"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

haklısın seydam sende cok güzelsin bebeemmm yasımı göstermemk pek küçük sanırlar beni ama 24 üm hatta 25 olçammmopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim ben resimlerimi eklediğimde sen yoktun gerçi..
Evet göstermiosun hiç yaşını..
Neyse cnm bnm az işim war çeyzlerm geldi gelirm birasdan :lepi:

hahahahah ne oldmuş bana ya sabahtan beri giremiyorum kk ya girmeye çalıştıkça mailinizi aktif hale getirin diye uyarı geliyordu meğer mailimde problem wardı banlanmışım koptum yazılanları okuyuncakaydirigubbakcemile3

canlarım ya üzüldünüzmü bakayım kıyamam size çok mersi merak ettiğiniz için

hos geldin cnm merak tan çatladık yaaaaw:roflol:

ama kızlar tahmin etmişlerdi cnm mail den oldunugnu:roflol:

Siz lmaz:
Ümmüş,SuCuk ve sne dün sallamadınız beni hiç :gitme:
Ayy yoksa sen değil de tuğçe miydi diğeri tam bilemedim :))
ben de gittim.. çamaşır muhabbeti yapıyordunuz..

canım ben her gelene yazarım ben değilimdir o askım yaa vallah bak :roflol:

lemmmmm derinsssssss ben salladım seni dün ama bi wardın bir yoktun kuzum zaten ban yedim sabahtan beri giremiom siteye uyuz oldummmaşkıolsun bebem niye sallamayalım seni efet çamaşır muhabbeti yapıyorduk...

sonyacım walla doğru tahmin etmişler ban yicek bişey yapmadım çünkü...
bu arada bugün çeyiz siparişlerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neyse düğün üstü küsmeyeyim bari Sonya'cım,sen değildin hatırladım :))

Tuğçe,ne geldi siparişlerin neydi ki merak ettim..?

sanırım şeydoşun kilerde gelmiş oda gitti ceyizim geldi diyeee

Neyse düğün üstü küsmeyeyim bari Sonya'cım,sen değildin hatırladım :))

Tuğçe,ne geldi siparişlerin neydi ki merak ettim..?

canım annemle alışweriş yaptık bugün yemek takımı,kahvaltı takımı çatal bıçak takımı aldım

sanırım şeydoşun kilerde gelmiş oda gitti ceyizim geldi diyeee

aaaaaaaaaa şeydayadamı gelmiş wayyy
birazdan eklerim resimleri

yalnıs duymadısam evet cnm çeyixim gelmiş yazmıstıbilmiyorumkismile

aaaaaaaaaa şeydayadamı gelmiş wayyy
birazdan eklerim resimleri[/QUOTE]

durun nettenbulayım resimlerini buraya atayım... kutuları üst üste koydumallah kısmet ederse haftaya şileye gidicek çeyizlerim...

Kızlar ben Şeyda kusenin üyeliği açıktı yazyım ddm bende..
Evet siparişlerim geldi bnmde 2 hafta önce siprşlerini vermiştk depodan getirttiler o yzden bu kdr bekledil..
Korkmazın kampanyası wardı tencerelerim düdüklüm ızgara tavam teflon setim sahan setim çatal bıcklarım kahwe fincanım sebze kurtcsu fln herbişey geldi bizde üst üste dizdik hepsini canlar tatlı yapcam snra gelcem yine.. Babamda pcim zaten aldğmda gircem yeniden..
Serapcım ben seni tınlamamazlık etmem saydıklarnın arasnda yoktm ztn ama küsmeeee ben warım burda demii :dilcikar:
Tuğçecim merk ettim valla ya noldu bu kıza bişeymi oldu die elife sordm ceza puanında bişey yazmıo msnden kendisine sorun ddi o zmn kesin mailinde prblem olmştr ddk bzde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…