2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

evt canm keserdim :)
ya kızlar uyuyom uyuyom doyamıyorum uyumaya ya nolcak benim bu halim

he ya uykuya doyım dıe hergun bıraz daha erken uyuyrum ama olmuo hele cumayı cumartesı sandımda hadı kalk yrn pazar uyursun dıe gaz verdım kendıme öğlene kdr cumayı cumartesı sanıodum bılıomusunu tam hayalkırıklıgı yanı:))

ay yrn aksam dokuzbucukta aşkıtomla sarılcas ayayayay kacgundur esortmanları cekıpgelıodum ıse yrn suslenıp puslenıp gelırım artık işten dırek gtcem cunku ayayayayay

ayy yok kalkamıom yataktan aşkm hadi kalk dio aşkm nolur bi dk daha die yorganı çekiom tepeme :)

ayy çokkötü olmuş canm ya bende pazar günü bi uyandm saat 7,30hemen uyudum geri bi daha uyandm 10,00olmuş ohh be dedimm ne güzel bişimiş bu saate kadar uyumak :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay buna koptummmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ayy yok kalkamıom yataktan aşkm hadi kalk dio aşkm nolur bi dk daha die yorganı çekiom tepeme :)

benımkıde garıbım ıse gıderken kalk hadı dıe arıo benı ama evlenınce kalkıp kahvaltısını hazrlamalıym dıe dusunyrum ama hıc sanmıomda:) en azından aksamdan hazırlarım

bıde 3 gundur yataktan cıkınca souk oluyo ya aksamdan gıyınıp yatıom sabah bı pantoln cekıom tavsıye ederım gercı evlıler yapamaz da bekarlara öneri:)

ya bide kahvaltı hazırlama derdi var ya ben ayakta atıştırıp geliyorum işe ztn altıda kalkıyorum bnmkide 7 de gidiyo işe o zmn 5,30 da fln kalkmam gerekcek sanırım ben çay sevmem fazla içmem ama bnmki çaysız kahvaltı yapmaz

bazen kallıp hazırlıom da işte yataktan kalkamıom canm
kıs ben öle bişi yapsam aşkım hayırdr bi yere mi gidion der:roflol:

allahımm 7,30da çalan saate deli oluom 6da nasıl kalkardm ben ya :)
canım liptonlardan alırsın öyle idare edersin meyve suyu süt içeersiniz değişiyorlar evlenince şimdi ahkam kestiklerine bakmayın siz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…