- Konu Sahibi merwecik_20
-
sğl cnm ya ne gzl moral veriyosunn a.s.
ohh bee ha şöyle mutlu ol birass
biriyle evlilik kararı almak kolay bişi deil ki bitirmek kolay olsunn
tartışma her evde oluo her ilişkide oluo
ben böyle olumluyum da sanki biz eşimle hiç tartışmıyo muyuz hiç yüzümüz asılmıyo mu hepsi oluo ama hemen unutalım nolur diyoruz bide kocaman mucuukkk deyince tamam bitiyo herşey düzeliyoo :):asigim::asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah nazardan tartışmadan huzursuzluktan mutsuzluktan olumsuz herşeyden korusun inşş
inşş canmm ama hepimizi tamam mıı o yüzden artık üzülmeyinn
kızlarrr bu yazıyı sitede buldumm bende buraya kopyalıyım dedim
Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici "PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazıcam;
"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.
Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."
aksam yemegınde ne yapmaya karar verdık bakalım:)
caspersy sucuk seviyosan sucuklu bulgur pilavı yap çok gzl oluyo kaydirigubbakcemile3
tarifinide verim önce soğanı rendele biberleride halka halka doğra bunları terayağında kavur.
sonra domates rendele sucuklarıda ufak ufak doğra. soğanla biber kavrulunca domatesle sucukları at bi ikide bunları çevir sonra bulguru at brzda onu kavur. sonra suyunu döküp bırak kendi haline. he acı seviosan brzda pul biber atabilirsin kaydirigubbakcemile3
dur kıs deneim ben bunu hemen not alıyorum güzelimm çok saoll :)
ne demek cnm
bnm babam askerlikte iğrenmiş bulgur pilavından hergün bulgur pilavı çıkıyomuş hiç yemiyodu. bigün bu tarifi yaptım aa baktım tencere bitcek nerdeyse kaydirigubbakcemile3
deneyince beğenip beğenmediğini yaz ama :)
tamam tatlm akşam yapcam büyük ihtimal beğenirim :)
aşkımda sucuklu yumurtayı çok sever ama pilavı denememiştir bugün ilkleri yaşıcaz he he
yemeklerimi karıştırdın demesinde kaydirigubbakcemile3
hem bulgur kiloda yapmıyomuş tabi yağını fazla koymazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?