- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.481
Sabah derken saat kaçta?
Zaten çok geç çıktı burdan sabahtı uyuycaktı hangi ara girdide banlancak olay yaşadı..
Belkide mailiyle iligli bi problem wardır banlı gözküodur..
Sabah derken saat kaçta?
Zaten çok geç çıktı burdan sabahtı uyuycaktı hangi ara girdide banlancak olay yaşadı..
Belkide mailiyle iligli bi problem wardır banlı gözküodur..
Denizim rica etti birine benzetcem dedi dedim hadi bu su karısıda merk edio topice ekliym..
Değrimi bil la ekledm bak :lepi:
Nası alakam yok ya aynı kişi kızım manyadınmı sırnaşık şey sırnaşık şey
Dahamı güzelimmm dahamı kötüüü hahahhahhahaha sırnaşık şey sırnaşık şey
Çıkmıom la bilinç altından temelli geldim ben orayaaaa nihahhahahah sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bak bu oluo biz arkadaş vardı o da mailden problem oldu ban yedi sonra sorun düzeldi
hhahaha ben rica ettim eklemedin deniz etti hemen ekleÇok üzgünüm çoook
şaka şaka hade gözlerni gördün vatan millet rahatladım burda:roflol::roflol:
daha güzelsin be delii aynı gibi değil :roflol:
hahaha temelli miiiiiiii yatıcak yer yok beeesırnaşık şey
sabah dediğim ölendi 1 gibiydi sanırım evet geç yatmıssınız 7.30 gb okudum öğlen kuzumzemuszemus
selam kızlar nasılsınıza.s.
selam kızlar nasılsınıza.s.
hoşbulduk kızlar çok iyiyim nikah işi bitti üzerimizden büyük yük kalktı:lepi:
hoşbulduk kızlar çok iyiyim nikah işi bitti üzerimizden büyük yük kalktı:lepi:
sağol sonyacımopuyorumnanaktanhadi hayırlı olsun cnmsositososito
kızlar mailden nasıl ban lanılıyorr
Ya mailden ban alma diye bişey bilmiorum ben..
Aslında bu konuda da tam bilgim yok fakat mailinde problem olduysa değişiklik veya mailini iptal ettiyse banlanmış gbi gözüküo bu kdrını biliorum..
Su gelsinde dha açıklayıcı anlatsın..
zevkle söylerim canımsırnaşık şey 13 haziranda saat 20.00'da salonda olacak. tarih ve saat tam istediğimiz gibi oldu ve kimlikten dolayı sorun da çıkarmadılar çok çabuk bitti işimiz
Aaa ne güzel hayırlı olsun istedğinz tarhi alabildinzmi?
Tarihi ve saati bidha sölermsn cnm ya unuttm ben bidaha ilk sayfaya dönmiim çok üşeneciimm demii sırnaşık şey
zevkle söylerim canımsırnaşık şey 13 haziranda saat 20.00'da salonda olacak. tarih ve saat tam istediğimiz gibi oldu ve kimlikten dolayı sorun da çıkarmadılar çok çabuk bitti işimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?