2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Aayy süper canm yaa
bide tartılınca giden kilonun miktarını söylersin herkese moral olurr

ay aşkım ona çok kızıyor yaa, neden kısaltıyorsun diyor, ona mesaj yazarken kısaltmamaya dikkat ediyorum, ok yerine tamam yazıyorum.

ayy ben msj yazarken bi tane bile sesli harf yazmazdm aşkm deli olduğunu söyleyince uzun uzun yazmaya başlamştmm ahh iki sene deli gibi msjlaştık yaa
aveanın 5000 msj kampanyası bile yetmiyodu

ayy ben msj yazarken bi tane bile sesli harf yazmazdm aşkm deli olduğunu söyleyince uzun uzun yazmaya başlamştmm ahh iki sene deli gibi msjlaştık yaa
aveanın 5000 msj kampanyası bile yetmiyodu

benimki kızmıyo Allahtan kısa yazmama dikkat edeyim düzgün yazayım diyorum ama bir yerde bakıyorum yine başlamışım kısaltmalara

ya bizde çok sık görüşüyoruz, dün akşam sözden sonra biraz ara verelim görüşmelere dedim.Tabi ara verelim dediysem 1 hafta görüşmemezlikte yapmayalım dedim.
Oda zaten ben dayanamam ararım sesini duyarım kapatırız dedi...
Akşam çok komikti kameranın sesinde sorun oldu, telefonla görüştük kameradan birbirimizi gördük :))

benimki kızmıyo Allahtan kısa yazmama dikkat edeyim düzgün yazayım diyorum ama bir yerde bakıyorum yine başlamışım kısaltmalara

:asigim::asigim::asigim:
ayy aşkm benmm gece sinir etti beni yaa sarılıyodm uyku arası ya ben öyle rahat edemiom dedi bende küstüm sabah uyandk ben konuşmuom dedim sen bana böle dedin valla hatrlamıom dio ama sinir oldmmklava:

kızlar yolunacak bi tip değil. sadece pat diye söyleyiveriyor ayrıca dün barış ta ilan edildi.

canım tabikide yolunacak bir tip falan değil ayrıca ben seviyordum onu ama olay çok gücüme gitti çünkü barış ilan edildi diyorsun ama sonrasında yazdığım hiçbir mesaja cevap vermedi kendimi çok yalnız hissettim topicte en son sizlerle konuştuk ama o arkadaş yok saydı beni çok zoruma gitti büyütülmemesi gereken konu bu kadar sert olarak bana döndü ben de burada ki sevdiğim ve beni anlayacağını düşündüğüm arkadaşlarımla paylaşıyorum...

ayy çok güzell..
biz de saatlerce msjlaşıp sonrada saatlerce konuşup öyle uyuyoduk sabahda erkenden buluşuyoduk

mesaja ben alıştırdım aşkımı. gündüz arada mesaj atıyorum. akşam işten o işten gelince (biraz geç geliyo 9 gibi) yazmaya sormaya başlıyorum. arada tabi şöyle güzel,ronamtik şeyler yazıyorum. ilk başlarda hiç hızlı yazamıyordu şimdi benden hızlı.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatırlamıyomuş kız eşin yazıkk küsme

canm takma kafana yaa zaten gıcık oldm o kişiye çünkü biz gün içinde bi saat işimiz olsa konuşayın artk deyip duruyoz

benimkide msnde yavaş yaa, ben takır takır yazıyorum onu bekliyorum

tabiki paylaşacaksın cnm biz burda bitek zayıflamayla ilgili şeyler paylaşmıyoruz ztn bu gidişle topiğin adıda değişcek kaydirigubbakcemile3
hepimiz canımızı sıkan konuları paylaşıyoruz burda seninde bu konu canını sıktı ve paylaştın gayet doğal ve normal

ayy biz msj konusunda aşmış gibiydik sadece 5 dk msj yazmasn nie msj yazmıosun moduna geçiyoduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…