• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ya ınankı cok sevındım cnm ev almanıza ne guzelıstedıgın herseyı ıstedıgın gıbı yavas yavas yaparsın sımdı hayırlı olsun mutlu huzurlu oturun ınsallah benımde boyası yapılıyor bugun be burda oturdugum yerden telefon acıom kayınvalıdemle babamaa surası söle olsun burrası böle dıe cok komık oluyo:)

saol canm benmm aminn aminn inş..
hehe geline bak emirler veriyo ne kadar ayıpp :)))

canmcmm gelinliğin çok güzel görünüyoo yaa bitmiş hali daha da güzel olcak eminimm

kayınpeder dıo kı ne bıcım gelınsın hem calıstırıyosun bızı hem yemek vermıyosun dıo bı gelın buldum burdan ona temızletcem evı dıo bende tamam dedım sen bul ıslerı yapsın snra postalarız dıyorum:)napım bende ısterımkendım basında olayım ama mukadderat:)) sagdan soldan fazlalık taşmamış dımı kılo yanı tamam var ama napıyım:)))

canmm gelinliğin üst kısmı çok güzel duruyoo bitince eteği de güzel olcak eminimm
amann bırak yapsınlar canmm :))) sen burdan yönlendir yeter

canmm gelinliğin üst kısmı çok güzel duruyoo bitince eteği de güzel olcak eminimm
amann bırak yapsınlar canmm :))) sen burdan yönlendir yeter

kızlar biliyorum diyet bölümü burası değil ama tombiş gelinler belki 1 ayda 8 kilo vermek ister diye dün öğrendigim bir içecek tarifini yazmak istedim.

Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 5 adet top karabiber
* 5 adet karanfil
* 1 büyük boy tarçin (çubuk tarçin olmasi gerekiyor.)
Tarif: yukardaki malzemeleri dograyip karistirdiktan sonra kaynatiyoruz.. ve her ögünden sonra (sabah- öglen- aksam)2 su bardagi içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediginiz yemek miktarini 3te 1 oraninda azaltmayi unutmuyoruz..
Karisimda Elmalar soyulmadan 4 esit parçaya bölünüp, limonda soyulmadan ikiye bölünecek, sicak soguk farketmez her ögünden sonra 2 büyük bardak içilmelidir..
Elmalari Soymuyoruz. Limonuda..
Çalisanlar için, ögrenciler için, ev hanimlari için hiçbir zorluk çikarmaz.. Suyun Tamamini 1 günde bitirmek diye bir durum yok.. her ögün yemeginden sonra 2 büyük boy su bardaginin içilmesi gerekiyor
Karisimi Fazla Kaynatmamakta fayda var.. Sadece 5 dakika kaynatmak dahi yeterlidir..
(ALINTIDIR)

nekdr dogru bilemiyorum.ama en kısa zamanda ben de baslıyorum..işinize yarar umarımmm çıtır gelinlerr opuyorumnanaktan

kızlarr gunaydın pazartesıyı beklemedım ve bugun basladım sağlıklı beslenmeye diyet yada rejım deıl o yuzden pazartesıyı beklemeye gerek yk:). buraya da yazayım kı dönüp dönüp kendımı kontrol edebıleyım var mı uleynn bana katılan:))

sabah 6.15 uyandım hava artık aydınlanıyor kaptım bısıkletı 15 dk gıttım parkta ındım bıraz o zımbırtılara bındım atladım bısıklete eve geldım evde de bıkac mekık bıkac sopa hareketı ardından ıse gelmek uzere gıyındım.kahvaltı ettım

1 dılım kaşar 1 yumurta domates 3 zeytın kayısı cayı proteın aldım kı acıkmıyım dıe:) sırkelı sudanda ıctım hadı hayırlısı bakalım hep yazıcam ona göre haaaa:)))

ıyıyım tatlım ne olsun ya çalışmaya devam zamanda cabuk gecmeye basladı artık bu kılolarla basım dertte cnm ya onun dısında bırde adet duzensızlıgım var baska da bı sıkıntı yok cok sukur sen neler yapıyosun bayadr görusemıoz

ıyıyım tatlım ne olsun ya çalışmaya devam zamanda cabuk gecmeye basladı artık bu kılolarla basım dertte cnm ya onun dısında bırde adet duzensızlıgım var baska da bı sıkıntı yok cok sukur sen neler yapıyosun bayadr görusemıoz

iyiyim ben de. ben iş değiştirdim eski yerde deilim. gerçi şimdi evdeyim ama. daha rahat bi iş. pazar günü ilk kez aileler karşılaştı ve beni istediler. söz gibi oldu işte. nisan 10 yada 11 inde nişan yapıcaz evde. ben de bunlarla uğraşıyorum.
kilolar ben de de hala aynı cnm. ben de spora ve yüzmeye başladım. diyetisyene gidiyorum. inşalah nişana kadar biraz veririm.

iyiyim ben de. ben iş değiştirdim eski yerde deilim. gerçi şimdi evdeyim ama. daha rahat bi iş. pazar günü ilk kez aileler karşılaştı ve beni istediler. söz gibi oldu işte. nisan 10 yada 11 inde nişan yapıcaz evde. ben de bunlarla uğraşıyorum.
kilolar ben de de hala aynı cnm. ben de spora ve yüzmeye başladım. diyetisyene gidiyorum. inşalah nişana kadar biraz veririm.

ya cok sevındım sonunda resmıyet kazandınız:) tebrık ederımallah tamamına daha cabuk erdırsın.elma dıyetını okudumda o da aklıma yattı gıbı en azından şu fos kıloyu atmaya yardımcı olur dıe dusunuyorum onuda denıyım ben:)

ne yedıgımı yazıyrum ya az önce yarımsalatalık ve 1 fıncan yesılcay göturdum mıdeye ohh:)

ya cok sevındım sonunda resmıyet kazandınız:) tebrık ederımallah tamamına daha cabuk erdırsın.elma dıyetını okudumda o da aklıma yattı gıbı en azından şu fos kıloyu atmaya yardımcı olur dıe dusunuyorum onuda denıyım ben:)

ne yedıgımı yazıyrum ya az önce yarımsalatalık ve 1 fıncan yesılcay göturdum mıdeye ohh:)

ewet cnm. resmiyete döktük. şimdi ardarda yaşanır herşey. amin cnm. seni de Allah mutlu etsin.az kaldı sanırım. gelinlik de son haliyle hoş olmuş. atarsın canım. zorlamadan spor yap.
afiyet olsun cnm. benim ara öğünüm süt ya da ayran. birazdan süt içerim ben de.

kızım napıyorsun nasıl evlılık:)) hersey ıstedıgın gıbı oldumu mutlumusun sekerım.bıkac foto koysaydında görseydık nasıl oldugunu amaaa:))

slm kızlar. sora başladım. azcık da az kalorili gıdalarla besleniyorum. kiloda bi değişiklik yok ama sıkılaştığımı hissediyorum.

bu arada özledşm hepinizi.

Back