2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

canım ne olursa olsun çok sinirlensenizde kelimelerinizi çok dikkatli seçin misal..hadi ordan sende delimisin...gibi bu tür cümleler kurmayın ha üzmekmi istiyorsunuz, o zaman en güzel cümle şudur ..bu yaptığınla veya dediğinle beni çok kırdın, üzüntüden mideme ağrı girdi, şimdi daha fazla konuşamıycam bu arada burnunuzu çekin, ağrım geçince konuşalım ....bu onun kötü hissetmesini sağlar, sizde aradaki saygıyı yitirmeden intikam almış olursunuz, ileride oda size ağır kelimeler asla kullanamaz ..bunlar örnek gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum..ha buda 10 senelik evli abla tavsiyesi

sğl ekim abla teşekkürler
ama ztn biz saygıyı hiç yitirmeden konuşuyoruz
saygımızıda yitirseydik sanrım ztn yürütemezdik

:lepi: :teytey: kızlar son haberleri aktarıyorum hışırtı,alkış,gıcırtı vs. bilumum sesler oluşursa sakın alıcılarla oynamayın zira bu benim sevincimden kaynaklanıyooororrrrrrrrrrr
şimdi beyefendi aradı ben ona Bedi diyorum bundan sonraki konuşmaları ona göre yazacağım haberiniz ola :)

Bedi : Napıyosun ?
Ada : İyiyim,çalışıyorum (hiçbir şey olmamış gibi )
Bedi : Yaşıyor musun ?
Ada : Niye tabi yaşıyorum,öleyim mi?
Bedi: Tövbe de ne ölmesi,iyi yaşıyorsun belli ama
Ada : Allah'a şükür,sen kötü yaşıyorsun herhalde :)
Bedi :Yooooo ( burada seste bir titreme olmadı değil ama ),Neyse kaçta çıkıyorsun?
Ada:Bilemem,canım ne zaman isterse o zaman çıkacağım ( Ayyy naz yapmak hoşmuş be)
Bedi : Evin demir kapısını takmışlar,istersek mutfağa kanatlı bir cam daha yapacaklarmış Bekir amca ile konuştum ne dersin?
Ada : Hayırlı olsun,bana niye soruyorsun ki?
Bedi : Bebeğim kime sorayım senden başka
Ada :........................sessizlik oluyor bu
Bedi: Canım orada mısın?
Ada: ..........
Bedi: Özür dilerim,kırdım biliyorum seni,lütfen sende anlayışlı ol evlenince hep dizinin dibinde olacağım,zaten bundan sonra da fazla görüşmeyeceğim onlarla
Ada: :teytey: iyi bakalım
Bedi:Senin öğretmen arkadaşına gidecektik bugün hani,kaçta çıkıyorsun ben 5 te çıkacağım seni de gelip alayım
Ada:Gitmek istediğimi sanmıyorum
Bedi:Lütfen canım uzatmayalım hem annem ne zaman gidiyor?
Ada : Yarın öğlen 13:00 te uçağı kalkıyor (ingiltere'ye kızkardeşimin yanına gidiyor da)
Bedi : Tamam sabahtan da size gelirim,hadi ben seni çok öpüyorum,şimdi çalışıyorum,görüşürüz bebeğim.
Ada: Ben burada bir şey diyemedim çünkü fırsat vermedi,peki dedim kapattık

oley,oley,oley....ayyy rahatladım yahu :)

bugunun en guzel mesajıydı sankı kendımmıs gıbı rahatladım vallaohhh beee

topic dagılmıs yahu:)) ama hersey cok guzel göbekler atılmıs kurtlar dökulmus bızım kız gene dugune gıdıo en cabuk o zayıflıo haberınız olsn evın yakınında dugun salonu olan varsa fırsatları degerlendrsın tanımak sart deıl:))

canım ne olursa olsun çok sinirlensenizde kelimelerinizi çok dikkatli seçin misal..hadi ordan sende delimisin...gibi bu tür cümleler kurmayın ha üzmekmi istiyorsunuz, o zaman en güzel cümle şudur ..bu yaptığınla veya dediğinle beni çok kırdın, üzüntüden mideme ağrı girdi, şimdi daha fazla konuşamıycam bu arada burnunuzu çekin, ağrım geçince konuşalım ....bu onun kötü hissetmesini sağlar, sizde aradaki saygıyı yitirmeden intikam almış olursunuz, ileride oda size ağır kelimeler asla kullanamaz ..bunlar örnek gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum..ha buda 10 senelik evli abla tavsiyesi

