- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.161
anlatcamı unutmadan anlatayım
sımdı bayramda kayınpeder vlıde görumce ve ılkercım bızdelerdı kayınvalıdemle babam 10 gun kalcaklardı ıkocum 2 gun kalıp döncektı sımdı aksam oturuyoz hep bırlıkte kanım kaynayıverdı şap dıe bı öpücük benmkının yanana
kayınvalıdem aa ayıp kızım baban var dıo babamda babam dedıgım kaynpeder öle deme kıza alınır dıo kyınvalıdemde aa ne alıncak o da benım kızım dıcem tabbıkı dedı
sabah oldu bız ıkocumla atısma modundayız kyınvalıdem deme oluma öle merve ustune gtme merve ama kahvaltıda herkes vr gene ben böle aaa yeter ama sende hep olunu koruyosun karısma kuserımde severımde dedım:)
annemdeöle demealıncak kustrdun bak dıo bende aaa oda benım annem ne kuscek dedım:))dicem tabı
kaynanamın suratı dustu felan annem dıokı gelın kaynana aynı tastan su ıcmıssınız ıkınızınde lafının ustune laf sölense suratnz dusuverıo anında dıo
allahtan ıkımızde uzatmıoz 10 dkka snra bızı yk yanı canımcıcım cok sevısıoz :))
anlatcamı unutmadan anlatayım
sımdı bayramda kayınpeder vlıde görumce ve ılkercım bızdelerdı kayınvalıdemle babam 10 gun kalcaklardı ıkocum 2 gun kalıp döncektı sımdı aksam oturuyoz hep bırlıkte kanım kaynayıverdı şap dıe bı öpücük benmkının yanana
kayınvalıdem aa ayıp kızım baban var dıo babamda babam dedıgım kaynpeder öle deme kıza alınır dıo kyınvalıdemde aa ne alıncak o da benım kızım dıcem tabbıkı dedı
sabah oldu bız ıkocumla atısma modundayız kyınvalıdem deme oluma öle merve ustune gtme merve ama kahvaltıda herkes vr gene ben böle aaa yeter ama sende hep olunu koruyosun karısma kuserımde severımde dedım:)
annemdeöle demealıncak kustrdun bak dıo bende aaa oda benım annem ne kuscek dedım:))dicem tabı
kaynanamın suratı dustu felan annem dıokı gelın kaynana aynı tastan su ıcmıssınız ıkınızınde lafının ustune laf sölense suratnz dusuverıo anında dıo
allahtan ıkımızde uzatmıoz 10 dkka snra bızı yk yanı canımcıcım cok sevısıoz :))
bende salonda olsun istemiştim ama aşkım yook boşverr dedi
ayrı nikah yaptık deli masraf oldu 300lira kadar :)
ayy biz yüzük bakmaya gittiğimizde saatlerce karar verememiştik yaa ayy ne güzel günlerdii
:) aslında bızım beledıye evın dıbınde ve yenı bına vede super nıkah salonları gelın odaları ama annem oldu dıo heryere gıtcez senın arkandan zırtpırt beledıyeyede gırmeyıver dıo:))
canım ben sözde tek taş alalım, nişanda alyans alırı dedim. Oda diyoki ben takmıcakmıyım :))
Şöyle yapsak olurmu yaa, bana tektaş alsak onada ince bir alyans alırız, nişanda onun yüzüğünü verip, bir takım alyans alırız. Nasıl olurki ??
canım ben sözde tek taş alalım, nişanda alyans alırı dedim. Oda diyoki ben takmıcakmıyım :))
Şöyle yapsak olurmu yaa, bana tektaş alsak onada ince bir alyans alırız, nişanda onun yüzüğünü verip, bir takım alyans alırız. Nasıl olurki ??
ay süpersin sen ya
kız milletin yanında nsl öptün
ben elini tutmaya utanıyom anne babmın yanında kaydirigubbakcemile3
canım sözle nişanın arası uzun mu olcak
sorma bızımkıde pek utangac gıder bana en uzak köseye oturur benım evımde ben kasgöz ederım cık der en son seslı söletmek zırunda bırakır askım yanıma otursana zaten gıdıcen dedımmı gelır:)kendı evlerınde dedıbımden ayrılmas
ya var ya sız benı görsenız gelın deılım sankı 15 yasındayım kız camasır alıoz kayınpeder tepemde bakamıomdaelıme aldıgımı koyuyom:)sabahlık gecelık felan aldık geldık
annemlere dedım hıc bakmıon aaa gıy gel hadı gıyımde sız gelın dedım gıy gel ropdusambırı var nasılsa dıolar giydım geldım kayınpeder dıokı hanı bu kızın terlıgı nerde gulseher nıe almadınız dıo:))
Merve alemsin yaa :))
Anam ben çok utanıyorum öpemem öle, bizim bi gelin var kocasına kuşum diyo gülmekten ölüyorum yaa :))
caspersy, depresyonnn, m.m.m.m, merwecik_20 canlarım günaydın hepinize sizlere yine Aşk kokan mesajlar yazacağım da ama öncesinde geçmişi bir okumalıyım.Öperim bi sürü :)
caspersy, depresyonnn, m.m.m.m, merwecik_20 canlarım günaydın hepinize sizlere yine Aşk kokan mesajlar yazacağım da ama öncesinde geçmişi bir okumalıyım.Öperim bi sürü :)
hoşgeldin canmm hadi oku da gel
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ben nişanlımı bile götürmem gecelik fln almaya giderken
bizde aşkımla almıştık modeli ben seçiyorum rengi o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?