• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

keremgülde çok hoş sohbetli bi arkadaş yakında anlarsn zaten canmm

o buraya gelsin yazsın biz mutlu oluruz ztn

cnm evlendikten sonra kim gelir gider okudum bende

ya biri tutturursa size gelcez diye bende alırım eşimi çok sevdiğim bi sahil var oraya götürürüm biz sahildeyiz deriz olur biter kaydirigubbakcemile3

o buraya gelsin yazsın biz mutlu oluruz ztn

cnm evlendikten sonra kim gelir gider okudum bende

ya biri tutturursa size gelcez diye bende alırım eşimi çok sevdiğim bi sahil var oraya götürürüm biz sahildeyiz deriz olur biter kaydirigubbakcemile3

gelmee müsait deilim dersin canmm :) ayy öyle yüzsüzler olmas bee

ya aslında izin aldım ama çarşamba gece çıkıcaz dedim, şimdi karar değişti salı gece çıkıcaz 1 gün daha izin almam lazım, onu nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum...

ya aslında izin aldım ama çarşamba gece çıkıcaz dedim, şimdi karar değişti salı gece çıkıcaz 1 gün daha izin almam lazım, onu nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum...

git ya benden habersiz plan deişiyo hep off falan dee sonrada karar deişmiş bi gün daha izin almam lazm falan de
hatta iş yerinde birileri varsa patron duycak şekilde sızlan ayıp olcak nasıl dicem falan die:roflol:

cesaretimi toplayıp gitcem artık, başka çare yok...
Bi yandanda heyecan var, cumartesi aşkım gelecek, önümüzdeki hafta ızmir'deyim ondan sonraki hafta söz için gelecekler, 3 hafta heyecanla geçecek.
ınşallah bir sorun çıkmaz
:Saruboceq:

Back