2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Bu yatak odası kızlar fiyatı üstünde yazıyor bazalı aldık;
yanda duran şifoniyer ilginçti ama kullanışlı olur mu olmaz mı bilemedim onun yerine normal aynalı çekmeceli şifonyer istedim, renkleri bu tonlarda, çekmece kulplarını değiştirdim.

bu da salon koltuk takımım derisi simli parlak deri, koltuğun tüm minderleri oturma yeri de dahil olmak üzere fermuarlı, ve kenar minderlerinin rengiyle oynadım ama ortadaki şeker aynı kaldı;

kızlar siz görün fotoları sonra kaldırım çünkü resim topiği değil topiğin düzenini bozmayım sonra zaten evimi dizince hepsini ilgili topiğe eklerim

Son düzenleme:
evet öle valla 2 üçlüyü birleşirince çift kişilk yatak oluyor
fotoyu kaldırıyorum çünkü dedğim gibi topiğin düzenini bozmayım hepinizi çok öptüm

kızlar günaydın
taçsız prensesin hapinize selamı var... pazar günü çeyizi sermişler evi çok güzel olmuş bizim kızı heyecan sarmış, pazar düğün pazarteside 3 günlüğüne balayına gidiyor..rabbim huzurlu mutlu, ömürler verir inşallah, kış gelini olmakta daha güzel olur herhalde üşüdükçe daha çok sarılırsınız eşinize:)))))

günaydın hilalimm
bende düğünden sonra şiştim biraz ve dünden beri kararlıyım boğazımı tutcamm
65 kiloyum galiba hedef 54 inşş
dün topicte bişi okudm çay yaptım onu içiyorumm içipte zayıflayanlar olmuşş

selam arkadaşlarımmmm..
nasılsınızz?
taçsız prensese mutluluklar diliyorum.
ben artık veremiyorum takıldım kaldım. ama 5 ayda vermem lazım. -tatlicadiarzu-

kızlar geldim ben bi geldim pir geldim
net açmıyor siteye bir türlü giremedim dün 24 nisana gün aldık sağlık testlermizi yaptırdık sonuçlarımız temiz çıktı şükür günümüzü de aldık
ha bi de gelinliğimi de belirledik bi tane gelinlikçiye gittim ilk gelinliği giydim çoık beğenmedim ikinic gelinliği giydim bu dedik biraz çabuk oldu gelinlik+gelinbaşı +bindallı diye anlaştık tanıdık vasıtasıyla gittim, üstü bol taşlı bir model provalara gttikçe sizinle paylaşırım tek derdim şimdi 100 kişilik uygun yemekli bir mekan bulmak varsa bildiğiniz biryer ben avrupa yakasındayım yardımcı olursanız çok sevinirm hepinzii çok öpüyorum

canım benim çok sevindim.
hayırlı olsun. 24 nisanda yolcu ediyoruz seni haa. mutluluklar sizinle olsun canım.
gelinlik işi de yoluna girmiş çok sevindim gerçekten. peki ne kadara mal olduğunu paylaşırsan birazz fikir olur. a.s.

Günaydın kızlar;

Teşekkür ederim denizcim
gelinlik tanıdık diye biraz daha indirdi 1200 liraya anlaştık gelinlik+bindallı+gelin başı die
darısı tüm gelin adaylarına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…