"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ay cnm ya çok geçmiş olsun atlatmışsın ya allah bir daha yaşatmasın cnm..walla aynı şeyi annemde söylüyor gel iğne wurduralım diye eğer yarında kötü olursam gidip iğne yaptırıcam canım bende uğraşamam bu hastalıkla...

Tuğçe,doktora gittin mi..?
evde kendi kendine iyileşmeyi bekleme,havalar berbat...!!!
haftalar sürebilir iyileşmen,doktora git hemen.

ya bende öle bısı ıstıyorum kı mesela cennet cıktı oooo cok guzel gercektende guzeldı hanı her dugunde caldılar

sonra aslı gungör cıktı her dugunde caldı

mustafa cecelının bu tam dugunluk ama herkes kullancak 1-2 sene snra cazıp gelmıcek hanı cennet felan öle oldu ya hep bu da öle mı olur acaba dıe dusunmuyo degılım

kısslar ben yine katılıcsm şimdi biraz işim vssr ok iyi sohbetlerr

Yok cnm avize gbi durmaz ama bak hani önce dalgalı yapıp saçı ondan snra topluolar ya dalgalı yaptıktan snra toplıcaklarında çok kabartmalarına izin wermeki kocaman olmasın saç..

Yüzün ayrı saçın ayrı bde saçının üstünde bitane dha saç eklemiş gbi duruo çok kabarttıklarında eğer bu resimdeki gbi yapabilrlerse bence mükemmel durur balım..

Ayhh utandımm teşekkr edermm senden böle bişe duymak çok mutlu etti beni cnm Şeniz

Hepimzz çok yetenekli güzel hatunlarızz bizi alcaklarr yaşadı valla değerimizi bilrler inşallah :Saruboceq:

bıde dalgalarını ınce masalarla yaptırma tepene toplanmasın kalın masalarla yaptır olurmu:)

Saol cnm sende biran önce atlatırsın inşallah ama anneni dinle kalk doktora git yarını falan bekle ne kdr beklersen o kdr ağrı çekiosun .

Serapa katılıorum doktora gitmeden evde iyileşmeyi bekleme havlar berbat evlerde buz gbi artk virüsun nerden gelceği belli değil sırnaşık şey

Hadii kalk doktora hemennn çabukkkkkkkkk kaydirigubbakcemile

Tuğçe,doktora gittin mi..?
evde kendi kendine iyileşmeyi bekleme,havalar berbat...!!!
haftalar sürebilir iyileşmen,doktora git hemen.

yok tatlım ama dr akrabamız war onunla süreklı telefonda irtibatta annem eğer sabah gene aynı olursam iğne wurdurmaya gidicem tatlım...
saol hayatım ilgin için...
hepinize saol arkadaşlarrrrrr ilginiz için...

opuyorumnanaktan

ilahi şeydam beni şuan görsen gülmekten ölürsün. yataktayım ayağımda su torbası yanımda tuwalet kağıtları portakal suyu,strepsils pastil.kafamda toka bulamadım dereceyle kafamı topladım arkadan hani okulda kalemlerle topuz yapıyoruz ya öle

bıde dalgalarını ınce masalarla yaptırma tepene toplanmasın kalın masalarla yaptır olurmu:)

Umarım yapabilirler,yapmaktan ziyade ben derdimi anlatabilirim onlara..
Merve'nin dediği gibi bukleler ince olursa,bonus gibi olur kabarır,kalın dalga gerekiyor galiba.. Tamam güzel,gelinbaşını da halletik kaydirigubbakcemile5
Seviyorum sizi kuzucuklar olumunekankayizsmile

şimdi manikürü düğün günü mü yaptırayım,yoksa french yaptırıcam onu mu o gün yaptırayım..
şu an da kaşlar falan berbat,bekletiyorum düğün vaktine,çıkmasın diye akabinde,aldırmadım yani..

yarın gidicem prova yaptırıcam,saçımı kestiricem,boyatıcam..
haftaya çarşamba işte ağda işleri,manikür,pedikür vs yaptırayım diyorum..??

Serapcım bu bnm sözdeki saçlarım sağınık topuz istedim hatta gülben ergenin bitane saç modeliyle gitmiştm ona pek benzetemedi kuaför hatta ilk yaptğı resmen basık bi modeldi snra bu hale çewirttm..
Ben çok beğenmiştm saçımı cnm..

Son düzenleme:
merwecim kendine iyi bak tatlım...

derinss cim bencede hallet saçını prowa falan ,ağdayıda hallet yawaştan artık hallet işlerini...
bu arada gelin paketleri almış başını gidiyor doğrumu arkadaşlar saç,makyaj,ağda,manikür,pedikür dilersen solaryum falan 1.5 tutomus inanasım gelmedi...

kız şaydaa bu model sana acaip yakışmış tatlım ben çok beğendim yüz hatlarınla çok uyum sağlamış...

Bonus gbi incecik bukleleri maşayla yapamıolar ztn cnm yaptıklarını ayırarak incecik hale getirebilrler o yüzden açtırmazsın sende yaptıklarını incecik olmaz Serapcım..
Pedkrü mankrü bnce ognde yaptırabilrsin önceden yaptırmana gerk yok mankrü yaptırdığn gün oje daha farklı duruo önceden yaptırdğnda oje daha farklı duruo ben mankr yaptırldğnda sürülen ojeyi dha çok beğeniorum o yzden o gün yaptır cnm..

şeydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok güzelsin arkadaşım ya,maşallah sana...
ben bu fotoları albüm topicinde görmüştüm ama bu kadar yakın değildi.

saç bu,benim istediğim de bu ama gelin başı olacağı için biraz daha toplusu..
yoksa budur model olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…