- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
lutfen mustafa cecelıye ayıp olmasın oda dıyor.bu arada ıcınızde o sarkıyı kullanmak ısteyen varmı ya dans sarkısı ıcın?
lutfen mustafa cecelıye ayıp olmasın oda dıyor.bu arada ıcınızde o sarkıyı kullanmak ısteyen varmı ya dans sarkısı ıcın?
Canım bende çok kötü olmştm bu sene hemde sözden önce ailelerin tanışca zamn zaten babam aksilik çıkarıodu hasta oldm iyice dır dırlanmaya başlamştı düşün yani kardeşim getirdi bizim evede virüsu okuldan kaptı herlde oda..
Bende iğneler we katarin sayesnde ayağa kalktımm çok kötüydm baş ağrısı bende de wardı kafamı kaldıramıodum ekrana bakamıodum hemen başıma ağrılar giriodu akannehir
Doktor banada ilaç yazcaktı iğne istiorum ben ddm o ayağa kaldııro beni 2 kutu antbytk içsem banamısın demio çnkü bence sende doktora git iğne vursunlar sna cnm..
Mantıklı,anladım demek istediğini..
şimdi benim kafam küçüktür,koca kafalı yapmaz di mi bu beni ..?
sevmiyorum avize gibi kafalı gelinlerii
Şeyda,herşeyden anlıyorsun sen hee..
Tüüüüü tüüüüü Maşallah kuzuma..
Seni alan yaşadı hihoyyyt
Yok cnm avize gbi durmaz ama bak hani önce dalgalı yapıp saçı ondan snra topluolar ya dalgalı yaptıktan snra toplıcaklarında çok kabartmalarına izin wermeki kocaman olmasın saç..
Yüzün ayrı saçın ayrı bde saçının üstünde bitane dha saç eklemiş gbi duruo çok kabarttıklarında eğer bu resimdeki gbi yapabilrlerse bence mükemmel durur balım..
Ayhh utandımm teşekkr edermm senden böle bişe duymak çok mutlu etti beni cnm Şeniz
Hepimzz çok yetenekli güzel hatunlarızz bizi alcaklarr yaşadı valla değerimizi bilrler inşallah :Saruboceq:
ay cnm ya çok geçmiş olsun atlatmışsın ya allah bir daha yaşatmasın cnm..walla aynı şeyi annemde söylüyor gel iğne wurduralım diye eğer yarında kötü olursam gidip iğne yaptırıcam canım bende uğraşamam bu hastalıkla...
Tuğçe,doktora gittin mi..?
evde kendi kendine iyileşmeyi bekleme,havalar berbat...!!!
haftalar sürebilir iyileşmen,doktora git hemen.
kızlar bende kaçtımöpüyorum yarın görusmek uzere gercı ızınlı olursam yarın cuma görusuruz artık:)
Yok cnm avize gbi durmaz ama bak hani önce dalgalı yapıp saçı ondan snra topluolar ya dalgalı yaptıktan snra toplıcaklarında çok kabartmalarına izin wermeki kocaman olmasın saç..
Yüzün ayrı saçın ayrı bde saçının üstünde bitane dha saç eklemiş gbi duruo çok kabarttıklarında eğer bu resimdeki gbi yapabilrlerse bence mükemmel durur balım..
Ayhh utandımm teşekkr edermm senden böle bişe duymak çok mutlu etti beni cnm Şeniz
Hepimzz çok yetenekli güzel hatunlarızz bizi alcaklarr yaşadı valla değerimizi bilrler inşallah :Saruboceq:
bıde dalgalarını ınce masalarla yaptırma tepene toplanmasın kalın masalarla yaptır olurmu:)
kızlar bende kaçtımöpüyorum yarın görusmek uzere gercı ızınlı olursam yarın cuma görusuruz artık:)
Umarım yapabilirler,yapmaktan ziyade ben derdimi anlatabilirim onlara..
Merve'nin dediği gibi bukleler ince olursa,bonus gibi olur kabarır,kalın dalga gerekiyor galiba.. Tamam güzel,gelinbaşını da halletik kaydirigubbakcemile5
Seviyorum sizi kuzucuklar olumunekankayizsmile
şimdi manikürü düğün günü mü yaptırayım,yoksa french yaptırıcam onu mu o gün yaptırayım..
şu an da kaşlar falan berbat,bekletiyorum düğün vaktine,çıkmasın diye akabinde,aldırmadım yani..
yarın gidicem prova yaptırıcam,saçımı kestiricem,boyatıcam..
haftaya çarşamba işte ağda işleri,manikür,pedikür vs yaptırayım diyorum..??
Serapcım bu bnm sözdeki saçlarım sağınık topuz istedim hatta gülben ergenin bitane saç modeliyle gitmiştm ona pek benzetemedi kuaför hatta ilk yaptğı resmen basık bi modeldi snra bu hale çewirttm..
Ben çok beğenmiştm saçımı cnm..[/B][/COLOR][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?