- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.061
canm takma kafana yaa zaten gıcık oldm o kişiye çünkü biz gün içinde bi saat işimiz olsa konuşayın artk deyip duruyoz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatırlamıyomuş kız eşin yazıkk küsme
canım tabikide yolunacak bir tip falan değil ayrıca ben seviyordum onu ama olay çok gücüme gitti çünkü barış ilan edildi diyorsun ama sonrasında yazdığım hiçbir mesaja cevap vermedi kendimi çok yalnız hissettim topicte en son sizlerle konuştuk ama o arkadaş yok saydı beni çok zoruma gitti büyütülmemesi gereken konu bu kadar sert olarak bana döndü ben de burada ki sevdiğim ve beni anlayacağını düşündüğüm arkadaşlarımla paylaşıyorum...
ayy biz msj konusunda aşmış gibiydik sadece 5 dk msj yazmasn nie msj yazmıosun moduna geçiyoduk :)
ya hatrlamıo ama ya gerçek duygularıysa daha bitmedi akşam sorcam onaa
tabiki paylaşacaksın cnm biz burda bitek zayıflamayla ilgili şeyler paylaşmıyoruz ztn bu gidişle topiğin adıda değişcek kaydirigubbakcemile3
hepimiz canımızı sıkan konuları paylaşıyoruz burda seninde bu konu canını sıktı ve paylaştın gayet doğal ve normal
ayy evet adını ben ne koymuştum canm ya bak şimdi hatrlamıom ama şirin olmuştu
sende de biraz cadılık var sanırsamkaydirigubbakcemile3
msjın dezavantajlarından biride o, bizde birbirimizi bazen yanlış anlıyoruz...
benimkide msnde yavaş yaa, ben takır takır yazıyorum onu bekliyorum
evliler bekarlar her telden çalanlar kaydirigubbakcemile3
aman kuzum kavga ediosanız msjlaşmayın tabii
biraz mı canmm ben cadının ta kendisiyim :)
yok kız abartma eşini el üstünde tutuyon sen ben şimdiden canına okumaya başladım
yazık kız adamlara. canlarına okumayalım. kıyamam ben aşkımaaa
ayy evet el üstünde tutarım tabi tek kötü huyum psikopat kıskancımm
bengünün bi şarkısını beğeniyorm demişti artk kadının sesini duyması bile yasak :)klava:
şimdidn süründürelim biraz evlenince kuzu oluruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?