"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Anladım tatlımm
Biz gayet iyiyiz 6. ayımıza girmek üzereyiz
Hayatımıza iyiden iyiye girmiş durumda bebiş tepikleriyle sempatiksalakcinni
Evet tatlım giriyorum ama olmuyorsunuz genelde ne Duru ne sen..

Ohh canım benimm bebişi iyiden iyiye hissediyosunuz yanii mükemell yaa çok sevindimm..
Sağlığınızda iyi Allaha şükür..
Çok az kalmış aranıza katılmasına desene yaa :lepi:
Ben annemlerin yanındayım canm yazlıkta sohbet fln hiç girmiorm zaten nete sempatiksalakcinni

canım arkadasım cok tsk ederım.
alah razı olsun Rabbım cumlemızı utandırmasın hep mutlu huzurlu olalım ınsl

Aminnn bitanemm inşallah herşey istediğin dilediğin gibi olmuştur canım benim :Saruboceq: :1hug:

Ohh canım benimm bebişi iyiden iyiye hissediyosunuz yanii mükemell yaa çok sevindimm..
Sağlığınızda iyi Allaha şükür..
Çok az kalmış aranıza katılmasına desene yaa :lepi:
Ben annemlerin yanındayım canm yazlıkta sohbet fln hiç girmiorm zaten nete sempatiksalakcinni

Aminnn bitanemm inşallah herşey istediğin dilediğin gibi olmuştur canım benim :Saruboceq: :1hug:

İyiymiş canım kafanı dağıtıyosundur işte :lepi:

Hemde çok az kaldıı doğumdan korku mu heyecan mı anlamıyorum :)

Korkma cnm korkma bebişini kucağına alıcaksın bundan daha güzel bi mutluluk olamaz heralde..
Allah sağlıkla kucağına alıcağn günleri sıkıntısız bi şekilde göstersin inşallah güzelim..

Amin canım benim Allah isteyen herkeze yaşatsın o muhteşem duyguyu.

Uzun zamandır konuşamıorus ya nasılsın nası gidio hamilelik?

Evett tatlımm ya hamilelik süper gidiyor simdilik tansiyon problemim var yalnızca.. o da hepsine bedel :) 7. ayımız bitmek üzere sayılı günler kaldı artık.. hazırlıklarımızı tamamladık odamızı hazırladık bebişi bekliyoruz artık büyük bi heyecanla boshayallersmile
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz evlilik fln nasıl gidiyor?? özlediiimm..

Evett tatlımm ya hamilelik süper gidiyor simdilik tansiyon problemim var yalnızca.. o da hepsine bedel :) 7. ayımız bitmek üzere sayılı günler kaldı artık.. hazırlıklarımızı tamamladık odamızı hazırladık bebişi bekliyoruz artık büyük bi heyecanla boshayallersmile
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz evlilik fln nasıl gidiyor?? özlediiimm..

Geçmiş olsun cnm benim yaa dikkat et kendine lütfen :nazar:

Ohhh maşallah çok az kalmış bebişinizi kucağnıza almanıza cnm benim yaa..
Herşeyinide hazırlamışsınız muhteşem bi duygudur eminimki..

Ben iyiyim güzelim Allah'a şükür evlilikte iyi gidio bi problem yok :nazar:
Bende özledim canım yaa opuyorumnanaktan

Aaa doğru aslında daha dün senin su takımını seçiyoduk :)) şimdi odası,çıkış takımı nasıl olsun :)

Baya uzun zamandır yazmıyoduk konuya..
Bari güzel bi haberle döniyim :9:
esrant ve gulaycik85 arkadaşlarımız hamile. :49: :49: :49: :nazar: :nazar: :nazar:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. :nazar:
Sağlıklı bi şekilde kucağınıza alıcağınız günleride göstersin inşallah... :nazar:
Hayırlı evlatlar versin.. Darısı tüm bebek istiyenlerin başına Allahın izniyle.. :nazar:
Tebrik ediyorum ikinizide :29:

Back