- Konu Sahibi merwecik_20
- #2.601
ben milleti tutup kolundan sürüklerim piste arada kaynarım yoksa gülerler bana kaydirigubbakcemile3 bilmiom oynamayı walla ya
içinde kalacak bişi yapmada canm sonra üzülürsünn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben milleti tutup kolundan sürüklerim piste arada kaynarım yoksa gülerler bana kaydirigubbakcemile3 bilmiom oynamayı walla ya
kız çocuk sana kendini getiriyo hediyeye ne gerek var :asigim:
bende ayağımdan ameliyat olmuştum bi kere
o zmn almıştı bnmki bana onlardan :asigim:
içinde kalacak bişi yapmada canm sonra üzülürsünn :)
kendinide getirsinde çiçek daha bi ahenk katar, ama pek düşünmez gibime geliyo, artık yarın akşam anlatırım size gelişmeleri yerimseniben
m.m.m. ne almıştı ya ben Fransız kaldım o konuya
kızma çocuğa insan bi çiçek getirirdi fln diye ama a.s.
kınayı çok takmıyorum cnm
ama düğünde hiç bişeyin içimde kalmaması lazım
hehe sizi oynak gelinler sizi :teytey::dance:
benimki genelde kolye bileklik falan alıyor. gümüşçüler bizim sayemizde ayakta :hulya:
itiraf ediorm ben oynakımm :)))
hehe sizi oynak gelinler sizi :teytey::dance:
başkasının düğünlerinde sürekli oynadım. hele afyonda garip adetler vardır. biz yapmayız da yakınlar falan yapıyor. oğlan tarafı geline elbise,gömlek falan birşeyler alıp gönderiyorlar. saç kesme diye bi gün var ve o gün kız evine gidiliyor az bişey kızın saçından kesiyorlar anlamını bende bilmiyorum. sonra kız bütün hediye gelen kıyafetleri giyip giyip oynadı. mantoyla bile oynadı. ve karşısında kimm bilin bakalımmm hihoyyyt
aaa kimle oynadı acabaa :dance:başkasının düğünlerinde sürekli oynadım. hele afyonda garip adetler vardır. biz yapmayız da yakınlar falan yapıyor. oğlan tarafı geline elbise,gömlek falan birşeyler alıp gönderiyorlar. saç kesme diye bi gün var ve o gün kız evine gidiliyor az bişey kızın saçından kesiyorlar anlamını bende bilmiyorum. sonra kız bütün hediye gelen kıyafetleri giyip giyip oynadı. mantoyla bile oynadı. ve karşısında kimm bilin bakalımmm hihoyyyt