2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ewet o yemek de çok gzl görünüyodu

cnm yayla çorbası için bende önce pirinç haşlanıyo

ayrı bi kapta yoğurt yumurta un çırpılıp pirince katılıyo diye biliyorum

en son tabi nane ve isteğe göre pulbiber yakılıp dökülüyo

seninkide mantıklı canmm :)))
mercimek çorbam vardı bitsin bunu deneyim :)))))))
ben pişirmeyi bilmiorm ya tamamen uydurmasyon yapıom:))
geçen patlıcan doğradm patates domates sarımsak soğan birasda kıyma
hepsini attım fırın poşetine biraz da salçalı sos yaptm koydum pişirdm fırında çok lezzetlli olmştu yağlı da olmadı :))))

caspersy bak bide pasta tarifi verim

şimdi hazır pasta kekleri varya merkette ondan alıyosun

o kekleri ülkerin çilekli linkleri varya onunla ıslatıyosun ikisinide az da süt döküyosun tabi ama çok ıslak olmasın dağılır

tabi önceden iki krem şantiyi öndeden hazır ediyosun (çilekli,kakolu yada vanilyalı hangisini istersen)

daha önceden hazırladığın krem şantinin az bi miktarını ıslatmış olduğun hazır pasta kekinin altına sürüyosun

sürdüğün krem şantinin üstüne robotta çektiğin çilekleri döküyosun (tabi su gibi olmıcak çilekler)

sonra diğer hazır keki kapatıyosun üstüne ve geri kalan krem şantiyi de üstüne döküp düzlüyosun

çileklede süslüyosun

ben çilek dedim ama sen istediğin meyveyle yapabilirsin (muz, şeftali, nar, elma vs portakal ve mandalina ekşi oluyo tavsiye etmem)

fırın poşetinin içindemi pişti
sosu da poşetin içinemi döktün peki
bide yağ koymadınmı
ay çok sordum

ayy denerim canmm :))) ayy ekşi olsn öyle çok seviyorum ki bardak bardak limon suyu içiyorum

fırın poşetinin içindemi pişti
sosu da poşetin içinemi döktün peki
bide yağ koymadınmı
ay çok sordum

evt canmm fırın poşetine kotdm ağzını bağladm tepsiye koydm iğneyle bi kaç yerinden minik delikler açtım ama üst kısmından sadece akmasın diye havası çıkmassa poşet patlıyo da:))))
evett sosta poşetteydi canmm sosa az bi yağ koydum iki yemek kaşığı kadar
pişince borcam servis tabağına aldmm ellerime sağllıkkk alkisalkisalkis

ayy denerim canmm :))) ayy ekşi olsn öyle çok seviyorum ki bardak bardak limon suyu içiyorum

ekşiyi slatada fln çok seviyorum cnm da öyle limon suyunuda içemem ya kaydirigubbakcemile3
cnm pastada ekşi yakışmıyo ama
krem şanti tatlı olduğu için meyve ekşi olunca acayip bi tadı oluyo -tatlicadiarzu-

ellerine sağlık cnm bak ben bu tür yemek pişirmeyi bilmiyodum
fırın poşetinde yani
süper fikri
soğan kavur sonra kıyma kavur sonra diğerlerini kavur derdi olmadan hepsi bi anda pişiyo ne gzl

ekşiyi slatada fln çok seviyorum cnm da öyle limon suyunuda içemem ya kaydirigubbakcemile3
cnm pastada ekşi yakışmıyo ama
krem şanti tatlı olduğu için meyve ekşi olunca acayip bi tadı oluyo -tatlicadiarzu-

ayy çok seviyorum bi limon salataya sıkıyorum bi tanede kendime biraz da tuz katıyorumm çok lezzetli oluo :)))
evet canm tatlıyla karışınca haklısın artk biri gelirse o zaman yaparm ben yapıom kociş yemio sadece ben yiyom o zamanda zevki olmuo

eşinin yiğenleri gelince yap kaydirigubbakcemile3
beni sevmezseniz size pasta vermem de kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık cnm bak ben bu tür yemek pişirmeyi bilmiyodum
fırın poşetinde yani
süper fikri
soğan kavur sonra kıyma kavur sonra diğerlerini kavur derdi olmadan hepsi bi anda pişiyo ne gzl

evet canmm kesinlikle lezzetli oluo tadı da hani patlıcanı kızartmadan pişirince bi tuhaf oluyo ya tadı bunda öyle olmuo aklına gelen her sebzeyle yapabilirsinn
ben bide bunu tavuk bezelye patates havuç olarak yapıyorum çok lezzetli oluyo hepsinin tadı iyice harmanlanıyo :)

walla süper fikir bende evlenince yaparım
şimdi eve gidiyom yemek hazır annem yapmış oluyoda
evlenince gidip iki saat uğraşmaktansa at poşete hepsini pişsin

eşinin yiğenleri gelince yap kaydirigubbakcemile3
beni sevmezseniz size pasta vermem de kaydirigubbakcemile3

geçen akşam büyük olan geldi ayy kekin yok mu dio yok dedim börek de mi yapmadn dio yok dedim :))) makarna salatası var dedim hem yiyo hemde diyo ki bi daha bezelye katma ben bezelye sevmiyorum hehehehe
ayy onlara güven olmas dökerler falan :)))

walla süper fikir bende evlenince yaparım
şimdi eve gidiyom yemek hazır annem yapmış oluyoda
evlenince gidip iki saat uğraşmaktansa at poşete hepsini pişsin

yap canm dediğin gibi karıştrma derdi yok :))) arada bakarsn pişmiş mi diye o kadar :))))
ayy acemi halimle tarif verdim yaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fırlamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…