• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

merwecik_20 Allah işniz rast getirsin inş kolayca halledersiniz:nazar:

cnm hosgeldın tesekkur ederım valla aradı sımdı rast gıdıomus:) ikametgahı almıs saglık ocagına gtmıs sımdı verem savasa gıdıomus akcıger fılmı ıstemıs sanırım snra yıne saglık ocagına gelcek kanımca:) dakka dakka arauıp anlatıo

buda bıkısım ceyızlerım

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - merwecik_20 isimli kullanıcının Albümleri: merwe&ilker

:) aaa çok sveindim bu işler de ayrı telaş bazı memurlar çok kaba ve gereksiz sertler işleri kolaylaştırmak yerine zorlaştıryorlar.
senin nikah ne mzn peki?

buarada hemen bakıorum çeyizine bakmadan maşallah Allah bozmasın diyorum :nazar:

ay çeyizine bakınca içm bi garip oldu ne güzel göz emekleri onlar ben eskiden danteli hiç sevmezdim ama bazıları hakikaten çok güzel oluyor, patikler (çetik) çok güzeller gelinliğin de gayet sade ama saç makyaj duvak ve çiçekle bir bütün olunca gayet şık bir gelin olursun bence.
mobilylarını da güle güle kullan Allah nazralardan esrgesin hepsi ayrı ayrı çok güzeller şimiden tebrikler cnm

ay çeyizine bakınca içm bi garip oldu ne güzel göz emekleri onlar ben eskiden danteli hiç sevmezdim ama bazıları hakikaten çok güzel oluyor, patikler (çetik) çok güzeller gelinliğin de gayet sade ama saç makyaj duvak ve çiçekle bir bütün olunca gayet şık bir gelin olursun bence.
mobilylarını da güle güle kullan Allah nazralardan esrgesin hepsi ayrı ayrı çok güzeller şimiden tebrikler cnm

ne guzel yazmıssın öle dantele hıc merakım yoktur onların hepsı ben ılkokuldayken vardı bılıomusun yenı degıler:)gelınlıgın sadece astarı o bıtınce eklıcem cok farklı bısı allah daha guzelını sana nasıp etsın gönlune göre olsun.nıkagıda salonda kıydırcaz 22 mayıs insallah

Hayırlısı olsun canım çok saol iyi dilkelerin içn benim 24 nisanda büyük ihtimal ama hala gelinlik yok ortada biraz daha kilo verim onu bekliyorum, şubat sonunda başlarım diyorum inş geç kalmam

Hayırlısı olsun canım çok saol iyi dilkelerin içn benim 24 nisanda büyük ihtimal ama hala gelinlik yok ortada biraz daha kilo verim onu bekliyorum, şubat sonunda başlarım diyorum inş geç kalmam

kaç kılosun bence hıc bekleme ben 78 kıloyum vermıom hatta alıom:)bence bakmaya basla cnmda ıcıne sınen bısey bulursun begendıgın modelı ustune göre ayarlarlar son hafta

ben şuan 54 kiloyum hedefim 50 kilo, evde bir aydır koşu bandında akşamalrı 2,5 km kadar yürüorum yarım saat oluyor biraz o yzüden bekliyorum ama nerdeyse durdu kilo veremiyorum boyum çok uzun değil ideal kiliomdan 3 kilo falan fazlayım amacım normal olmak ondan bekliyorum doyumsuzum ksıaca ben

Ben stresden kilio alırım hatta morelim bzouksa buzdolabında bile sabahlarım işte o dönemlere girdğim için kilomu sabitlemem lazım, sanırım sen de stresden benim gibi dolap önünde oluosun

ben şuan 54 kiloyum hedefim 50 kilo, evde bir aydır koşu bandında akşamalrı 2,5 km kadar yürüorum yarım saat oluyor biraz o yzüden bekliyorum ama nerdeyse durdu kilo veremiyorum boyum çok uzun değil ideal kiliomdan 3 kilo falan fazlayım amacım normal olmak ondan bekliyorum doyumsuzum ksıaca ben

burcu topici terket:))) şaka tabıkıde hemen cık bak gelınlıgınde öle 2 kılo 4 kılo gelınlıkte hıc oynamıyo emın ol bende bı 70 vrsın heralde dıodum:))

cidden oynamıyorsa hemen bakarım zaten çatlıyorum ama kuzenimin terzisi gelinliğini dikerken provalarda kilo oynayınca kızıyordu dikkat et potluk oluyor diye ondan ben de korktum,
benim boyum 1.54 falan galiba kilom da 54 :) ondan dengelemeye çalışyorum ara bedenim 38 dar 40 bol oluyor onun için uraşıyorum

