2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

inşşş cnm herşey çok gzl olcak inşş

sende burda bzmle söz resimlerini paylaşcaksın inşşş:teytey::teytey:

canm benim taktiği dene istersen ya da tel de konuşuo plann değiştiğini yeni duyuyomş gibi yap :)
süper yaa ayy ayy çıkmaz cnm sorunn

ay ne güzel canımm. sözde neler oldu anlat bak ben merak ederim.. :1rolleyes:

caspersy imam nikahında abdest alınması gerekiyomu bi yerde gerekmiyo diye duydum şaşırdım

ya o gün yüzümüzde makyaj olcak abdest alınca gider makyaj akar rezil oluruz daha önce imam

nikahını kıydırsak olur mu ki

canım gerekmio benim çeyizin gideceği gün olmştu nikahım yani düğünden 4 gün öncee
o günde adet günümdü laf olsn diye abdest aldm yani :)

ay ii dilekler için saolun kızlaar, paylaşırım tebi fotoları neden olmasın.
Casper valla bende aynen öyle düşündüm, son anda telefon geldi plan değişmiş dicem de nasıl dicem...

canım gerekmio benim çeyizin gideceği gün olmştu nikahım yani düğünden 4 gün öncee
o günde adet günümdü laf olsn diye abdest aldm yani :)

imam nikahi için sanırım şartlar gelmiş. önce resmi nikah olması gerekiyormuş ve belge gösterilerek yapılması lazımmışşş.
gelinlik ve makyajdan önce abdestini alırsın. olur biter. bilenler vardır etrafta onlara sor bence.

oluyomuş canmm araştırdımm benn

hmm iyi o zmn abdeste gerek kalmaz

gerçi düğün gününden önce kıydırırsak ben abdest alırım ama düğün günü olursa aaa makyaj rezil rüsva olur tabi bende kaydirigubbakcemile3

bide imam nikahında gelinin damattan istekleri fln oluyomuş onlar nsl istek

iyide cnm düşünsene sabah evden çıkcam kuaföre orda gelinlik ve makyaj yapılcak hadi gitmeden abdestimi aldım ee gün içinde hiç lavaboya gitmicemmi kafamçokkarıştı

bizde davetiyeyi göstererek imam nikahı kıydırırız o zmn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…