- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.581
merwecik_20 Allah işniz rast getirsin inş kolayca halledersiniz
ay çeyizine bakınca içm bi garip oldu ne güzel göz emekleri onlar ben eskiden danteli hiç sevmezdim ama bazıları hakikaten çok güzel oluyor, patikler (çetik) çok güzeller gelinliğin de gayet sade ama saç makyaj duvak ve çiçekle bir bütün olunca gayet şık bir gelin olursun bence.
mobilylarını da güle güle kullan Allah nazralardan esrgesin hepsi ayrı ayrı çok güzeller şimiden tebrikler cnm
Hayırlısı olsun canım çok saol iyi dilkelerin içn benim 24 nisanda büyük ihtimal ama hala gelinlik yok ortada biraz daha kilo verim onu bekliyorum, şubat sonunda başlarım diyorum inş geç kalmam
ben şuan 54 kiloyum hedefim 50 kilo, evde bir aydır koşu bandında akşamalrı 2,5 km kadar yürüorum yarım saat oluyor biraz o yzüden bekliyorum ama nerdeyse durdu kilo veremiyorum boyum çok uzun değil ideal kiliomdan 3 kilo falan fazlayım amacım normal olmak ondan bekliyorum doyumsuzum ksıaca ben
selam kızlar bayağıdır giremiodum işyerinde internetler kontrol edilmeye başlandı daadaer güle güle kullan cnm çok uygun fiyata almışsın rengi de çok kullanışlı
gunaydın guzellerım benımkı bugun nıkah ıslemlerı ıcın evraklarını hazırlıyor:)
çok hoşmuş adaercim markası ne bunun...
Hayırlısı olsun canım çok saol iyi dilkelerin içn benim 24 nisanda büyük ihtimal ama hala gelinlik yok ortada biraz daha kilo verim onu bekliyorum, şubat sonunda başlarım diyorum inş geç kalmam
burcucum bende 54 olsam keşke boyun kaç??
cidden oynamıyorsa hemen bakarım zaten çatlıyorum ama kuzenimin terzisi gelinliğini dikerken provalarda kilo oynayınca kızıyordu dikkat et potluk oluyor diye ondan ben de korktum,
benim boyum 1.54 falan galiba kilom da 54 :) ondan dengelemeye çalışyorum ara bedenim 38 dar 40 bol oluyor onun için uraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?