- Konu Sahibi merwecik_20
- #2.301
burcuslm geçmişi mi okuyorsun sen de katıl arkadaşım muhabbete :)
cnm burcu slm 2010 nisanda evlencek arkadaşlar topiğindeydi senin eksik listesini söyledim ona bakıyo
bnm hiçbişeyim yokmuş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcuslm geçmişi mi okuyorsun sen de katıl arkadaşım muhabbete :)
casper yaa ne güseel, 3 saat sonra aşkının yanındasın...
Benim daha çok var...
Ama yinede bugünlerin tadını çıkarmalıyım, nişanlılık dönemi çok güzel diyolar öylemi??
aman olsun varsın makyaj olmasın,dar giymeyeyim Bedi'li hayattttttt ohhhhh ne rahatttttt
seviyorum ben onu,o benim ruh eşim bunu hissedebiliyorum.Ne badirelerden geçtik kopmadık biz bu küçük şeyler mi beni ondan soğutacak....Asla.....huzur buluyorum onun elleri elimdeyken,kendimi güvende hissediyorum.Bu hissettiklerimi kırmızı bir ruj ya da yakası dekolte bir elbise bana yaşatamazdı ben de tercihimi yaptım işte. Bedi'li hayattttttt ohhhhh ne rahatttttt :teytey:
aman olsun varsın makyaj olmasın,dar giymeyeyim Bedi'li hayattttttt ohhhhh ne rahatttttt
seviyorum ben onu,o benim ruh eşim bunu hissedebiliyorum.Ne badirelerden geçtik kopmadık biz bu küçük şeyler mi beni ondan soğutacak....Asla.....huzur buluyorum onun elleri elimdeyken,kendimi güvende hissediyorum.Bu hissettiklerimi kırmızı bir ruj ya da yakası dekolte bir elbise bana yaşatamazdı ben de tercihimi yaptım işte. Bedi'li hayattttttt ohhhhh ne rahatttttt :teytey:
Adacım evinizi baştan almanız iyi olmuş yaa, herkes o riski göze alamaz.
Biz kirada oturucaz...
15dk oldumu yaa :))
10 dk da gittim geldim canm hava buzzz olmuş yaa
ya bizim ev varda İzmir'de orada yaşamayacağımız için kiracı oturacak.
ya bizim ev varda İzmir'de orada yaşamayacağımız için kiracı oturacak.
bende iş yerinde 2 bardak anca içiyorum su ama eve gidince 7 8 bardak kesin içiyorm gece de tuvalete kalkmaktan sıkılıom yaa