- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.641
Saol cnm :) o senin tatlılığın;
ben de eskiden şeker 2 kaşık atardım çaya artık hiç atmıyorum 5 yıldır falan önceden ağzıma bir bardak çayı zor koyardım şekeri kestim demlikle bir bütün yaşıyorum, ama malesef nescafeye tam 4 kaşık şekeri basıyorum şerbet gibi olouyor yoksa içemiyorum o yzden pek kahve içmemeye çalışyorum
ev kaç o da kaç m2 ve ısınması nasıl ? inş gönlüne göre olur da bu evin fiyatı da uygun tutarsınız darısı
2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerınin birer ev almasına olsun
canmm yaa bende hiç bilmiyorum kii ama çok tatlı olmuşş gelip oynarzz artıkkcaspersy bısı sorcam fotograf ekleyınce lınk degıl fotograf cıkması ıcın napmam lazım dun dılek anlattı ama ben mal anlamadım
Love - imikimi.com
saol caspersy valla az değil hiç acıması yok bu insanların bi de emlakçılar yok mu onlarda tam bir kira alıyor benim şuan oturduğum evi tutarken amcam çok sıkı pazralıkla yarım kairaya anlaşmıştık inş bu tür şeylerden para arttırrız ne deyim Allaha kaldı işimiz karşımıza hepimizin insan evladı çıkarsın
çayı nescafeyi türk kahvesini sek içeceksin canm bi damla şeker atmadan asıl lezzet budurr
ne kahveyi sek hem de türk kahvesini ölsem içemem :sinifsinif:
merwecik ben senin linki koyduğun yerden değil ama ;
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting
burdan resim yüklüyorum
1. adım yeni bir resim yükelemk için buraya tıklayın yazısını tıkla
2. adım gözatı tıkla resmin nerdeyse onu seç aç ı tıkla
3 . adım boyutunu ayrla ben genelde 17" monitoru seçiyorum ideal boyda oluyor bence
4. adım yükleyi tıkla resmin yüklensin
5. ve son adım ise forumlar üçte ki linki seçip kopyalıyorsun buraya getiriop yağıştıryorsun
aynen böle görünüyor;
inş işine yarar
anam oldu valla oldu:) tşkrler cnm
canmm ev çok güzell kocamann bizim ev minicik ya eşyalar tam sığıyoo
geçen teyzem geldi bebeği var 1 yaşında çocuk gezemio evde her yer eşya :))))
canmm şirin bişi olmuşş
ama eşin bi arkadaşmn nişanlısına o kadar çok benziyo ki ayy bu kadar olmas yaa
merve ben yanlşış anlamışım cnm resim ekleme olayını sen başka bişey sorudun galiba
ay ev çok güzel kullanışlı hele mutfağı çok güzel ama ben hiç petek göremedim resimlerde bu ev sobalı mı doğlagaz sobası yani? sen kombili mi arıyorsun sobalı mı?zemuszemus
:)))
gerçekten çok lezzetli oluyo canmm
acı bi tat :)))
ayy boğazdan ibaretim ya nasıl zayflıcamm off off
kırmızı biber hapı alsam diyorum kızlarr
en azndan bişi kullanırsam boğazımı da tutarım
valla çok güzel olmuş ikisi de ben çok beğendim ellerine sağlık
kınana gelip kurtlarımızı dökcez canm:dance::dance::teytey:
gelınde oynayın anacıgım:) ben ılk önce davetıyemı de fotolarımızla yapalım dedım kayınpeder olmaz atılır onlar dedı hakverıdm adama kınama gelcekler daha secılmıs ya atmazlar nasılsa ıcımde kalmasın dıe bundan yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?