- Konu Sahibi merwecik_20
- #2.181
ewet caspersy çok haklı evli arkadaşlar çoğalsın bizde tecrübelilerden fikir alalım:dance:
keremgülde çok hoş sohbetli bi arkadaş yakında anlarsn zaten canmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet caspersy çok haklı evli arkadaşlar çoğalsın bizde tecrübelilerden fikir alalım:dance:
keremgülde çok hoş sohbetli bi arkadaş yakında anlarsn zaten canmm
ay daha patrondan izin alıcam yaa, nasıl yapcam bilemiyorum hem yıl sonu, hem 3 gün izin, ayrıca 1 yılımı doldurmadım daha (
o buraya gelsin yazsın biz mutlu oluruz ztn
cnm evlendikten sonra kim gelir gider okudum bende
ya biri tutturursa size gelcez diye bende alırım eşimi çok sevdiğim bi sahil var oraya götürürüm biz sahildeyiz deriz olur biter kaydirigubbakcemile3
ay daha patrondan izin alıcam yaa, nasıl yapcam bilemiyorum hem yıl sonu, hem 3 gün izin, ayrıca 1 yılımı doldurmadım daha (
canm sen niye izin alcaktnn
ya aslında izin aldım ama çarşamba gece çıkıcaz dedim, şimdi karar değişti salı gece çıkıcaz 1 gün daha izin almam lazım, onu nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum...
izmire gidicekler di ya cnm
hatta müstakbel kayınvalidesi bizde kalın demişti
annesi kızmıştı
git ya benden habersiz plan deişiyo hep off falan dee sonrada karar deişmiş bi gün daha izin almam lazm falan de
hatta iş yerinde birileri varsa patron duycak şekilde sızlan ayıp olcak nasıl dicem falan die:roflol:
merve naptı acaba
şimdi nişanlısıyla hasret gideriyodur
yada mağaza mağaza dolaş yorgunluktan ölüyodur
ayy o yorgunlukta ayrı güzel oluyo bee
ne güzel taktikler öyle :smiley-cool:
hehe ben daha tadamadım o yorgunluğu bi tadayım o zmn söylerim tatlımı ekşimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3