- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.281
seninkiyle benimkinin huyları benziyo yaa, burcu ne canım.
Anlatıyosunya hemen benimki aklıma geliyo :))
bnmki çok ses etmiyo kıyafetime ztn kapalıyım ya dicek bşi bulamıyo da evlenince bnm istedğim gibi giyincen diyo kaydirigubbakcemile3
akrep canmm
benimki boğa, ama akrep erkekleri için çok iyi derler, aileyi saihplenirmişler
Kız bende kapalıyım ama yine yorumunu yapıyo...
Şık ama dikkat çekmicek diyo...
ya mesela bi kırmızı elbise aldım ben daha görmedi arkadaşımın dğünü var orda giycem altına siyah çizme başıma kırmızı siyahlı eşarp o elbiseyi görünce kesin kıyamet kopcak bune renk böyle kıpkırmızı diye çok dikkat çekiyosun diye ama düğün sonuçta dicem bende kaydirigubbakcemile3
çok dar giymiyorum ztn cnm ben
hem kapalılarda dar çok itici görünüyo
hemde kiloluyum ztn dar giyince fışkırıyo her yerden ben nnormal giyiniyorum ses etmiyo
ama eşarplarıma karışıyo ne onlar öyle rengarenk dikkat çekme diyo kaydirigubbakcemile3
ayy sonuçta düğün bile olsa mümkün deil kırmızı çünkü çook severim kırmızıyı bayılıyorm hatta ama evde giyebiliyorm sadece dikkat çekio diye kıyametler kopuyo :1no2:
ben gardımı aldım elbisemin üstüne siyah uzun hırka giycem düğüne gidince çıkarcam hırkayı düğünde görcek elbisemi herkesin içinde kızamaz da düğünden çıkınca nlur bilmiyorum hehe
henüz kıyafet konusunda tartışmamız olmadı, zaten ben baştan ona söyledim bekarlıkta insan kendine çok dikkat etmiyor ama evlenince daha dikkatli olacağımı ve zaten olmam gerektiğini söyledim ona...
Ay aşkım yaa kızlar ben bu adamı çok seviyorum yaa :asigim:
Duygularım depreşti yine :))
kızlarrrrrr anlattıklarınızdan dedim ahanda Bedi'nin versiyonları türemiş her yere.Makyaj istemez,açık giydirmez,o pantolon ne öyle o kadar dar olmuş,bu bluzun yakası niye böyle açık işte böyle mi giyiniyorsun sen vs. vs. söylenir durur.Halbuki sınırımı bilirim yani öyle yakam falan milletin ki gibi çatalım görünecek kadar açıkta olmaz ama huy kızlar huy işte.Yalnız renk olayı sorunu yok bende,açık olmasın,çok aşırı dar olmasın her renk giyebilirim ama onda da zaten benim kriterlerim vardır öyle her rengi beğenmem kendimde.Makyaja gelince ben de düğüne giderken bir de bayramlarda yapıyorum hiiihiiiii hoşuna gitmiyor ama karışma bugün bayram düğün diyorum susuyor mecburen :) kaydirigubbakcemile3
casperım neye son 3 saat ben bir şey mi kaçırdım ne ola ki acaba kafamçokkarıştı
casperım neye son 3 saat ben bir şey mi kaçırdım ne ola ki acaba kafamçokkarıştı
eşini görcek ya cnm saat sayıyo o yüzden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?