"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bu arada 26 Haziranda evlenen ndrcn arkadaşımıza eşiyle bir ömür mutluluklar diliyorm..
İnşallah herşey yolunda gitmiştir herşey sorunsuz olmuştur..
Mutluluklar canımm Allah pişman etmesin :Saruboceq:

Amiiin şeydacım çok teşekkür ederim :) Ben de bütün gelinleri tebrik ediyorum.Düğün günü biraz rahatsızdım midem falan bulanıyordu ama rüya gbi bir düğün oldu :) Çokşükür sorunsuz hallettik düğünü ve kınayı.Ne çabuk da bitti:) Şu an kuşadasında balayındayız hepinizi öpüyorum kocaman :D

:nazar::nazar::nazar:Allah mutlu etsin inşallah....Tüylerim diken diken oldu valla darısı başımıza...Buügn yolaçıkmışsındır sanırım canım valla ne güzel..Çok mutlu olun inşallah bir ömüropuyorumnanaktan
ŞEYDA senide evlenmeden önceleri mesajlarından takip ediyordum,çok sevindim yaaa bir ay olmuşopuyorumnanaktan Çok mutlu olun inşallah bi ömür sizde...Ne çabuk geçmiş zaman..Ama diğer yandanda bakıyorum daha bana 4,5ay vaaar:gitme:

canım sana da çok teşekkürler:) darısı sana inş:) Zaman öyle hızlı geçiyor ki anlamıyorsun bile merak etme hiç :D sadece tadını çıkar:D

Amiiin şeydacım çok teşekkür ederim :) Ben de bütün gelinleri tebrik ediyorum.Düğün günü biraz rahatsızdım midem falan bulanıyordu ama rüya gbi bir düğün oldu :) Çokşükür sorunsuz hallettik düğünü ve kınayı.Ne çabuk da bitti:) Şu an kuşadasında balayındayız hepinizi öpüyorum kocaman :D

Çook sevindim herşeyin sorunsuz geçmesine cnm..
Balayınızıın tadını çıkarın Allah mutluluğunuzu daim etsinn inşallah :Saruboceq:

Ayy çok sevindim bende inşallah hep böyle devam eder mutlu huzurlu olursunuz hep

günaydın kızlar bende 13 haziranda evlendim bugün 19.günüm ama benim hep uykum var yaaa :((
sabah 7 de kalkıyorum işe gidiyorum,çok yorucu bir işim yok ama gece 11 oldumu uykum geliyor,
işyerinde de tüm gün resmen uyukluyorum,
dün eşimle film izledik, filmin 2.yarısını izleyemedim bana tavuk dedi kaydirigubbakcemile3
kendimi enerjik hissedemiyorum,inanırmısınız evde annemlerin yerleştirdiği çekmeceleri daha açıpta kendime göre düzenleyemedim bile...

Aynı halsizilik durumu bende de var.. Benimki demir eksikliğindenmiş ama sebebini biliorum ben en azından sırnaşık şey
İşten gelip yemek falan yapıyosan o seni yoruyo olabilir..
Evlenmeden önce sabah 5'e 6 ya kadar oturan ben artık saat 12 oldumu esnemeye başlıyorum bu evlilik bize yaramadımı acaba yav sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ooo kızlar nerelerdesiniz ya?

Vee bugn evlenen bebemmm arkadaşımızada mutluluk diliyelimm..
Allah huzurlu bi yuva nasip etsin :Saruboceq:

slm kızlarrr sonunda geldim :D valla eşim işe başladı pc de hep onun yanında oluyo giremiom bi türlü.akşamları da yemek ye topla bulaşık yıka biraz gez yat.Sabah da kalk evi toparla fln akşam oluyo zaten ama evde oturmak hiç bana göre değilmiş işe geri dönmeliyim sanırım :D Fırsat bulamıom hiç.Nasılsınız sizin evlilikleriniz nasıl giidiyo?

slm kızlarrr sonunda geldim :D valla eşim işe başladı pc de hep onun yanında oluyo giremiom bi türlü.akşamları da yemek ye topla bulaşık yıka biraz gez yat.Sabah da kalk evi toparla fln akşam oluyo zaten ama evde oturmak hiç bana göre değilmiş işe geri dönmeliyim sanırım :D Fırsat bulamıom hiç.Nasılsınız sizin evlilikleriniz nasıl giidiyo?

Selam cnm hoşgeldinn.
Ohh evliliğe alışılmış bakıorum çok güzelll :lepi:
Ben iyiyim Allaha şükür güzelim evlilik iyi gidiyo bi sıkıntı yok şimdilik kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bende 13 haziranda evlendim bugün 19.günüm ama benim hep uykum var yaaa :((
sabah 7 de kalkıyorum işe gidiyorum,çok yorucu bir işim yok ama gece 11 oldumu uykum geliyor,
işyerinde de tüm gün resmen uyukluyorum,
dün eşimle film izledik, filmin 2.yarısını izleyemedim bana tavuk dedi kaydirigubbakcemile3
kendimi enerjik hissedemiyorum,inanırmısınız evde annemlerin yerleştirdiği çekmeceleri daha açıpta kendime göre düzenleyemedim bile...

Allah'ım sanki beni anlatıyorsun. Aynı şeyler aynen bende yaşıyorum...boshayallersmile

Bugün evlencek olan Gülay arkadaşımıza eşiyle birlikte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..
İnşallahh çook mutlu olursun Gülaycımm a.s.

Doğru söylüyosun cnm pek girmiorum girdiğimde de kimse olmuyo genelde..
Nasılsın neler yapıosun bebiş nasıl? Msnde de denk gelmedik ne zmndır :gitme:

Anladım tatlımm
Biz gayet iyiyiz 6. ayımıza girmek üzereyiz
Hayatımıza iyiden iyiye girmiş durumda bebiş tepikleriyle sempatiksalakcinni
Evet tatlım giriyorum ama olmuyorsunuz genelde ne Duru ne sen..

Back