2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

canım kuzeniminde nikahı salonda olmştu imama davetiyeyi gösterdiler nikah yarın diye o şekilde kıymıştı
bizim nikahımız düğünden önce olmuştu zaten o yüzden bi sorun olmadı bizim için
abdest almak gerekmiyo canlarım adetliykende oluyo araştırdım çünkü

ailelerin haberi ve rızası var ama, bir türlü resmiyete dökemedik işte. ama nişanlı gibiyiz şimdi. onun ablaları var maşallah hepside seviyor beni. inşallah daha da severler. böyle sürer inşallah

canm dinimizde olan bişi bu mesela altın istiyorsun ya da beni mekkeye götür falan eşinin yapabilce şeylerden istersen ii olur çünkü yerine getirmezse hakkın kalıyomuş ayy kocacımı zan altında bırakamamm

ailelerin haberi ve rızası var ama, bir türlü resmiyete dökemedik işte. ama nişanlı gibiyiz şimdi. onun ablaları var maşallah hepside seviyor beni. inşallah daha da severler. böyle sürer inşallah

Aman canım benimde ortada henüz bişey sadece konuşuldu bakalım zaman ne gösterecek.
İnşallah hepimiz sorun yaşamadan evleniriz.

tmm bende beni asla aldatma derim aklın gönlün başkasına kayarsa önce gel bana söyle biz ayrılalım sonra ne yaparsan yaparsın bnmle birlikteyken asla başkasına dokunma derim de bunları ailemin yanında nsl dicem ben :uhm:

canm öyle herkes olmuyo yanında hoca şahitler eşin ve sen

sağol canım,Pirayeyi kesinlikle tavsiye ederim süper bir kitap

ya aslında izin aldım ama çarşamba gece çıkıcaz dedim, şimdi karar değişti salı gece çıkıcaz 1 gün daha izin almam lazım, onu nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum...

açıkca söyle belki iyi niyetinden bir sorun çıkarmadan verir ne dersin

ada ben de geçenlerde okumuştum bloğunu. gerçekten paylaşımcı bir ruha sahipsin...

teşekkür ederim canım,bir şekilde yaşadıklarımdan bir şeyler kalsın istedim

güzelim Allah'ım gönlüne göre verir inşallah tez vakitte de aramıza katılırsın sen de nişanlı olarak gerçi şimdiden aramızdasın sen ya

bu iyiymiş te nasıl söylenir ki bilemem ya hoca böyle şey söylenir mi diye çıkışırsa kaydirigubbakcemile3

canm öyle herkes olmuyo yanında hoca şahitler eşin ve sen

bebişim ben de anne baba oluyor diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…