- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.201
cesaretimi toplayıp gitcem artık, başka çare yok...
Bi yandanda heyecan var, cumartesi aşkım gelecek, önümüzdeki hafta İzmir'deyim ondan sonraki hafta söz için gelecekler, 3 hafta heyecanla geçecek.
İnşallah bir sorun çıkmaz :Saruboceq:
Bi yandanda heyecan var, cumartesi aşkım gelecek, önümüzdeki hafta İzmir'deyim ondan sonraki hafta söz için gelecekler, 3 hafta heyecanla geçecek.
inşşş cnm herşey çok gzl olcak inşş
sende burda bzmle söz resimlerini paylaşcaksın inşşş:teytey::teytey:
biz sabah 200 sayfayı devirdik diyoduk 220 olmuşuz yakaydirigubbakcemile3
ay ne güzel canımm. sözde neler oldu anlat bak ben merak ederim.. :1rolleyes:
caspersy imam nikahında abdest alınması gerekiyomu bi yerde gerekmiyo diye duydum şaşırdım
ya o gün yüzümüzde makyaj olcak abdest alınca gider makyaj akar rezil oluruz daha önce imam
nikahını kıydırsak olur mu ki
çok heycanlı oluyoo :sm_cool:
canım gerekmio benim çeyizin gideceği gün olmştu nikahım yani düğünden 4 gün öncee
o günde adet günümdü laf olsn diye abdest aldm yani :)
benim ocak sonu olucak sanırım. aileler bir kaynaşsın, içim çok rahatlayacakk.
benim ocak sonu olucak sanırım. aileler bir kaynaşsın, içim çok rahatlayacakk.
adet günündeyken imam nikahı geçerli oluyomu :1shok:
canım gerekmio benim çeyizin gideceği gün olmştu nikahım yani düğünden 4 gün öncee
o günde adet günümdü laf olsn diye abdest aldm yani :)
oluyomuş canmm araştırdımm benn
imam nikahi için sanırım şartlar gelmiş. önce resmi nikah olması gerekiyormuş ve belge gösterilerek yapılması lazımmışşş.
gelinlik ve makyajdan önce abdestini alırsın. olur biter. bilenler vardır etrafta onlara sor bence.
imam nikahi için sanırım şartlar gelmiş. önce resmi nikah olması gerekiyormuş ve belge gösterilerek yapılması lazımmışşş.
gelinlik ve makyajdan önce abdestini alırsın. olur biter. bilenler vardır etrafta onlara sor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?