- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.361
m.m.m.m
mervecikkk
adaaaa
depresyonnn
you-know
ekim ablaaa
prensesss
sakardenizzz
nerdesiniz yaaa
öle canm napalmm artkannnen dogru demıs sen cagrmıssın bozulma bosver bısı olmamıs gıbı davran bence guzel olmus kocanla ve aılenle gırmen :)
hehehe eğelnceli olmş cnmmyaa cok guzel gecmıs bızde yedık ıctık evd ebı eskı gelnlkvrdı onu gydım ben bu sene kesın evlenmelıyımdıe:)kızlarla oynadık felan guzel gectı tam 12de bırbırımızı öperken nısanlımı aramayı unuttumtabı ama tam 12de tlf caldı askım aradı seneye beraberız hayatm dedı cnm bnm ya :)12yı 10 gecede yattm uyudum:)
casper canim benim tarifi begenmene cok sevindim,ayrica bosver be sekerim ailen ve kocisle girmissin yeni yila daha iyi olmus :)
ayy hemde çok beğendik canmm saolasnn
Dilegimmmm guzel gunlerde giy hayatim eminim cok yakismistir :)
merwecik seninde guzel gecmis yeni yil gecen,hadi bakalim bir dahakine unutma dememe gerek yok insallah birarada olacaksin mustakbel kocisinle
bu arada ev ısımızde halloldu nısanlımın amcasının evı vardı kendılerı oturuyorlardı sımdı cocukların okuluna yakın bıyere kırya cıkmayı dusunuyolar evlerını teklıf ettıler bızımkılerde merveye soralım demısler bende sıze uyarsa olur dedım yanı martta amcaya ev buluncak nısanda bız oraya yerlesebılıces:))
slm kızlar dun tartıldım 65 kilo olmusum mafoldumben ama inanın gunde 1 öğün yiyorum oda salata fln bi ara ilaç kullanmıstım bıraktım ondan olabilir die düşündüm bana yardım edin napacam ben eşim göstermiosun o tartı yanlış dio ama yeni tartı neden yanlış olsun sinrim cok bozuk
işte 4 kiloda farkedermi 4 kiloluk yemekmi yedim mafoldumben ama zayıflamam lazım 5 kilo versem yeter ama nasıl metabolizmam durmus halde inan hiçbişi yemesem acıkmıyorum bile akşam 6 ya kadar bişi yemediğim oluyor bazen gunu 1 elmayla geciriyorum canım hiçbişi istemio ama neden zayıflamıorum anlamıs deilim
canm napıon sen öyle durulur mu yaa bi elmyala gün mü geçer
canım bişi yemek istemio mutfaga gidiyorum eşime yemek yapıyorum ama sofraya oturunca sanki cok yemişimde tokmusum gibi oluo bşi yiyesim gelmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?