A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.081
boshayallersmile bende öyleeeeee ama uyumak istiyorum benbenneyaptımki
gel sana nenni söyleyem bebemboshayallersmile
deichmann da bulabilirsin canım. hem rahat oluyor. hem de ekonomik oluyor. değişik modeller var. alkisalkisalkis
ayyyy şımarcam şimdiii...
sağol tatlım benim ben kendimi beğenmeme hiç ama sağol yinede bitanem o senin güzelliğin...a.s.
hadi nen ordan benim yaz kış uykumu getiriyo valla...kafamçokkarıştınaniknanikboshayallersmile bende öyleeeeee ama uyumak istiyorum benbenneyaptımki
pfff ne sinir bi durum yasengözlerimebaksanab ne yapıcam ben şuan uyumak istiyorum tylolhot olucaktı hemen uyurdum:çok üzgünüm:
ayran benim uykumu getirmez hem hava sıcak değilki len sıcakta getirir olaelaelaelaelae
Canım benim arar aşkın merak etme işi vardır, rahat ol sen.Asker adam meşgul adamdır her an arayamaması doğal..
AKUDİM kızzz yirim senii cadııııı sölee hadee:roflol:
kızlarrr yaaa sıkıldımm ben uyusam da uyansam:1ninca:
Ay kızlar benimde uyku düzenim bozuldu 4-5 gündür ki ben acayip düzenli ve çok uyuyan biriydim bugünlerde zombi gibiyim noluyo bize??
arkiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sen delüüüü müsünnn manyak güzelsin bebeğimmmmmmmm neyseki kendini beğenmiş değilsin bu iyizemuszemus ama ben seni beğendim hemide coooooooooooooooooooooooookhihoyyyt
ümmü haklı canım. yoğurt- ayran uykuyu getirir.
sağol canım benim utandırma ama yaa...:kedi:
Yok yok ümmüm sen güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun bebeeemm :)
canım benim yaaaa sağol toprağam...Şenizutan beaaaaa sana utanmakta yakısırrrrrrrrrrrrrrrrrrr arkim canım benimmmmmolumunekankayizsmile
üMMÜ tamam be tamam kalkıp yicem şimdi :icecream:
AKUDİM canımı uyut ne demek len korktum bak normal uyutsun yeter:roflol:
canım benim yaaaa sağol toprağam...Şeniz
git de yiyiver gaaaari tatlişkom....cokacimcoook
canım benim yaaaa sağol toprağam...Şeniz
git de yiyiver gaaaari tatlişkom....cokacimcoook
ayran yapamam ama şimdi anca yoğurt yerim-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?