- Konu Sahibi merwecik_20
- #2.041
hehe tamam canm girmiyoruz zaten mektuptan konu açıldı o yüzden dedik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sesli harfleri yazmıyorum bana para verelimde satın al sesli harfleri diyolar kaydirigubbakcemile3
3 gündür acayip yoğun geçti iş. bu gün sakin neyse ki. bu 3 günde öğlenleri özellikle ayakta atıştırma şeklinde yapabildim. ama herşeyi tadımlık gibi yedim. kilo olarak tartılmadım ama, kıyafetler bol geliyor biraz.çok hoşuma gidiyor. bacaklarda fark görüyorüyorum..
ay aşkım ona çok kızıyor yaa, neden kısaltıyorsun diyor, ona mesaj yazarken kısaltmamaya dikkat ediyorum, ok yerine tamam yazıyorum.
Aayy süper canm yaa
bide tartılınca giden kilonun miktarını söylersin herkese moral olurr
ayy ben msj yazarken bi tane bile sesli harf yazmazdm aşkm deli olduğunu söyleyince uzun uzun yazmaya başlamştmm ahh iki sene deli gibi msjlaştık yaa
aveanın 5000 msj kampanyası bile yetmiyodu
bacaklardan gidiyor yada sıkılaşıyor bilemicem. ama göbek daha çıktı gibi oldu ona taktım şimdi :bbo:
benimki kızmıyo Allahtan kısa yazmama dikkat edeyim düzgün yazayım diyorum ama bir yerde bakıyorum yine başlamışım kısaltmalara
kızlar yolunacak bi tip değil. sadece pat diye söyleyiveriyor ayrıca dün barış ta ilan edildi.
ya bizde çok sık görüşüyoruz, dün akşam sözden sonra biraz ara verelim görüşmelere dedim.Tabi ara verelim dediysem 1 hafta görüşmemezlikte yapmayalım dedim.
Oda zaten ben dayanamam ararım sesini duyarım kapatırız dedi...
Akşam çok komikti kameranın sesinde sorun oldu, telefonla görüştük kameradan birbirimizi gördük :))
:asigim::asigim::asigim:
ayy aşkm benmm gece sinir etti beni yaa sarılıyodm uyku arası ya ben öyle rahat edemiom dedi bende küstüm sabah uyandk ben konuşmuom dedim sen bana böle dedin valla hatrlamıom dio ama sinir oldmmklava:
canım tabikide yolunacak bir tip falan değil ayrıca ben seviyordum onu ama olay çok gücüme gitti çünkü barış ilan edildi diyorsun ama sonrasında yazdığım hiçbir mesaja cevap vermedi kendimi çok yalnız hissettim topicte en son sizlerle konuştuk ama o arkadaş yok saydı beni çok zoruma gitti büyütülmemesi gereken konu bu kadar sert olarak bana döndü ben de burada ki sevdiğim ve beni anlayacağını düşündüğüm arkadaşlarımla paylaşıyorum...
mesaja ben alıştırdım aşkımı. gündüz arada mesaj atıyorum. akşam işten o işten gelince (biraz geç geliyo 9 gibi) yazmaya sormaya başlıyorum. arada tabi şöyle güzel,ronamtik şeyler yazıyorum. ilk başlarda hiç hızlı yazamıyordu şimdi benden hızlı.
canım tabikide yolunacak bir tip falan değil ayrıca ben seviyordum onu ama olay çok gücüme gitti çünkü barış ilan edildi diyorsun ama sonrasında yazdığım hiçbir mesaja cevap vermedi kendimi çok yalnız hissettim topicte en son sizlerle konuştuk ama o arkadaş yok saydı beni çok zoruma gitti büyütülmemesi gereken konu bu kadar sert olarak bana döndü ben de burada ki sevdiğim ve beni anlayacağını düşündüğüm arkadaşlarımla paylaşıyorum...
mesaja ben alıştırdım aşkımı. gündüz arada mesaj atıyorum. akşam işten o işten gelince (biraz geç geliyo 9 gibi) yazmaya sormaya başlıyorum. arada tabi şöyle güzel,ronamtik şeyler yazıyorum. ilk başlarda hiç hızlı yazamıyordu şimdi benden hızlı.