- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.621
ayy çok güzel canmm hadi hayrlı olsunn tekrardann :))) ayy ev hiç sormaa yaa inşş hemen bulursunniyiyim fıstıgım cok ıyıyım :) nısanlım dun kendı ıslemlerını hallettı kendı beledıyesı dısında kıyılacagı ıcın nıkah ızın belgesını bugun yollıcak bana haftayada ben ıslemlerımı halledıcem nıkah gunumuzude almıs olcaz böylece bıde sabah sabah bı ev ılanı geldı maılıme 350 tl dıo şaka gıbı ona bı bakcam :)
annen geçmiş olsun canım demekki ben de öyleyim Allah işimizi rast getirsin ne deyim,
caspersy günaydın nasılsın cnm nasıl gidyyor ?_
Kızlar kahvaltı da siz ne yiyorsunuz ya ben kepek ekmeğini hiç sevmiyorum onu yiceğime ekmek yemem diyorum beyaz ekmeği de diyet yüüznden yiyemiyorum sabahları hergün simit yiyorum acaba simit de beyaz ekmek gibi midir?
Kızlar kahvaltı da siz ne yiyorsunuz ya ben kepek ekmeğini hiç sevmiyorum onu yiceğime ekmek yemem diyorum beyaz ekmeği de diyet yüüznden yiyemiyorum sabahları hergün simit yiyorum acaba simit de beyaz ekmek gibi midir?
Allah kolaylık versin caspersy nerde oturacaksınız 350 milyon gayet iyi ben istdayım ev kiralları 550 600 falan keşke ben de öyle bulabilsem ama burda nerdeyse imkansız hadi sıra sen de nikah işlmelerin için hadi alında günüzü bi oh daha diyelm
Allah kolaylık versin caspersy nerde oturacaksınız 350 milyon gayet iyi ben istdayım ev kiralları 550 600 falan keşke ben de öyle bulabilsem ama burda nerdeyse imkansız hadi sıra sen de nikah işlmelerin için hadi alında günüzü bi oh daha diyelm
Hoşbulduk kızlar iyiyim tşkMervecim çok sevindim nikah işlemlerin başlamış Allah tamamına erdirsin
Caspersy canım benim nişanlımda dalga geçiyor her zaman yanağımı sıkardı şimdi göbeğimi sıkıp gülüyor pislik guclubacismile zayıflamak lazım kaydirigubbakcemile2
nee sımıtmı yıyosun 3 dılım beyaz ekmek yanı:)) bende kepek ekmegını sevmıyorum ama beyaz ekmegı unuttum nerdeyse zaten ne karın doyuruyo ne de yemeye baslayınca durabılıosun:)ben cavdar ekmegını tercıh edıyorum
ayy öyle canm da mekik çekmeye zaman mı var kalk işe gel eve git yemek yap kociş gelio onun yanında spor yaparsam dilinden düşemem :)))Göbek için diyetten çok mekik çeksen hemen düzene giriyor verirsin ben zaten çok zayıf olmak hiç istemiyorum balık etli bayanları hep beğenmişimdir.göbek de güzel ama çok abartı olmasa iyi olur
Hoşbulduk kızlar iyiyim tşkMervecim çok sevindim nikah işlemlerin başlamış Allah tamamına erdirsin
Caspersy canım benim nişanlımda dalga geçiyor her zaman yanağımı sıkardı şimdi göbeğimi sıkıp gülüyor pislik guclubacismile zayıflamak lazım kaydirigubbakcemile2
ayy evet kuzu karışıklık olduuya ev ılanı benımdı ben sımdı antalyadayım ama bu ev ıstanbul kartalda sen neresındesın ıstanbulun
bende bı göbek var 5 aylık hamıle gıbı:) göbek ıcın dıyet sart deıl mekık sart:)bu arada tskr ederım:)
Simit mi o da ne artık adını bile anmayacağım ne diyosun 3 dilim ekmek mi hem de beyaz akannehir akannehir mahvolmuşum ben artık yok unuttum simiti, bare ben de çavdar deniyim uf yaa hiç sevmiyorum töbe töbe öle ekmekleri ekmek değdin fırnıdnan çıkacak susamlı olacak ve beyaz olacak kaydirigubbakcemile2cokacimcoook
ben beylikdüzü civarında oturcağım kısmetse 3+1 doğalgazlı evler 550 600 hep
ben beylikdüzü civarında oturcağım kısmetse 3+1 doğalgazlı evler 550 600 hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?