• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

canım tabikide yolunacak bir tip falan değil ayrıca ben seviyordum onu ama olay çok gücüme gitti çünkü barış ilan edildi diyorsun ama sonrasında yazdığım hiçbir mesaja cevap vermedi kendimi çok yalnız hissettim topicte en son sizlerle konuştuk ama o arkadaş yok saydı beni çok zoruma gitti büyütülmemesi gereken konu bu kadar sert olarak bana döndü ben de burada ki sevdiğim ve beni anlayacağını düşündüğüm arkadaşlarımla paylaşıyorum...

boşver kuşum. biz varız bak. ben iki yerden yetişiyorum sana kaydirigubbakcemile4 bana da çok yaptı ama napalım. ben büyütmedim.ama burda biz varız canım :1hug:

tabiki paylaşacaksın cnm biz burda bitek zayıflamayla ilgili şeyler paylaşmıyoruz ztn bu gidişle topiğin adıda değişcek kaydirigubbakcemile3
hepimiz canımızı sıkan konuları paylaşıyoruz burda seninde bu konu canını sıktı ve paylaştın gayet doğal ve normal

ayy evet adını ben ne koymuştum canm ya bak şimdi hatrlamıom ama şirin olmuştu

bnmki msndede yavaş iki saat yazıyor diye ileti görünüyr bakıyorum iki kelime yazmış bu sefer kzııyorum sen başkasıylamı konuşuyosun iki satte bunumu yazıyosun diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

ayy evet el üstünde tutarım tabi tek kötü huyum psikopat kıskancımm
bengünün bi şarkısını beğeniyorm demişti artk kadının sesini duyması bile yasak :):oklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay süpersin ya bende felaket kıskancım napcam bilmiyorum çocuk bıktı kıskançlığımdan ya geçen bişey olmuş alnına pansuman yapmışlar iş yerinde herkes soruyo bantı görünce noldu başına diye diyo bende dedimki kızlarda soruyomu yolarım o kızları kim sordu diye bi başladım tmm kimse sormadı dedi kaydirigubbakcemile3

Back