çok haklısın bu konuda bagrıp çağrıp kavga cıkarınca oda dırdırdan bıktımfelan dıebılıo ama uzuldugumuzu daha sakın bellı edıp şuan konusmak ıstemyrum gıbı sakın cumleler
kurunca o hem hatasını daha cabuk anlıo hemde sucluluk duyuyo.kendını affettırmeye calısıo ama ötekı turlu ıkı tarafta bagrıyo bıseyı çıkıyo işin:)

kizlar su anda evdeyim,size en son haberleri vereyim dedim :) nasil mutluyum anlatamam su anda oglen beni aradiktan sonra hemen ciktim 1 hafta oncesinden davetliydik arkadasima yemege ama bu sorunlar nedeniyle iptal edecektim ne hikmettir ki arayip arkadasa da bir sey dememistim daha.Neyse ben de fazla uzatmadim daha dogrusu uzatamadim zira sesini cok ama cok ozlemisim kapatinca agladim o derece yani.Eve geldim hemen dus falan aldim,bir damla cikolatali kek yaptim arkadasa goturmek icin dedim sonra kizlara bir bakayim ve yazayim.Birazdan da arabayla onu alacagim arkadasa gececegiz o metrobusle avcilar a kadar gelecek.Hadi ben uzerimi giyinene kadar geleniniz olursa bir selam veririm olmazsaniz da sonra gece gelip anlatirim olanlari ben giyineyim simdi sonrada sevdicegimin kokusuna doyayim derken tlf.um caldi ayyyy cikmis evden 20 dk sonra burada olur cikip inecegi yere gitmem lazim hadi optuuummmm

Son düzenleme:
ayyy bugün aldığım en güzel haber bu canım...
Valla ben yaşamış gibi sevindim :))
Oh oh dağıtmışsınız ben yokken...
Bende bugün aşkımla hiç görüşmedim, oda arkadaşlarıyla beraber :))
Şimdi msj attım bakalım dönecekmi beyefendi...

:içelim::içelim:
kizlar su anda evdeyim,size en son haberleri vereyim dedim :) nasil mutluyum anlatama su anda oglen beni aradikatn sonra hemen ciktim 1 hafta oncesinden davetliydik arkadasima yemege ama bu sorunlar nedeniyle iptal edecektim ne hikmettir ki arayip arkadasa da bir sey dememistim daha.Neyse ben de fazla uzatmadim daha dogrusu uzatamadim zira sesini cok ama cok ozlemisim kapatinca agladim o derece yani.Eve geldim hemen dus falan aldim,bir damla cikolatali kek yaptim arkadasa goturmek icin dedim sonra kizlara bir bakayim ve yazayim.Birazdan da arabayla onu alacagim arkadasa gececegiz o metrobusle avcilar a kadar gelecek.Hadi ben uzerimi giyinene kadar geleniniz olursa bir selam veririm olmazsaniz da sonra gece gelip anlatirim olanlari ben giyineyim simdi sonrada sevdicegimin kokusuna doyayim derken tlf.um caldi ayyyy cikmis evden 20 dk sonra burada olur cikip inecegi yere gitmem lazim hadi optuuummmm

anlatırken uzuntunude sevıncınıde okdr guzel anlatıosun kı aynı senın yazdıgın coşkuyla okudum ınan:))afıyet olsun sıze sarılın bı guzeldoyadoya hasret giderın mendılımı verın cok duygulandım:)))

çok teşekkür ederiz ablacım. fikirlerin mücevherden daha değeli..

adacım inan içime su serptin. Allah ayırmasın hiççç. mervecikin dediği gibi düğünden geldim. pazar yazamazsam diye şimdiden bakıyorum. bol bol oynayın cidden. ama bakımlı olmanın hali bi başka kızlar.adama döndüm kaydirigubbakcemile3 benimkini de uyutup geldim net başına. kendinize dikkat edin canlar. ve üzülmeyin,üzmeyin!!!! opuyorumnanaktan

kızlar ya ben evlenınce ıst oturucam nısanlım orda sımdı önumuzdekı gunlerde oraya gıdıcem mobılya almak ıcın önerebılecegınızızmobılya magazaları varmı hiç

kızlar ya ben evlenınce ıst oturucam nısanlım orda sımdı önumuzdekı gunlerde oraya gıdıcem mobılya almak ıcın önerebılecegınızızmobılya magazaları varmı hiç

ayyy canım benim bende antalyadayım şuan aslımda 10 aydır burdayım yaşadığım yeri değiştirmeyi unutmuşummmm tatlım ne tarafa gideceksin anadolu mu avrupa mı

antaya'nın neresinden kaydirigubbakcemile2

Sağol Canım benimmmm düğün ne zaman bende ocak da ist a gideceğim şubat 7 de taçsız taçlı prensesliğe terfi ediyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arkadaşlardan biri bu durum için civcivdin piliç olucan diyordu aklıma geldi :)))
nasılsın gülüüüüm

Sağol Canım benimmmm düğün ne zaman bende ocak da ist a gideceğim şubat 7 de taçsız taçlı prensesliğe terfi ediyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benım dugun 22 mayıs antalyada 29 mayıs ıstanbulda olucak ama mobılyaları almamız lazım ocakda 2 gunlugune gıdecegım sen yalnızmı gıdıceksın bakrsın beraber gıderıs:) anadoluda kartalda bızımkıler antalyadada fenerde oturuyorum sen nerdesın senın dugune cok az kalmıs gelınlıgı naptın

ıiyiyim canım benim ayyy ne güzel çok sevindim senin adına valla ben düğüne 3 hafta kala gideceğim o 3 haftada da gelinliği halledeceğimmm (: Tanıdıklarda var o kolay kısmı zaten geleli 2 afta oldu 2 aydır ist'da idim çoğu işi hallettim halilar ve gelinlik kaldı ufak tefek eksikler var onlarda 1 günlük sositososito

Back