2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ay gelen giden diycek bu evli kadının burda ne işi var diye hi hi hi

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın

kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben kök tarçın kök zencefil ve karanfil kaynatıp içiyorum sabah akşam ve günde 4, 5 tane kuru kayısı yiyorum gün içerisinde form çayı içiyorum 1 hafta olmadı daha başlayalı

Tavsiye verebilirim ama

sabahları uyanır uyanmaz 1 bardak ılıktan sıcak biraz suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ve birazcık bal koy iç sıcak sıcak üzerine de 2 tane kayısı ye faydasını görürsün

taçsız tarifi doğru yaz gülüm balın miktarı 1 tatlı kaşığı olacak sabah akşam aç karnına içilecek...

..

bal yiyemiyorum alerji yapiyor, ama sirkeli su iciyorum

sonra kahvaltida hersey yiyorum yani sebze meyve yumurta tabiiki cavdar ekmegi

öglen ve aksam yemegi yok ama bol miktarda meyve ve sebze tüketiyorum cigden

ve 2 lt. su ve 3, 4 fincan yesil cay

bende bunlari yapiyorum

6 gündür 3 kilo vermisim bakalim ins devami gelir..

tek sirke aç karnına uzun süre içildiğinde mide kanaması bile yapabiliyor dikkat et canım, gece yatmadan öncede içebilirsin ..maşallah çok iyi kilo vermişsin, bir haftadan fazla sürdürme ama önce sağlık..

bilgisayarı açar açmaz siteye girdim hemen
bu sabah yarım saat yürüyş ve 20 tane çömelme (yerden kibrit toplama hareketi yaptım)
kahvaltıdan önce bir bardak limonlu ballı suyla 3 kuru kayısı yedim
sonra bir yumurta bi dilim etimek bi fincan da süt içtim
şimdi ise yarım lt su ve yeşilçayımı içiyorum

gunaydın canlarım bebıslerım

2 bardak normal cay 1 dılım ekmek 1 cay kasıgı bal peynır zeytın yedım bıraz sonra yesılcay ıcerım aksama kadr 1000 ıp atlamayı plnlıyorum:)

günaydın güzellerr
bende geldimm
rejim yapmıyorum da vakit yoktu kahvaltı için bi tane havuç yedim çıktım evden ve işe gelene kadar yarım saat yürüdüm :)

Günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım, herkese hayırlı haftalar dilerim.
Bende bu sabah bir elma yedim, şimdi de poaça şuan rejim yapmıyorum sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum...

selam kızlar.. çok kısa bir süreliğine yazıyorum.iş çok bu gün. herkase günaydınnnn. gününüz hayırlı olsun inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…