• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

depresyonnn şimdi neye karar verildi annen kızıyordu ya kayınvaliden istiyorsa gelsin bizi o kaldığımız yerden alsın falan diye ne oldu sonuç?

evet canm :)
eşin olarak kabul ettin mi dio ettim diyon bi daha dio bi daha ettim dion bi daha dio ettim dion bi daha dese anaaa etttik dicektim :))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ne diyim ben sana
bende derim herhalde ettik dedik ya be kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ne diyim ben sana
bende derim herhalde ettik dedik ya be kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:)
ay 3 kez soracağını bilmiyodum herkese soruyo 3 kez şahitliği kabul ettin mi eşin olarak kabul etttin mi zevcen olarak kabul ettin mi :)
:jeyyar:

depresyonnn şimdi neye karar verildi annen kızıyordu ya kayınvaliden istiyorsa gelsin bizi o kaldığımız yerden alsın falan diye ne oldu sonuç?

Canım annemle telefonda konuştular annem "biz başkasının arabasıyla gelicez, onlarında gidip görecekleri akrabaları var, ben onlardan rica edersem planlarına engel olurum. O nedenle siz gelip görseniz daha uygun olur" dedi.
Kayınvalidem de tamam demiş, gidince yine telefonla görüşücez işte bakalım nasıl olcek.
Kadıncağız hazırlık yapıyo, bana bişeyler almış :))

Canım annemle telefonda konuştular annem "biz başkasının arabasıyla gelicez, onlarında gidip görecekleri akrabaları var, ben onlardan rica edersem planlarına engel olurum. O nedenle siz gelip görseniz daha uygun olur" dedi.
Kayınvalidem de tamam demiş, gidince yine telefonla görüşücez işte bakalım nasıl olcek.
Kadıncağız hazırlık yapıyo, bana bişeyler almış :))

ayy bak kırgınlık olmadan halledilmişş canmm

Back