"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

evet cnm dinlendm saolsn zemuszemus
yaa sevgililer gününe ne yapcaksn sonyacm bilmiyorumkismile

senin geçenlerde o verdiğin güzel fikiri uygulucam cnm güzel sık bir kutu ve içerisine hediyeler ve nıtlaropuyorumnanaktan nasıl ama opuyorumnanaktanzemuszemus:dance:

senin geçenlerde o verdiğin güzel fikiri uygulucam cnm güzel sık bir kutu ve içerisine hediyeler ve nıtlaropuyorumnanaktan nasıl ama opuyorumnanaktanzemuszemus:dance:

güzel tabi cnm bnde onu yapcm ama yanına bişeyler dha mı eklsm diorm CADIARZU
dün bi tane çakmak aldım çok değşk yakılıo hoşuma gtti aldım bnde cnm sırnaşık şey

güzel tabi cnm bnde onu yapcm ama yanına bişeyler dha mı eklsm diorm CADIARZU
dün bi tane çakmak aldım çok değşk yakılıo hoşuma gtti aldım bnde cnm sırnaşık şey

iyi yapmıssın cnm sevgililer günde eyüp te piarlotiye gidicez askımla (aşıklar tepesi )opuyorumnanaktan coook güzel bir yerr istbla geldiğinde tavsiye ederim cnm:lepi:

mrb kızLaaar ben de geldiim

hg cnm nasılsn kaydirigubbakcemile5

kim bilir orda nasıl güzel yerler vardır cnm cok şanlısın yaa:lepi:

valla cnm deniz ve sahil açısından diosan süper yerler var başta cunda adası görmeni tavsiye edcgm yerlerden sonra ayvalık sarımsaklı falan dha çok var ama malesf orlara gdemcez anca alışverş merkeznde cafelerde flan takılcaz ama olsn o yanımda olsn da bna her cennet olr nasılsa sonyacm yerimseniben

Son düzenleme:
hmm doğru cnm askım la konusacağım şimdi sonra y,ne gelirim cnm ok görüşürüz balıımopuyorumnanaktan:lepi:

valla cnm deniz ve sahil açısından diosan süper yerler var başta cunda adası görmeni tavsiye edcgm yerlerden sonra ayvalık sarımsaklı falan dha çok var ama malesf orlara gdemcez anca alışverş merkeznde cafelerde flan takılcaz ama olsn o yanımda olsn da bna her cennet olr nasılsa sonyacm yerimseniben[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…