- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.061
canımm bende yemek odamı rapsodiden almıştım her sene yapıyorlarmış galiba 3200lük bi takımdı 1690 kampanya vrdı o zaman aldık kampanyaları takip edip çok uyguna alabilirsiniz..
biz yemek odası yatak odası baza yatak oturma odası için spor kanepelerden aldık iki tane ve hepsine 6.100 verdik :) bayaa ucuza geldi eşyalarımız fotolarını da gördünüz öle kötü şeyler de deiller
kızlar size moral olsun diye yazayım...
burda kk de 5-6 ay önce evlenen bir arkadaşımızın hikayesi, gözdemiz nişanlıydı ve bizimle birlikte kilo vermeye çalışıyordu ilk başlarda biraz biraz kilo verirken son ay tersizini çıldırttı çünkü her gelinlik provasında kadın sen kilo vermişsin diye diye sürekli gelinliği daraltmakla uğraştı zavallı terzi çok çekti, düğüne 4 gün kala terzi hala daraltma ve düzeltme işleriyle uğraşıyordu....inşallah sizin gelinliklerinizide sürekli daraltmaktan şikayet eden bir terziniz olur:))))
sğl cnm.
hasta olmuş gece fenalaşmış naz yapıyo şimdi
bende alttan alıyorum şimdilik düzeldik gibi yani
bak kız hastaymıs gecmıs olsun
Günaydın kızlaar nasılsınız...
Kız adaer içime yine aşk kıvılcımları serptin, yazdıklarınızı okudukça gaza geliyorum :))
Ekim ablacım umarım bizlerde o gelin gibi oluruz varsın terzimiz uğraşsın...
Oy m.m.m şimdi nasıl nazlıdır seninki, erkekler hasta olunca çok nazlı oluyolar...
Kızlaar akşam amcamlara bi gittim ortada laf kaynıyor.
Bizim aramızı yapan kadın yengemi aramış, 6 ocakta geliyoruz sizin adetler nasıldır ne yapmamız gerek diye. Annemde bi sinirlenmiş niye beni aramıyolar ve niye annesi aramıyoda bu kadın arıyo diye...Olmaz gelmesinler oğlum izine gelmeden isteme olmayacak demiş...Tabi bunları duydum ben bi sinirlendim, hemen benimkini aradım, neden böyle oldu annenin yerine neden başkaları arıyo, üstelik annemle değil yengemle konuşuyolar diye. Meğer aradığından onunda haberi yokmuş, sadece konuşmuşlar o kadında hemen aramış. Bende durumu hemen anneme anlattım, neyseki düzelttik ortamı bakalım bundan sonra ne olacak...
afiyet olsun cnm. ben kesin der diye düşünüyodum anneme bulgur pilavını sucukla yapıyorum diyince bana delimisin sen demişti kaydirigubbakcemile3
sen beğendinmi peki
Kız adaer içime yine aşk kıvılcımları serptin, yazdıklarınızı okudukça gaza geliyorum :))
Oy m.m.m şimdi nasıl nazlıdır seninki, erkekler hasta olunca çok nazlı oluyolar...
Bizim aramızı yapan kadın yengemi aramış, 6 ocakta geliyoruz sizin adetler nasıldır ne yapmamız gerek diye. Annemde bi sinirlenmiş niye beni aramıyolar ve niye annesi aramıyoda bu kadın arıyo diye...Olmaz gelmesinler oğlum izine gelmeden isteme olmayacak demiş...Tabi bunları duydum ben bi sinirlendim, hemen benimkini aradım, neden böyle oldu annenin yerine neden başkaları arıyo, üstelik annemle değil yengemle konuşuyolar diye. Meğer aradığından onunda haberi yokmuş, sadece konuşmuşlar o kadında hemen aramış. Bende durumu hemen anneme anlattım, neyseki düzelttik ortamı bakalım bundan sonra ne olacak...
işte denk gelmesı önemlı bazıları takım yapıo bırını begensem ötekını begenmıorum bakcaz artık evet uygun almıssın sen cnm bu arada afıyet olsun:)
sğl cnm bnm
bide naz yapıyo görseniz çocuk gibi ben de kıyamadım napim :asigim:
yok canm takım deildi tek yemek odasıydı
saol canmm bi gün sizde gelin yemeğe :)
hehe bende şaşırdım öyle demeyince evet çok lezzetli olmuştu ellerime sağlık bundan sonra böyle yapcamm baharatlı gibi oluyo ya severm ben baharatı :)
saol canmm tarif içinn
sucuklu bulgur pılavı olcaksa menude neden olmasın:)
canmm geçmiş olsnn ayy kıyamam ya eşim az bi hasta olsn allahm bi naz yapıo görmelisiniz ama çok tatlı yaa
ya kızlar nazlı diyenler halt yemiş erkekler daha nazlı walla
hepinizde buyrun güzeller aaa bi pilavla mı korkutuyosunuz gözümüü
düğünden sonra gelin size böreklerde yaparım ben şimdi gelirseniz salata pilav yaparım sadece :)
Kızlar annem zor kadındır, beni koruduğunu sanıyo ama beni daha çok üzüyo farkında değil, neyse hallettik şimdilik sorunu, ay aşkımda nasıl uğraşıyo yaaa, bi annesini arıyo bi beni arıyo arada kaldı canım benim...
Nasıl bişeymiş bu sucuklu bulgur pilavı, bekleyin bende geliyorum lezzet testi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?