- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.101
düğünden sonra çalışacak mısınız kızlar
kesinlikle canmm bide kirada oturursanız zor olur tek kişiye kalmasıı bebişi hemen istio musunuzz
bnmki mangal çok seviyo yaz kış biz mangal yaparız artık kaydirigubbakcemile3
evt ben calısıcam ısın ne oldugu cok önemlı deıl eve yakın olsun yeter:) bu arada ellerım usumustu eldıvenlerımı takıncada laptopu kullanamıodum bende parmaklarını kestım geldım:)
hehe bnmkine kalsa bi yıl sonra olsun diyo bende üç yıl beklicen diyorum bakalım nolcak
kredi borcumuz var üç yıl sonra bitcek bende borç bitene kdr çalışmayı düşünüyorum ee bebiş olursa çalışamam onada diyorum önce hak veriyo sonra banane bi yıl sonra olsun diyo
evt ben calısıcam ısın ne oldugu cok önemlı deıl eve yakın olsun yeter:) bu arada ellerım usumustu eldıvenlerımı takıncada laptopu kullanamıodum bende parmaklarını kestım geldım:)
eldiven sökülür kız öyle kestiğin yerden azcık yak çakmakla sökülmez
he he ayy bebiş çok tatlı yaa ama borçlar bebişi erteliyo işte
sımdılık sökulmuyo da sökulur kanımca sımdı yakcak bıse yk sıgara kullanmıom ya arkadslar gelsın yakarım:)
sımdılık sökulmuyo da sökulur kanımca sımdı yakcak bıse yk sıgara kullanmıom ya arkadslar gelsın yakarım:)
ya aslında bende bi sene sonra fln olsun diye düşünüyodum fazla erteleyince (bnm bi akraba oda borç yüzünden erteledi bebeği sonra yumurtalıklarında kist olmuş aldılar yumurtalıkları çocuğu olmuyo artık) bende o yüzden ertelemek istemiyorum bakalım hayırlısı ya
ya aslında bende bi sene sonra fln olsun diye düşünüyodum fazla erteleyince (bnm bi akraba oda borç yüzünden erteledi bebeği sonra yumurtalıklarında kist olmuş aldılar yumurtalıkları çocuğu olmuyo artık) bende o yüzden ertelemek istemiyorum bakalım hayırlısı ya
he he ayy çok güldüm canm ya yazamıom die eldiven keser miydim ki bende:roflol:
dusundugun gıbı çıkmayabılır o gelcee zamanı bılır:)
dusundugun gıbı çıkmayabılır o gelcee zamanı bılır:)
ayy Allahım korusun ya bizde ertelioz Allah korusun bizimde başımıza öle bişi gelmesinn
:))))) napım ötekı turlu hıç bı ıse yaramıdu:)bence keserdın var sende de opotansıyel
cnm aklına getirme öyle şeyler
ben hep getiriyorum aklıma da kötü düşünceler kötülüğü çapırıyo
artık düşünmicem
onlarda dicek napıyosun delirdinmi kaydirigubbakcemile3
evt canm keserdim :)
ya kızlar uyuyom uyuyom doyamıyorum uyumaya ya nolcak benim bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?