• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ben milleti tutup kolundan sürüklerim piste arada kaynarım yoksa gülerler bana kaydirigubbakcemile3 bilmiom oynamayı walla ya

oynarım ben kızım hiiç durduramazlar. senin günün niye utancaksın. müziğe bırak kendini eğlen güzelce. bana da oynak gelin derler kesin kaydirigubbakcemile3

kızma çocuğa insan bi çiçek getirirdi fln diye ama a.s.

yokya öyle söylemem, aşkım zaten bir sürü masrafa girecek, hemde şehir dışından geliyo, yol parası falan, zaten ilk tanıştığımızda kalbimi çalımıştı, msj atıyorum diye kontör almıştı, tavlamak içinmi aldı bilmiyorum gerçi...

kınayı çok takmıyorum cnm

ama düğünde hiç bişeyin içimde kalmaması lazım

evet kızlar bi kez oluoo herşey mükemmel olsn tüh demeyin sadece benm gibi ahh bi daha olsun istiyorm deyin :))
güzeller salonla mutlaka görüşün sahneye nasıl ışık vercekler dansta falan onları söyleyin kimileri es geçiyoo

hehe sizi oynak gelinler sizi :teytey::dance:

başkasının düğünlerinde sürekli oynadım. hele afyonda garip adetler vardır. biz yapmayız da yakınlar falan yapıyor. oğlan tarafı geline elbise,gömlek falan birşeyler alıp gönderiyorlar. saç kesme diye bi gün var ve o gün kız evine gidiliyor az bişey kızın saçından kesiyorlar anlamını bende bilmiyorum. sonra kız bütün hediye gelen kıyafetleri giyip giyip oynadı. mantoyla bile oynadı. ve karşısında kimm bilin bakalımmm hihoyyyt

başkasının düğünlerinde sürekli oynadım. hele afyonda garip adetler vardır. biz yapmayız da yakınlar falan yapıyor. oğlan tarafı geline elbise,gömlek falan birşeyler alıp gönderiyorlar. saç kesme diye bi gün var ve o gün kız evine gidiliyor az bişey kızın saçından kesiyorlar anlamını bende bilmiyorum. sonra kız bütün hediye gelen kıyafetleri giyip giyip oynadı. mantoyla bile oynadı. ve karşısında kimm bilin bakalımmm hihoyyyt

nşianlısının mı :kedi:
oldu bide nişanlımın karşısında hiç oynayamam ben :kedi:

aaa kimle oynadı acabaa :dance:

Back