2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Ben stres ve heyecan yaptığımda yiyemem, ama normal günlerde bazen kendime hakim olamıyorum, çok yiyen birisi değilim ama regl dönemi yaklaştığı içinmi kaynaklanıyor anlamıyorum...

ayy heycanlı ve mutluyken bende yiyemem yaa
ayy o dönemde ne tuhaf oluorum ya gözümde yemekler uçuşuyo özellikle tatlıı:icecream:

bende bi kuzen var kız evlendi 44 kiloyla sonra hamile kaldı 49 kiloyla 56 kiloyla doğum yaptı meleğim bi yaşına girdi anası doğumdan 2 hafta sonra tekrar 49 kilodaydı yaa onu düşününce kocaman gibi hissediom kendimii

canım günaydınnnnnnn ben her gün ne yediysem yazıyorum bebişim sen de yaz buraya evet muhabbetimiz samimi oldu bununla beraber amacımızı da unutmayalım.

günaydın canmm
ayy bilmiyorum bitanem kilo vermek isteyenler baksın listene ben akıl vermeyimm
nasılsın bakalmm

kuşuummmm günaydın :) he he doğru diyorsun sana da yemek listesi yaparız sonra bu listeler zaten duracak ya bu sayfalar da bizde evlenince kopya çekeriz listelerden :)

Günaydın kızlaar, ya bende bu sabah o kadar çok yedimki midem bulandı, bu iki gündür iştahım açıldı yaa, acilen kapatmam lazım...

günayddıınnnnn,hımmmm canım yağlı bir şeyler yediysen bulanmıştır.Bizlerin listesinden kopya çek sende vallahi bak mide alışınca yapılıyor canım

bgnkü konumuz rejim oldu yine kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım biraz sıkcaz kendimizi

casperımızı da unutmayalım hanımlar onun bu akşamki menüsünü de çıkaralım aradan o bize evdeki malzemeleri söylesin biz de uygun tarifler bulalım kaydirigubbakcemile5

depresyon hoşgeldn canmm ayy bende kahvaltı yapmadm açlıktan başm dönüyo resmen hemen çayla bisküvi falan atıştrmam lazm

canım ne olursa olsun sabah bisküvi ile geçiştirme kahvaltı yap tamam mı

kaydirigubbakcemile3 cnm az yemem lazım delikafadulden ya yoksa tosun gibi gelin olcam dünde dediğim gibi gelinlikle arabayada sığmam arabanın tepesine bağlarlar benikaydirigubbakcemile3

ben de kendimi frenlemeseydim aynen benide 24 nisan da arabanın üzerine oturturlardı artık :)

akşam makarna salatası yaptm :) ben senin sözünü dinliyorm demekki yeme desen yemicemm

canıımmmmm çok çekti ayyyyy nasıl oldu koçiş beğendi mi?

Ben stres ve heyecan yaptığımda yiyemem, ama normal günlerde bazen kendime hakim olamıyorum, çok yiyen birisi değilim ama regl dönemi yaklaştığı içinmi kaynaklanıyor anlamıyorum...

olabilir canım ahhh biz bayanlar bu regl dönemi herşeyimizi altüst ediyor :)

bende regl dönemine gircem daha olmadım ama bekliyorum bgn yarın dün gözüm döndü tatlı diye bi elma yedim hayret ettim kendime kaydirigubbakcemile3

Casper çok tatlısın canım, ya ben senin bindallını gördüm diye hatırlıyorum hatta yorumda yazmıştım, sen topik açmışmıydın??
Ayrıca sen tombişsen ben kendimi ne diyem bilmemki...

ayy kızlar durun yazcam hepsine atlamam inşş
canm sabah uykudan kalkamayınca kahvaltı hayal oldu kocacıma hazırlayp süpriz yapcaktm şansa erken çıktı bugün sen yat kalkma dedi hazırlayamadm
başta uğraşma sadece haşla yağla yeter dedi bende olur dedim ona öyle yaptm kendime salatasını yaptm o da salatadan yedi ve çook beğendii
yok canmm o öyle niye yapmadn falan demez çok beğenerek yedi zatenn
depresyon yok canm topik açmadm burda göstermiştm o zaman görmş olabilirsin
yaf ben tombişim demiom sohbet harika gidemiom burdan o yüzden bidenemm
canm ben bile kocaman kalıom onun yanında kız çöp yaa

casperımızı da unutmayalım hanımlar onun bu akşamki menüsünü de çıkaralım aradan o bize evdeki malzemeleri söylesin biz de uygun tarifler bulalım

adaaa canım harikasınn yaa ayy bilmiorm beyaz lahana pişircem bugün öyle düşünüyorum lezzetli oluo bencee makarnam var zaten bide mercimek çorbası yapaym diyorm ama nasıl olur kızlarrr

gitme ztn bi yere bırakmayız nereye gidicen aa olmaz
o kıza da söyle bzm sinirimizi bozmasın azcık kilo alsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…