataklardan bahsettik, ama yazdiklarimiz gecmiste kaldi ve donup bulmasi biraz zor oluyor. ne dersiniz?
cidden çok iyi olmus bu topik. ben daha hiç ne liste kaydettim ne bisey. benimde algim bi değisik çalisiyor zaten ben biseyi ezberlemeden yazamiorum. mesela iste karar verdiğim duyduğum seyler var aklimda. biberon philips avent yada dr brown gibi. ezberleyince liste yapiorum ben ne ilginç.
cnm dedigin gibi fiyat ufak esyalarda degilde araba, yatak gibi seylerde onemli
ben alirsam biseyler aldiklarimin fiyatlarini fotosunu paylasirim sizinle (listeye bi sutun acar eklerim cnm)
yoo, ayri topige gerek yok, burdan paylasabiliriz.