"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kız şaydaa bu model sana acaip yakışmış tatlım ben çok beğendim yüz hatlarınla çok uyum sağlamış...

Ben öyle bi paket duymadım cnm sen nerde gördün?

Teşekkr ederm Tuğçem bende beğendm sözde saçımı memnun kalmasam bozudurur yeniden yaptırrdım sırnaşık şey

bir arkadaşım söyledi tatlım bana onunda nisan 21 de düğünü war bahçecik kuaförden fiyat olmış bahçeçikmiydi bahçelikmiydi öle bişeydi...bizzat ben sormadım tatlım kulağıam gelen bişeydi...

Evet cnm sözlendim die konu açmıştım resmlerimi eklemiştm ordan görmüşsündür ilk resmi kestm yanımda küçük kuzenmle kardeşim wardı yakınlaştırdm..

Çook teşekkür ederm Serapcımm o senin güzelliğin ya Şeniz

Ben yanlardan çıkarttırdım kısa olan saçlarımı sen öyle yapmazsın cnm onlarıda toplatırsın..

Zaten provaya gidiceksin deneyip görceksn öle karar verirsin içine hangisinin sinceğini..

Bölece garantilemiş olursun :lepi:

1,5 u höh :1shok:
çokmuş yahu,bizim burada herşey tek tek ücretlendiriliyor..

Manikür günü tırnaklar biraz sanki deforme oluyor gibi ya..
ama haklısın ya 3 gün önceden yaptırmak saçmalık.
oje mi sürsün,french mi yapsın piki..?

Yok artık yaa evlenceksin ya geçirebildikleri kadar geçiriolar işte uçmuşlarr..

O kadar tutcağını zannetmiorum naptırıosunki zaten gelin başının fiyatında bi uçabilrler önceden gidip fiyat almak lazım yaptıkları ne sanki mankr,pedkr,makyj, gelin saçı kuş konduruolar snki uçmuşlar gerçekten klava:

Evet cnm ayrı ayrı ücretlendirilio böle olunca geçirebildikleri kadar geçirmişler işte..

Yok cnm ya defrme fln olmuo ztn onlar nemlendrici flnda sürüolar oje daha güzel duruo..

Bence french yaptır cnm gelnlikle mükemmel duruo normalde de çok beğenirm frenchi ztn..

Bide kırmızı fln sürdürrsn o ojenin çıkması saatler alıo bütün elim kırmızı oluo bnm ee malum namazdı abdstti fln bide ojeyle uğraşmamak lazım..

French tamamdır bence :lepi:

Ayy yok kırmızı olmaz.. dediğin gibi çıkması zor,birde sade olsun istiyorum ya..
kırmızı severim çok ama gelinlikle düşünmedim hiiç..
French tamamdır buna da karar verdik kaydirigubbakcemile5

benim kuaförde gelin başı 150 galiba..
diğer ıvır zıvırla var işte, ama o rakama gelmez asla..

Bende çok sewerim kırmızıyı her ne kdr çıkarması işkence olsada..
Kışın genelde kırmızı yazında french yaptırrım..
Ama gelinliğe en uyumlu French Serapcmm hem fikiriz bu konuda Şeniz
Bencede cnm o kdr tutmaz yani belirli fiyatlar ne kaaa uçmuş Tuğçemin ark. sorduğu yer yaa altın tozu flnmı serpiolarmış kuşmu konduruolarmış Allah askna :umursamaz:

slm güzel gelinler nasılsnz bakalım bn geldimmmm :lepi:

serapcm şafak kaç :dance:

Denizimm hoşgeldin balımmmmmmmmm Şeniz

Serap streslerde vallaha o söledkce benm elim ayağm titrioooo ben evlencekmişimmm gbiii manyadım iyice delikafadulden

hb sonyacm iyiym sen nasılsn opuyorumnanaktan[/QUOTE]

sağol cnm bende iyiyim sositososito

Serap streslerde vallaha o söledkce benm elim ayağm titrioooo ben evlencekmişimmm gbiii manyadım iyice delikafadulden [/B][/COLOR][/FONT]

kaydirigubbakcemile5
bunların hepsi size deneyim,ben strese gireyim siz deneyim kazanın

oooo süperrr serapcmm ohhh hallettn mi işlerini son rutüşları falan :lepi:

hb cnm opuyorumnanaktan
[/B[/FONT][/I]

halletim sayılır canıcım..
bugün de maytap,mum falan alındı kaydirigubbakcemile3
kına gecesi için

Denizimm hoşgeldin balımmmmmmmmm Şeniz

Serap streslerde vallaha o söledkce benm elim ayağm titrioooo ben evlencekmişimmm gbiii manyadım iyice delikafadulden

hb seydamm Şeniz

yaaa valla bnde öleym hele bana ne oluosa sanki herşym tammış gbi delikafadulden

seydam kız tarafıyz yaa ondan heyecnlıyz yaaa :sm_cool:

kaydirigubbakcemile5

halletim sayılır canıcım..
bugün de maytap,mum falan alındı kaydirigubbakcemile3
kına gecesi için

en önemlileri şu maytap güzelim yaaa bn çok seviyorm onları sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5

Ayhh ne kdr tecrübeli biri başımzda olsada çok stresli olcz kesn sen evlencen die bu kdr paniksekkk düşünemiorm sıra bize geldğnde nası olcamızııı sırnaşık şey

Canım aradınmı otelleri arycaktın biraz önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…