- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.401
canım sinamekiyi çok zorda kalınca yani kabız olduğunda 1-2 gün içmelisin sürekli ğiçilmesi sakıncalı hem bağırsaklara bağımlılık yapıyor hemde uzun süre içildiğinde bağırsaklarda bulunan minik tüycük benzeri emilim yapan şeyleri döküyor, o da ileride bağırsak kanseri olma riskini arttırıyor bilginize sunulur...ama yeşil çay düzenli içildiğinde kilo verdirmesede almamızı engelliyor metabolizmayı hızlandırıyor
diyete başlayan keklikler sandaloz sakızı+ elma sirkesi topiğine bir göz atın işinize yarayacağını düşünüyorum yağlardan gidiyor bizzat denedim...
merhaba kızlar ben bılındıgı gıbı pazartesı dıyete basladım ona konsantreyım:) pazartesı gunu sıze değişmelerı yazacagım bakalım nolmus:) sımdılık bısı olmadı tabıkı
bu arada dugunde kocalarınıza hedıye aldınızmı alcakmısınız aldıysanız ne aldınız alcaksanız ne alcanız:)
kolay gelsin diyetin canım. dikkat ettim biliyorsun bende ve haftaya pazartesi diyet uzmanıyla çalışmaya başlayaağım. dr kontrolünde gidecek benim de. hadi sonuçlarımızı yazalım buraya. hem motive ederiz birbirimizi ve okuyanları.
ayrıca haftaya işten de ayrılıyorum. hem diyete hem de hazırlıklara ağırlık vereceğim.
eşlere hediye?inan düğün açısından hiç düşünmemiştim. kol düğmesi ve kravat iğnesi olabilir aklıma şu anda gelen.
inanamiyorum topic ne kadar yalniz kalmis boyle
mervecik davetiyende şirin olmuşş darısı düğünee
bu arada davetıyemden bahsetmıstım basılmıs alınmıs matbaadan 600 tanesı 140 tl idi.
mervecim hayırlı olsun. davetiye çok hoş ve kibar bence. günaydın bu arada? nasılsın? keyifler nasıl?
keyfım yerınde cok sukur bı problem yk dun ızınlıydım ve yemege mısafr vrdı bıraz fazla abarttm yeme ısını bugun dengelemem lazım meyve felan gecıstırces artık.sen napıyosun gectımı yoğunlugun senın dugun tarıhı nezamandı hazırlıkları hızlandırcaksın heralde
oh canım sevindim sorunun olamadığına.
ben de iş değişikliği yapıcam. biraz dinlenmeye alıcam kendimi. tabii hazırlıklara ağırlık veririm artık.
dengelersin canım. ertesi günki yemeği azcık hafifletirsin olur.
yoğunluğum geçti çok şükür. evdeyim artık. tabi evde de işler birikti. gelebildiğim müddetçe sizinleyim artık.
ben inşallah temmuz 17 gibi düğün olacak. aileler de biliyor ve izin veriyorlar,ama bi tanışma falan olmadı daha. ama bir başlayacak tam başlayacak benim. gelişmeleri paylaşırım mutlaka.
pazartesi itibariyle ben de diyete başladım akşamları da işten eve gelince koşu bandında 2,5 km kadar yürüyorum 5 günde 1 kilo verdim inş vermeye devam ederim ha bi de
kızlar nolur yardım edin ben avrupa yakasında bahçelevler civarında oturyorum düğün mekanı arıyorum var mı önerecğiniz bi yer?
pazartesi itibariyle ben de diyete başladım akşamları da işten eve gelince koşu bandında 2,5 km kadar yürüyorum 5 günde 1 kilo verdim inş vermeye devam ederim ha bi de
kızlar nolur yardım edin ben avrupa yakasında bahçelevler civarında oturyorum düğün mekanı arıyorum var mı önerecğiniz bi yer?
ii yapmışsın canım benmde kendime almam lazım:):):)
ne alıcaksın tatlım. afyona istanbul çarşısı diye biyer açıldı. çok kaliteli mallar yok ama ihtiyacını da karşılıyor. iş çıkışı oraya uğradım esas. ıvır zıvırlar takılar,bardaklar vs herşey varrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?