"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hb seydamm Şeniz

yaaa valla bnde öleym hele bana ne oluosa sanki herşym tammış gbi delikafadulden

seydam kız tarafıyz yaa ondan heyecnlıyz yaaa :sm_cool:

Evet evet kız tarafyz die bu kdr stresliyz Denizimmm ee kız vermek kolaymı yaaaaaaaa :gitme:

en önemlileri şu maytap güzelim yaaa bn çok seviyorm onları sırnaşık şey

maytapsız olmazz kaydirigubbakcemile3

Ayhh ne kdr tecrübeli biri başımzda olsada çok stresli olcz kesn sen evlencen die bu kdr paniksekkk düşünemiorm sıra bize geldğnde nası olcamızııı sırnaşık şey

Canım aradınmı otelleri arycaktın biraz önce?

Aradım tatlım,valla çok tşk ederim hatırlattın olumunekankayizsmile
fiyatlarını öğrendim deniz'cim,lazım olur belki..
asya termal kişi başı gecelik yarım pansiyon 120 tl
merkezdeki otel asya 80tl oda-kahvaltı

hem ağlarım hem giderim ki ben ağlamıcam işteee aşkıma söz verdim seydammm hatta güneş gözlüğü falan takıym bn yaaa her yer karnlık hesabı sırnaşık şey

Aaa hiç söz veremem valla Denizim hüngür hüngür ağlıcammmmmm böğüre böğüre hemdee ztn ota poka ağlıomm kınamda ağlamazsam tam komedi olur sırnaşık şey

ay kızlar pardn adanalı aradı yokluyor beni nasıl oldum diye...
şeydacım inan bende aynı şeyi söyledim dedim saçı altın taraklamı yapıyorlar dedim o ne öle yaaa 1.5 yuh yani hiç gerek yok...
bu arada gelinlikte french daha hoş olmazmı derinscim ya kırmızı oje çok marjinal gösteririr bence french yaptırrrr daha hoş ve asil durur gelinlikte tabi bu benim şahsi fikrim...

Bişey değil cnm..
80 tl olana gidin o zmn cnm ztn akşama kdr kalmıcaksınz herlde?
Kalcakmısınız kaç gn kalcaksıınız?
Hangisni seççeksinz?
Ne kaaaaaaaa meraklıym yaaaaaaaa kaydirigubbakcemile

benim acil kaçmam gerek yavrukuşlar..
gece gelirim inşallah..
hepinizi seviyorum tek tek öpüyorum kaydirigubbakcemile5

maytapsız olmazz kaydirigubbakcemile3

aaa süper serpcm çok saol asya termalde kalıcaksnz di mi :lepi:

yaaa bnde otelde kalmk istyrm cnm yani iilk gün ama aşkım evde olalım dio pöööffff :bbo:

kızlar ben bir kınaya gitmiştim hiç bir kınada ağlamadım ama kınada kızcağıza kına yakılırken bir şarkı çalındı hangi yöreye ait bilmiyorum ama tutamadım kendimi çok fena oldum yaaaaaaaaaaaaa şarkının sözleri aklıma gelse yazcamda...

ay kızlar pardn adanalı aradı yokluyor beni nasıl oldum diye...
şeydacım inan bende aynı şeyi söyledim dedim saçı altın taraklamı yapıyorlar dedim o ne öle yaaa 1.5 yuh yani hiç gerek yok...
bu arada gelinlikte french daha hoş olmazmı derinscim ya kırmızı oje çok marjinal gösteririr bence french yaptırrrr daha hoş ve asil durur gelinlikte tabi bu benim şahsi fikrim...

Canım kırmızıyı ben söledim Serap french dedi zatn ve french de karar kıldık onu yaptırcak..
Valla cnm arkdşn ordan fiyat almışta ordamı yaptrcak?
Bence de çok gerksiz ve pahalı :olmaz:

benim acil kaçmam gerek yavrukuşlar..
gece gelirim inşallah..
hepinizi seviyorum tek tek öpüyorum kaydirigubbakcemile5

Tamam cnm gece gelrsen görüşürs kendine çok iyi bak öptm çoooooooook Şeniz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :a015:

Back