- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.821
Canım sen ne kdrlık bişey istiosun?
Ben Ferhata hedye aldım ordan geçen gün indirime girmişlerdi outlet oldkları halde..
Kadıköyde mc donalds warya boğanın ordan aşşa inerken o hizadan aşşa iniosun solda biras aşşağıda mağzası..
Boğanın yukarısında da outlet olmayanını açmışlar..
Ama daha uygun bişey düşünüosan Enes'e de bakabilrsin oda mc donalds ara sokağından giriosun yukarı çıkıosun hemen karşında ilk Enes'e bakarsın ondan snra kemal tancaya yolunun üstü zaten enes kemal tancaya gidicksen..
deliiii aşka gelceğini belirtte iki oda tutmayın emüüü:roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
harbi delisin he ne yanı ben sımdı ona aşkım tek oda tutmu mu dıyecegım eyyy oda war dogruu yandın tugceee:teselli:
a tamam anladım cnm saol.
enesten hıc ayakkabı almadım sımdıye kadar ama ne zaman baksam tıklım tıklım dolu oluyor onunden gecerken...
ben sadece diz üstü olsun düz taban topuklu ıstemıyorum...
acaba umranıyede warmıdır CADIARZU
hayatım ben gecen ay 80 e grı aldım dız ustu ama orda benım ıstedıgım renk yok baktım
len doğruyu dokuz köyden kovarlar işte deliiimişşşş hehhhh yardım edioz demidelikafadulden:dilcikar:yok deme yan odayı yan masada yemek yiyenlere hediye edersiniz adanalıdan hediye bi adet oda:roflol::roflol:
manyak tabi sölüceksin rezervasyon filan yapcaksa kış günü zati yapmasnızda girişte sölersin:roflol: yanmadın be iç çamaşırı soruon bunu hayde hayde de artıkınsositososito
kız ne dicem sana ağva daha mı uzak:uhm:
Ne iç çamaşırımı ne dion kızım sen manyahmısın pijamalarını giyip uyucam dio kız sapıtma sırnaşık şey
Ağva daha uzak evet şileyi geçiosn snra ağva çıkıo karşına sırnaşık şey
len doğruyu dokuz köyden kovarlar işte deliiimişşşş hehhhh yardım edioz demidelikafadulden:dilcikar:yok deme yan odayı yan masada yemek yiyenlere hediye edersiniz adanalıdan hediye bi adet oda:roflol::roflol:
manyak tabi sölüceksin rezervasyon filan yapcaksa kış günü zati yapmasnızda girişte sölersin:roflol: yanmadın be iç çamaşırı soruon bunu hayde hayde de artıkınsositososito
kız ne dicem sana ağva daha mı uzak:uhm:
Canım enes mi ümraniyede varmıdır diye sordun?
Bilmiorum cnm enes veya kemal tanca ümraniyede warmıdır..
Enesten siyah topklu ayakabı almştm teysemle düğüne gidicektk acil bişler almam lazımdı zeytnburnundakinden almştk ama acyip memnun kaldım o ayakabısından ki topklyla hiç rahat edemem..
Bazı ayakabıları iyi çıkıo bazıları kötü çıkıo..
Evet her zaman tıklım tıkış ama gir bi bak zaten herkes kendi halinde takılıo içerde..
Hem uygun hemde sürekli giymicem çok para vermiyim diosan başta enes e bak snrada kemal tancaya..
Kadıköye git 2 mağzada da bulamazsan mutlaka kafana göre bulcaksındır uygun bişiler cnm..
Olmadı boğadan aşşa doğru indiosun ya söğtlü çeşme camii nin oraya doğru o sırada bir sürü ayakabıcı war ordan bakarsın Tuğçecim..
Ağva daha uzak evet şileyi geçiosn snra ağva çıkıo karşına =)
:mymeka: onumu dedim ben delüü dün sordu ya herüfee yani utanmasın demek istedim bee yannış anlayın hemen emiiii :roflol::roflol:
kız ne zman pijama dedi:roflol: tamam öle uyucakta bu cümle kimin eserisırnaşık şey
hee annadım orasıda güzelmiş ben gitmedim ama duyumlar yaneedelikafadulden
hahahah yan odayı sıze hedıye edelım malum senınkıde gelıor delikafadulden
adanalıdan bı adet hedıye oda takı merasımı gıbı oldu hahaahah
ewet cnm ağwa daha uzak şileyı gecıosun ondan sonra agwa ben hıc sewmem ağvayı kucuck sıledende kucuk sıkıcı bı yer ancak gunu bırlık kahwaltı ya gıdılır oraya
tamam cnm cok mersı dedıgın yerlere bakıcam tek tek tatlım saol
hahahahhaahahahha koptummmdelikafadulden
ne konu naçmayı biliom leyn:)hakket seydam bu kız konuyu acmayı ıyı bılıyorda ben adanalının yanında penguenı pıjamamlamı uyuyacagım yoksa daha usturuplu bıseymı gotureyım ne bılım saten pıjamamımı alayım yanıma
Manyah karu ben yanlış anlamışım snra editledim msjımı zati..
Benim eserim lan o cümle nolcekk napcen kaydirigubbakcemile sırnaşık şey
Evet cnm güzel yerler ve çok ucuk fiyatları o hizmete yaa ağvada teysemle kafaları dağtmak için gitmiştik bi ara yarm pansyon denizin dibinde bi yer wardı bungalow evlerden di odaları çok güzeldi ama kişi başı günlük 125 mi ne wermiştk hiç deymezdi ama amaç kafaları dağtmak olunca bayılmştk o kdr para sırnaşık şey :lepi:
hakket seydam bu kız konuyu acmayı ıyı bılıyorda ben adanalının yanında penguenı pıjamamlamı uyuyacagım yoksa daha usturuplu bıseymı gotureyım ne bılım saten pıjamamımı alayım yanıma
tutttitim kızmadın demi şaka ettimdi:ecrin_bebek:
hee annadım ben onu hakkınıda hayırlıısıı diyek ne diyekbilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
ne pokhtan işlerrrr penguenli pijamamı götorsem kıza bak cocuk gıbı pıjamalar gıyıyor demesın
saten pıjama takımımı gotursem bu sefer hatuna bak pek bı ateslı demesın
hahah hade leyn o kdaa pahalımı beebayanssulusmile
ama tvde mükkem gözüküodubilmiyorumkismile
tdk ya şikayet edicem senisırnaşık şey:roflol:
biliodum yannış anladığını nerden biliosam:roflol::roflol:
yok tatlım nıy ekızıyım konusuyoruz muhabbet edıyoruz askolsunopuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaa söyle fıkrınıııı
toton donar o havada saten pijamalarınla janjanlanmanın alemi yk giy sıcacık pijamalrnı sarıl adanalına uyu mışıl mışıllll :lepi:
içi yünlü saten mi istion ne isttion:roflol:
ben olsam sateni götürürüm kocem ısıtır benidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?