2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

diyete başlayan keklikler sandaloz sakızı+ elma sirkesi topiğine bir göz atın işinize yarayacağını düşünüyorum yağlardan gidiyor bizzat denedim...

teşekkür edeim ablacım. bilgilendirdiğin için. o tür çaylara güvenemedim hiç zaten. bağırsak hareketi için "4 kuru kayısı+ 2 bardak ılık su" bunu yapıyorum sabahları.çok faydasını gördüm. çay olarak da sırf sıvı alayım diye ıhlamur içiyorum. elma kabuğu falan da kaynatırım.
siz önceden demiştiniz sandaloz sakızı+elma sirkesi diye. baktım topiğe ama bir türlü çarşıdan alamadım.

kolay gelsin diyetin canım. dikkat ettim biliyorsun bende ve haftaya pazartesi diyet uzmanıyla çalışmaya başlayaağım. dr kontrolünde gidecek benim de. hadi sonuçlarımızı yazalım buraya. hem motive ederiz birbirimizi ve okuyanları.
ayrıca haftaya işten de ayrılıyorum. hem diyete hem de hazırlıklara ağırlık vereceğim.
eşlere hediye?inan düğün açısından hiç düşünmemiştim. kol düğmesi ve kravat iğnesi olabilir aklıma şu anda gelen.

ya ben hep gercek lısteyı yazıcam gun gun hemde kendı yedıklerımı gun gun yazıcam uymuyorum ama bakalım farkedıcekmı evet motıve acısından ıı olur ya ben dugunden 20 gun önce ayrılıcam işten.yetıstırırım dıye dusunuyorum.bıcok sey hazır evın yerlestırılmesı kalcak sadece dugun hedıyesı olarak ılla altınmı gerekıo napcak nısanlım altını ben ona cep tlf almayı dusunuyorum:)
inanamiyorum topic ne kadar yalniz kalmis boyle

evt malesef herkes yoğun sanıyorum adacım

bu arada davetıyemden bahsetmıstım basılmıs alınmıs matbaadan 600 tanesı 140 tl idi.

Eklentiler

• $b.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 42
  • $GetAttachment.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 34
mervecim hayırlı olsun. davetiye çok hoş ve kibar bence. günaydın bu arada? nasılsın? keyifler nasıl?

keyfım yerınde cok sukur bı problem yk dun ızınlıydım ve yemege mısafr vrdı bıraz fazla abarttm yeme ısını bugun dengelemem lazım meyve felan gecıstırces artık.sen napıyosun gectımı yoğunlugun senın dugun tarıhı nezamandı hazırlıkları hızlandırcaksın heralde

oh canım sevindim sorunun olamadığına.
ben de iş değişikliği yapıcam. biraz dinlenmeye alıcam kendimi. tabii hazırlıklara ağırlık veririm artık.
dengelersin canım. ertesi günki yemeği azcık hafifletirsin olur.
yoğunluğum geçti çok şükür. evdeyim artık. tabi evde de işler birikti. gelebildiğim müddetçe sizinleyim artık.

ben inşallah temmuz 17 gibi düğün olacak. aileler de biliyor ve izin veriyorlar,ama bi tanışma falan olmadı daha. ama bir başlayacak tam başlayacak benim. gelişmeleri paylaşırım mutlaka.

oo sen bı gırıscen tam gaz kısa surede cok ış yapıcam dıosun hadı bakalım allah kolaylık versın

teşekkğr ederim mervecimm. biraz içeri gidip geldim şimdi..
evet kısa sürede çok iş yapacağım ben de,, öyle gözüküyor.
hepimize koly gelsin.
hep mutllu olalımm.

pazartesi itibariyle ben de diyete başladım akşamları da işten eve gelince koşu bandında 2,5 km kadar yürüyorum 5 günde 1 kilo verdim inş vermeye devam ederim ha bi de
kızlar nolur yardım edin ben avrupa yakasında bahçelevler civarında oturyorum düğün mekanı arıyorum var mı önerecğiniz bi yer?

slm evınde koşu bandı olması super ötesı bısı:) hergun deılde haftada 3 gun felan yuru bence vucudu bırden alıstırma sonra hep hergun yurumek ıster :)
ben ıstanbulu bılmıyorum dugun tarıhın nezaman nasıl bıyer dusunuyosun onuda bılmıyorum ama kasımpaşa da bi tesıs var böle restaurant denız kenarında cok hoş bı yerdı ya eger dugun yaza ise elını cabuk tutmalısın ramazan dolayısıyla butun dugunler cakısıyo bence

a ne güzel. böyle imkan varsa değerlendirmek çok iyi. verirsin de daha. ben de istanbulu bhiç bilmiyorum. ama diğer topiklere göz at.bilen vardır utlaka.

kızlarr merhabaa. bu gün patronumla son kahvelerimizi içtik. o kadar sevildiğimi bilmiyordum. gidişime çok üzülenler oldu. içim rahat. şubata kadar evdeyim. ama ders çalışıcam. çarşı işlerim var onları halledicem.
işten erken çıkmanın da verdiği keyifle biraz çarşı-pazar dolaştım. yumurta kaynatmak için büyük cezvelerden aldım. aşkıma sitrese iyi gelen bir taşlardan yapılan tesbih aldım. yolu uzattım bilerek yürüyüş de yapmış oldum.

ii yapmışsın canım benmde kendime almam lazım:):):)

ne alıcaksın tatlım. afyona istanbul çarşısı diye biyer açıldı. çok kaliteli mallar yok ama ihtiyacını da karşılıyor. iş çıkışı oraya uğradım esas. ıvır zıvırlar takılar,bardaklar vs herşey varrr.

yaa vallaa stres atan, bi taş lazım banada:)):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…