- Konu Sahibi merwecik_20
- #2.241
depresyonnn şimdi neye karar verildi annen kızıyordu ya kayınvaliden istiyorsa gelsin bizi o kaldığımız yerden alsın falan diye ne oldu sonuç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canm :)
eşin olarak kabul ettin mi dio ettim diyon bi daha dio bi daha ettim dion bi daha dio ettim dion bi daha dese anaaa etttik dicektim :))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ne diyim ben sana
bende derim herhalde ettik dedik ya be kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:)
ay 3 kez soracağını bilmiyodum herkese soruyo 3 kez şahitliği kabul ettin mi eşin olarak kabul etttin mi zevcen olarak kabul ettin mi :)
:jeyyar:
depresyonnn şimdi neye karar verildi annen kızıyordu ya kayınvaliden istiyorsa gelsin bizi o kaldığımız yerden alsın falan diye ne oldu sonuç?
Canım annemle telefonda konuştular annem "biz başkasının arabasıyla gelicez, onlarında gidip görecekleri akrabaları var, ben onlardan rica edersem planlarına engel olurum. O nedenle siz gelip görseniz daha uygun olur" dedi.
Kayınvalidem de tamam demiş, gidince yine telefonla görüşücez işte bakalım nasıl olcek.
Kadıncağız hazırlık yapıyo, bana bişeyler almış :))
kızlar ya nivea body hareketlerini sormuştum ama bilen yokmu????
canm hiç bi fikrim yok benim yaa
hmm sğl cnm o hareketler kilo verdiriyomuş da
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/243709-nivea-body-cd-uzerine-paylasim.html
canmm buldmm bizim sitede varmş zatenn bu da linkii