• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

burda oynamayı bilmeyen bi ben varım ztn :dance::teytey:
bende smileylerle oynıyım

smileyler kadar da mı oynamıyosun. onların yaptığını yapsam ooo asena gibi olursun :teytey: :sm_cool: :dance: hihoyyyt sositososito bi de şöyle kıvırdınmı tamam kaydirigubbakcemile2

eşim de bilmiyo oynamayı düğünde kınada bi oynuyorm bununla aşkm güzel oynama da resil olmaym yaa dio :)))

hehe bnm nişanlım da hiçbilmez oynamayı hele bie milletin içinde hayatta oynamaz

benimki bi biliyorum diyor,bi bilmiyorum diyor. hele dansı hiç yapamam diyor. müsait bir zamanda prova yaptırıciimm.. ben de cadıyım bee :jeyyar:

ay benimkide bilmiyo o yüzden düğün istemiyo zaten, nikah olsun diyo.
Siz kınada oynarsınız diyo, aslında kafama yattı çünkü ızmir'de olacak tanıdık bildik olmayacak...
m.m.m.m oynarsın canım kadınların doğasında var kıvraklık
kaydirigubbakcemile2

kızlar ya. bi labaratuvara döneyim. şimdi beceremezler bensiz.. ayy ayrılasım gelmiyor sizden yaaa. öpüyorum herkeşşi

kesinlikle ya derler ya kapı gıcırdısına oynuyon diye ben öyleyim :))))
geçen sene kuzenn düğünü oldu gelin şehir dışındaydı kına öğlen düğün akşam olduu
düğün sohbetliydi
kına 3 saat sürdü 3 saat de hiç oturmadm ama düğünde bi tebrik etmek için kalktım yerimden yorgunluktan duramıyodum ki ayakkabılar yüzünden

bzm düğünde kokteyl gibi olcak

belki horon ekibi gelebilir nişanlım karadenizli

ama onn dışında oyun olmıcak

hehe bende nişanlımda bilmiyoruz oynamayı rezil olamayız :tomato:

Back
X