- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.221
canım sen nişanlı değilmiydin
yok kuşum. nişanlı olarak biliyorlar neden bilmiyorum ama,.daha tanışma faslı bile olmadı
:1no2:
ailelerin haberi ve rızası var ama, bir türlü resmiyete dökemedik işte. ama nişanlı gibiyiz şimdi. onun ablaları var maşallah hepside seviyor beni. inşallah daha da severler. böyle sürer inşallah
hmm iyi o zmn abdeste gerek kalmaz
gerçi düğün gününden önce kıydırırsak ben abdest alırım ama düğün günü olursa aaa makyaj rezil rüsva olur tabi bende kaydirigubbakcemile3
bide imam nikahında gelinin damattan istekleri fln oluyomuş onlar nsl istek
ailelerin haberi ve rızası var ama, bir türlü resmiyete dökemedik işte. ama nişanlı gibiyiz şimdi. onun ablaları var maşallah hepside seviyor beni. inşallah daha da severler. böyle sürer inşallah
canm dinimizde olan bişi bu mesela altın istiyorsun ya da beni mekkeye götür falan eşinin yapabilce şeylerden istersen ii olur çünkü yerine getirmezse hakkın kalıyomuş ayy kocacımı zan altında bırakamamm
Aman canım benimde ortada henüz bişey sadece konuşuldu bakalım zaman ne gösterecek.
İnşallah hepimiz sorun yaşamadan evleniriz.
Aman canım benimde ortada henüz bişey sadece konuşuldu bakalım zaman ne gösterecek.
İnşallah hepimiz sorun yaşamadan evleniriz.
tmm bende beni asla aldatma derim aklın gönlün başkasına kayarsa önce gel bana söyle biz ayrılalım sonra ne yaparsan yaparsın bnmle birlikteyken asla başkasına dokunma derim de bunları ailemin yanında nsl dicem ben :uhm:
canm öyle herkes olmuyo yanında hoca şahitler eşin ve sen
:1shok: ben ailelerinde olması gerekiyo diye biliyodum ayy meğersem hiçbişey bilmiyomuşum
canm bizimkinde hoca vardı babam kayınbabam vardı dayım ve eşimin eniştesi vardı şahit olarakk
adacıım blog süper, düşüncelerini o kadar güzel yansıtmışsinki kitap moduna girdim valla, sıkılmadan okuyuverdim...
Bu arada şu pirayeyi iyice merak etmeye başladım en kısa zamanda almam lazım bu kitabı...Yeni gelen arkadaşlarda varmış, hoşgeldin keremgül
ya aslında izin aldım ama çarşamba gece çıkıcaz dedim, şimdi karar değişti salı gece çıkıcaz 1 gün daha izin almam lazım, onu nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum...
ada ben de geçenlerde okumuştum bloğunu. gerçekten paylaşımcı bir ruha sahipsin...
tmm bende beni asla aldatma derim aklın gönlün başkasına kayarsa önce gel bana söyle biz ayrılalım sonra ne yaparsan yaparsın bnmle birlikteyken asla başkasına dokunma derim de bunları ailemin yanında nsl dicem ben :uhm:
canm öyle herkes olmuyo yanında hoca şahitler eşin ve sen
:1shok: bütün sülale toplanmış desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?