Burcu canım aynıyız ya ama kilom 55 benim 56 ya doğru gidiyorum zayıflamak yerine daha çok kilo alıyorum ne yapmak lazım yahu kaydirigubbakcemile2

benim ilk yürümeye başladığımda kilom 56,6 ydı yani 57 sayılırdı biraz verdim bol su içiyorum hilal_im bi de akşamları yürüyüş bandında yüüryorum ekmeği azalttım ama ekmek yemeyince bir yanım eksik kalıyor bir türlü sofradan tok kalkamıyprum ekmeği çok seviyorum, inş sen de verirsin cnm ara beden olmak çok kötü

selam kızlar bayağıdır giremiodum işyerinde internetler kontrol edilmeye başlandı da :( adaer güle güle kullan cnm çok uygun fiyata almışsın rengi de çok kullanışlı

Sağol tatlım evet uyguna aldım,buradan bir arkadaş ta almış yumuşacık,kullanışlı dedi çok sevindim,gelsin bakalım nasıl olduğunu ben de söylerim :)

gunaydın guzellerım benımkı bugun nıkah ıslemlerı ıcın evraklarını hazırlıyor:)

canımmmm ne güzel telaşlar değil mi :) bizde geçen hafta perşembe yani tam 1 hafta önce teslim ettik evraklarımızı ve düğünde kıydırmak istediğimiz için aynı gün 24 nisan akşam 20:00 a aldık :)

çok hoşmuş adaercim markası ne bunun...

cimcime cim tatlım bu aran clasy diye bir marka

ne güzel bir 24 nisan gelini daha :) ben de gelinlik namına hiçbir şey yapmadım tatlım,yok geç kalmadık ya,yoksa kaldık mı ki :)

burcucum bende 54 olsam keşke boyun kaç??

al benden de o kadar kuzucum 54 kg. ne ki yaaaa ben senin yanında:sinifsinif:

benim boy 162 kilo 55 şuan pek sorun yok ama bu aralar çok yemeye başladım...
Kızlar dün o kadar çok yedimki artık midem bulandı yemekten o kadar...
Ama yemek istediğim zaman frenleyemiyorum kendimi...

cimcime eses;
acaba stresden mi yiyorsun ben bişey atmayım diye ağzıma sık sık sakız, şeker atıyorum
hele sakız çiğnemek acıktırsa da yine de biraz insanı frenliyor senin boyunla kilion çok ideal bence almazsan yeter inş almazsın

cidden oynamıyorsa hemen bakarım zaten çatlıyorum ama kuzenimin terzisi gelinliğini dikerken provalarda kilo oynayınca kızıyordu dikkat et potluk oluyor diye ondan ben de korktum,
benim boyum 1.54 falan galiba kilom da 54 :) ondan dengelemeye çalışyorum ara bedenim 38 dar 40 bol oluyor onun için uraşıyorum

allahallah terzıye neymıs be ona neymıs ısını yapsın ustune göre dıkmek zorunda yerken onamı sorcan töbe töbe cık bak gelınlıgıne sen

adacım hayrlı olsun kusum benımkı en son akcıger cektrmıs sağlık ocagındaydı kan testı ıcın sorun cıkarıolar sanırım onla ugrasıodu

öle olmuyor ama merwcik_20 gerçekten provada üsütne göre ayarlıyor kilo verince pot kilo alınca dar gelio model bozuluo tekrar söküyor tekrar dikiyor o yüzden bir türlü son provaya gelemyorsun ama bu kadın başka türlü deliydi biz gelinlikçi deil moda eviyiz diye ikide bir bizi düzeltiyordu:) ama sen de haklsıın kim karışır ben gelinim ister yerim ister yemem zaten stresliyim insan bazen dengesizleşiyor hatta stresden kendini kaybediyor geçen haftasonu nişanlımla bir atıştık akşamına sebebi hatırlayamadım o kadar boş bir sebepten kalp kırdım ki sanırım gizli şeker gibi bende gizli stres nüksetti

:))) sorma işte dunu okuduysan ben benımkıne kaktus yolladım kaktus nıe senın odanda durmuyo dıe acayıp kavga cıkarttım netıcede hepımız aynıyız :))) ben gelınlıgın 2.provasına gtmek ıcın catlıyorum yanı o derece ve 78 kıloydum 2 kılo aldım kanımca problem olcanı dusunmuom zaten arkası ıplı olcak ama o gelınlıgın ıcıne gırdıgımde dugunumde en cok 72 kılo olucam yanı evt almıs olabılırım ama vercm:))

he bıde bızım de bakkal vardı bakkaldı yavas yavas buyuttu hıper market oldu ben bakkal dedıgımde lutfen bakkal degıl super market dıodu:)

Back