- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.241
Hoşbulduk canım iyiyim saol sen nasılsın? 2 haftada 2 kilo gitti yaklaşık olarak tatlım :dance: Bide sırt ve mide kaslarım spor dolayısıyla çabuk sıkılaştılar, çok mutluyum :teytey: Ama tabi durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3
:)bende senı egıldıgın yerden kaldırıp ben egılıyorum sende bak vermeye baslamıssın evt de benmkının dırencı baya uzun surdu dırendırcem ben onu az kaldı spora bı baslıyım en az 5 kılo daha gıdıcek yksa fena yapcam bu vucudu:))
iyiyim canm yaa ayy bende 10kilo vermeye karar verdim ama şuan bi hazırlık rejim yok yılbaşndan sonra inşş 10 kiloyu da bebiş olunca çok kocaman olmayım diye vermek istiomm
iyiyim canm yaa ayy bende 10kilo vermeye karar verdim ama şuan bi hazırlık rejim yok yılbaşndan sonra inşş 10 kiloyu da bebiş olunca çok kocaman olmayım diye vermek istiomm
bebıs dusunuyomusunuz caspersy daha kucuksun sen yaa
Doğru diyosun canım kilolu olarak hamile verince doğumdan sonra insan baya bir devasalaşıyor kaydirigubbakcemile3 Şu anda hamile değilsin ama diimi?Hazırlık olarak zayıflamayı düşünüyorsun yani?yerimseniben
14 kilo vermişsin 5 kiloda neymiş canım benim tabiki de verirsin kaydirigubbakcemile5 Sabahları yürüyüşe gidiyorum, önce 15 dk yürüyüp yavaş tempo koşuyorum.Sonra belediyenin parklara yerleştirdiği aletlerde 40 dk çalışıyorum ve 15 dk daha yürüyorum..Yaptığım spor bu..He bide eve gelince 15-20 tane mekik çekiyorum 2 gündür..Baya faydasını gördüm,belim çabuk inceldi mesela ama basen ve yan yağlar kolay gideceğe benzemiyor mirmirmirmir
yok canm ya ne bebişii en az 3 sene sonra düşünüoz da benm kiloyu verip o kiloda kalmam lazm :))) 52 kiloyla hamile kalsamm ayy çok kilo alırım ben yaa
ben sana bu karın ve yan yaglar ıcın basıt bısı sölıyım belkı bılıyosundr
ellerıne bırer kucuk su dolu pet sıse al ayakta dur duz sekılde ve saga sola doğru egıl bı saga bı sola böle ıyıce egıl ama yanların acısın parmakların dızlerının gecsın ıyıce bundan 250 tane 2 dkkada bıtıyo
ıkıncısı oklavayı omuzuna al hanı tarlalardakı korkuluk gıbı dersem alıs seklını anlayabılırsın:)bır yere otur belden asagısı sabıt olsun sadece ust tarafı saga sola cevır ıyıce belın dönsun ıyıce buda 250 300 tane yap 3 dkkada bu sursun 2 hafta snra dersın merve ıncelıyo dıe acayıp farkedıyo
heh evet canm yaa kocaman olmaya müsait bi bünyem var :))) bebek düşünmüoz canm sadece 3 sene sonrasına hazırlık yapmak istiomm
ayy ben 70lerden bahsedıomkız 52 dıo yaaa:)
Oy oy oy sen baya temkinlisin canım o halde kaydirigubbakcemile3 Evlenince çok kilo aldın mı peki?Hani herkes düğün zamanı çok zayıflar stresten ve düğünden sonra kat kat geri alır ya sende de oldu mu bu durum?kaydirigubbakcemile3
Ayy evet yaa bide o var bende o yüzden hapla korunmak istemiyorum kilo almaktan korkuyorum.Düğünüme 5 ay kaldı..Hapı tavsiye ediyo msuun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?