- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.261
kızlar biraz iş var.. gelmeye çalışırım oldu mu.. öpüyorum hepinizi. teşekkürler herşey içinnn
Canım annemle telefonda konuştular annem "biz başkasının arabasıyla gelicez, onlarında gidip görecekleri akrabaları var, ben onlardan rica edersem planlarına engel olurum. O nedenle siz gelip görseniz daha uygun olur" dedi.
Kayınvalidem de tamam demiş, gidince yine telefonla görüşücez işte bakalım nasıl olcek.
Kadıncağız hazırlık yapıyo, bana bişeyler almış :))
kızlar ya nivea body hareketlerini sormuştum ama bilen yokmu????
hmm sğl cnm o hareketler kilo verdiriyomuş da
oh beee izinimi aldım, korktuğum gibi olmadı, ya benim patroncum bitane yaa zemuszemus
yengem aradı şimdi oriflame'de 2 rimel 16 tl'miş, alsammı kızlar...
adacmm bizim sitede varmş öyle bi topik link koymuştumm
hadi gözün aydnn canmm
ayy iyiymiş fiyatı canm ama ben avon kullanıyorm yani alıyorm ama kullanmak yok bu ara :)
ben judi diye bi marka kullanıyorum bi arkadaşda denedim kirpiklerimi kocaman yaptı maşallah bende ondan aldım fiyatıda çok uygun 4 liraydı
baya uygunmuş canm aşkm makyaja izin vermio zaten öyle çok yapmıyodum bi kalem çekiyorum artk
hehe bnmkide kızıyo makyajyapınca ama ben yapıyorum uyuzluk dğlmi ama evlenince izin vermez herhalde o bişi dğl makyaj malzemelerini evlenince bulursam atarım çöpe diyo mafoldumben
benmki kıskançlıktan yaptırmıo bişi demio da ne gerek vardı da yaptn diye söyleniyo birascık :)
evde kocana yaparsn bişi olmas atmazz
hehe iyi fikir ben sana süsleniyorum derim :kedi:
iyide zaten ona süslenmio musunn
ya ewet bitek onun yanına giderken makyaj yapıyorum ztn de dışarda olduğumuzda herkes görüo dikkat çekiyosun diyo
evde yapınca başka kimse görmicek ona özel olcak
ayy ayy akşam olsa da gitsem eve kocacımı özledimm
Benimki görünüşe çok dikkat ediyo yaa, giydiğim herşeyi çok inceliyor, fotograflarda bile uyuma bakıyor.
Asla kilo alma diyo(
Tabi ilk geldiğinde eteğin biraz dar olmuş demişti...
kaydirigubbakcemile3
ayy her sabah evden çıkarken bi süzüyo beni dar giymeme çok kızıo tunik tarzı giyiyorm popomu kapatsn diye yoksa kıyametler kopuoo
ayy her sabah evden çıkarken bi süzüyo beni dar giymeme çok kızıo tunik tarzı giyiyorm popomu kapatsn diye yoksa kıyametler kopuoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?