2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

canmm hemen bak kaldırayımm yüzümüzü silmedim kalmasın fazlaa
nikahla ilgili yazdığım yerin bi kısmıı

Son düzenleme:
hemen yazımde kaldır dıe kısa kestım yorumu cok yakısmıssınız sende cok tatlı bısısın yaw kocan böle anlayıslı sakın ıyı huylu bırıne benzıo senı hıc uzmuyo bence:) ama sende onu tabı.bu kıtabın sayfa duzenını felan nerden yapıosun wordden felanmı

anladım zaten canmm :))
saol bitanemm kocacm beni üzmez bende onu üzüncede tam üzeriz ama hehe:))))
canm corel draw diye bi program var orda yapıyorumm

ben böle ınsanlardan ılk etapta ya tam elektrık alırım yada hıc almam senden aldım yanı sıcak bı yapın var böle ıyı nıyetlısın ama bı ortama gırdıgınde ılkönce bıraz cekıngen durup duruma göre açılabılen bırımısın ben ortam farketmez atlarım sohbetı felan acarım ama sen önce bı karsıdakının durumuna bakıosun öle hıssettım

saoll canmm benim...
Ayy yok ortam olsun yeter herkesi ben kaynaştırırım canımm
ama kocacm kızıyo bi dur önce diye dediğin gibi olmamı istiyo bi dur karşındakine bi bak bebeğim yaa die başlayan cümleleri var onları sıralıo hehee

koca mılletı ıste aslında cok haklılar ama bende kucuklugumden berı böleyım napım karsımdakınıde kendım gıbı sanıom bıde bana bısı olmaz ben kendımı korurum savunurummodlarım var sımdıye kdr senmı vrdın felan:) allaahh tahmın et artık

Selam kızlar
şimdik hepimiz tombişmiyiz tombiş isek yani benim 7 kilo vermem lazım nasıl vereceğim önerisi olan var mı gelinlikte zarif olmak istiyorum ama böyle yemeye devam edersem çok zor kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar
şimdik hepimiz tombişmiyiz tombiş isek yani benim 7 kilo vermem lazım nasıl vereceğim önerisi olan var mı gelinlikte zarif olmak istiyorum ama böyle yemeye devam edersem çok zor kaydirigubbakcemile3

sımdı şöle oluyo ben kılo vercem dedıkce kılo alıorum o yuzden bunu cıkartıosun hayatından canın ne ısterse yıyosun ama yerken dıosunkı gelınlık gıyecegım ıcın sımdılık bı parca yıyım dugunden snra yapar yerım dıosun.sonra doğru bır gelınlık secıyorusun.sonra belın kalınsa belını ınceltıcı hareketler ypıosunkı gelınlık hos dursun gunduz ne ıstıyosan ye ama 5 ten snra hafıf seyler tercıh et

haklılar kuzu da ayy ama eskisi gibi deilim frenliyorum kendimi güzelim aşkımı üzmeye kıyamamm
Selam kızlar

slm canmm hoşgeldnn hayrlı olsnn
ben evlendim hehehehe

Ya zaten ben ne zaman rejim düşünsem gözümün önünden pastalar börekler geçiyor doğru söylüyorsun onu çıkarayım aklımdan birde günde 3 öğünü 7-8 öğün yapın diyolar faydalımıdır ki.Belim çok kalın göbeğim o kadar yok ama belim ve basenlerim çok fazla kalın görünüyor inceltici hareketler nelerdir acep bilgin varmı canım kaydirigubbakcemile2

aa ayıpsın ben uzmanıyım:) bak sımdı 3 ögunu 7-8 ögun yapmak faydalıdır ama o ögun dedıgı sey 2 bıskuvı 2 parca galeta yada bı parca cukalata bı tane meyve mesela bı sut bunlar hep öğün:)

sımdı kaç kılosun sakın 57 kıloyumda 7 kılo vercem deme ucarım sana burdan:)höbegın olmaması ıyı bendede göbek vr onu nsl erıtcemı sen söle:) belın ıcın 2 hareket vr okdr 1.sı oklavayı alıosun enseye oturuyosun tabureye bacaklar sabıt kollar oklavada belı saga sola cevırıyosun 200tane yaklasık 2 dkka surer

dıgerı elıne su dolu petlerı alıp ayaga kalkıosun bı sag yana bı sol yana egılıyosun buda 200 tane yaklasık 2 dkkada bu surer duzenlı yaparsan 20 gunde farkedersın cnm

UOTE=caspersy;11125794]amaninnnn
kızz naptınızz siz ölee
:)))
inşş düzelir canım benmmm[/QUOTE]

ekşın kızım adrenalın yukselttık bırazdan arar bısı olmamıs gıbı napıon hayatım der benm kecılıgım tutmazsa duzelırıs

saol canmm benmm
ahh ahh bi daha gelse o günnn

senın dugun nezaman bıde nerdesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…