2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

yaa vallaa stres atan, bi taş lazım banada:)):):):

mor renkli bi taş gösterdiler bak adı aklıma gelmiyor. oonu önerdi satıcı. elime aldım ağırca geldi,tesbih için de ağır gelecek. kahverengi bir taş beğendim,görüntüsü güzel diye,,hafif ti de,bağışıklık sistemine ii geliomuş. ben de onu aldım.

ii yapmışsın canım güle güle kullansın bende şimdi netten bakıorum aklıma geldi:)hangi taş neye yarıoo:))

ii yapmışsın canım güle güle kullansın bende şimdi netten bakıorum aklıma geldi:)hangi taş neye yarıoo:))

teşekkürler cnm. iyi geliyor gerçekten canım. ben unutuyorum takmayı. herşeyin iyi gelen bir yönü vardır. doğa hata yapmaz.

gunaydın kızlar darısı basıma ısten cıkmanın:) keyfını cıkar valla.

caspersy sen nasılsın sekercım
inşş canmm :))) iyi olmaya çalışıyorum canm ya işler çok yoğun delircemm
günaydın canım. teşekkür ederim. bir aya yakın evdeyim artık. bu gün evde temizlik yapacağım. pazartesi misafiriler var.

sen nasılsın?
kolay gelsin canmm bende eve gidip yapcam (
keyfini çıkar evde durmanın sonra özlersin
çok garip hissediyorum inan. alışmışm. evde de duramıyorum.
nasılsın merve. hazırlıklar nasıl

evet çıkarmaya başladım. ama bu saatte evde olmak tuhaf bişey.
şubatta başlicam yine. çalışmadan da olmuyor. sen nasılsın?

Selammmmmmmmmmmm Kızlar salı günü ist a gidiyorum 7 şubat düğün var inş. aranızda olamayacağım bir süre kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy 7 subat bbısı kalmamıs yaa darısı basımıza ınsalah bu arada benım dıyet fos cıktı vermedıgım gıbı aldımda lıste bana göre ıs deıl yahu kendı bıldıgımı yapmaya devam edecegım

aynen öyle canm geliom kimse yok gidiom bende :)
bi haftadır da işler çok yoğundu canm çıktı ya şükür azaldı da rahatım bi kaç gün :)))
bugüün pek keyfim yok regl olcam galiba ağrım çok ((
sen napıosn rejim nasıl gitti mi kilolarr

Ya bende regl olcam sanırım 1 hafta dıyet yapım lısteye uyım dedım almısım bıde ustune o yuzden lısteyı attım:) haftada 3 gun yuruyus yapmk ıstıyorum dun ılk gunu gerceklestrdım bırazda bÖle denıyım dugunde zayıf olmalıyım olucam yanı ıŞler de yılbasından snra bıraz yoĞundu bugun normale dÖndÜ gıbı

merwecik_20;
sakardeniz
aynen öle valla koşu bandı süper bişey evde
ses olur die ilk başlarda çok korktum ama yürümek çok fazla ses yapmıyor ama uzun süreli koşmak yapabilir sanıırm kiliomu sabitleyim ondan sorna haftada 3 yürücem ama bilmiyorum şu haftasonalrı benim tüm düzenimi bozuyorr :::: dayanamıyorum kahvaltı sofralarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…